MailerLite gecertificeerd

MailerLite gecertificeerd.

Sinds november 2018 ben ik MailerLite expert. Dit was op voordracht van een klant nadat ik complexe automations voor hem had geboud.

David de Boer: Meerdere automations in MailerLite


David de Boer

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.

Judith heeft voor mij een uitgebreid e-mailmarketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.

Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.

Wat ik fijn vond aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blogposts en de handleiding) de content geschreven voor de e-mails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.

Een aanrader!

David de Boer, Paytium


Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert, MailerLite expert, SEO

Gepubliceerd op: 18-11-2018
Voor het laatst bijgewerkt op: 19-10-2021

Categorieën en tags bij dit bericht