Marketing portfolio

Get Clients Now licensed facilitator

Op de pagina over Judith kun je lezen dat ik met marketing en reclame ben opgegroeid. Dat is natuurlijk geen reden om ermee verder te gaan, maar dat heb ik wel gedaan want het boeit me.

Ik heb jaren gewerkt in reclame en marketing en ook nu werk ik met reclame en marketing.


Marketingmethode Get Clients Now!™

Get Clients Now!™ is een Amerikaanse marketing methode die specifiek ontworpen is om aan de marketing behoeften van dienstverleners te voldoen.

Ik ben voor deze methode licentiehouder en facilitator. Als je deze methode zou willen gaan gebruiken en hier hulp bij wilt, lees dan verder op de pagina over deze marketingmethode.

januari 2019

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Elevator pitch

1 augustus 2020


Het vinden van je hongerige markt

Het vinden van je hongerige markt was een online training van Linda Spaanbroek ofwel Infomarketeers. Deze cursus ging over het bepalen van je niche.

In deze training legde Linda heel duidelijk uit waarom het niet zou gaan lukken zonder hongerige markt. Hierbij ging het erom te weten wie je doelgroep is en waar je doelgroep voor wilt betalen.

25 april 2016


In 7 stappen floreren

In 7 stappen floreren is een online programma waarin Laura Babeliowsky onderwijst hoe je je online marketing handen en voeten kunt geven. In deze cursus leer je hoe je een niche kunt kiezen en hoe je een specialisme kunt kiezen.

Plus hoe je interessante diensten kunt creëren, klanten aan kunt trekken en een website inrichten. Verder leer je hoe je een mailinglijst opbouwt en wat je in je nieuwsbrief zet. Hoe je teksten kunt schrijven waar mensen op reageren en hoe je succesvolle verkoopgesprekken voert.

Zoals uit deze inhoudsopgave blijkt is dit een behoorlijk complete cursus. Eigenlijk ontbreek alleen SEO eraan.

24 januari 2015Marketing portfolio was last modified: by