Groei naar succes met Get clients now

Marketing portfolio

Marketingmethode Get Clients Now!™

GCN facilitator certificate Judith de Vries

Get Clients Now!™ is een Amerikaanse marketing methode die specifiek ontworpen is om aan de marketing behoeften van dienstverleners te voldoen.

Ik ben voor deze methode licentiehouder en facilitator. Als je deze methode zou willen gaan gebruiken en hier hulp bij wilt, lees dan verder bij Groei naar Succes.

januari 2019


Het vinden van je hongerige markt

Het vinden van je hongerige markt was een online training van Linda Spaanbroek ofwel Infomarketeers. Deze cursus ging over het bepalen van je niche.

In deze training legde Linda heel duidelijk uit waarom het niet zou gaan lukken zonder hongerige markt. Hierbij ging het erom te weten wie je doelgroep is en waar je doelgroep voor wilt betalen.

25 april 2016


In 7 stappen floreren

In 7 stappen floreren is een online programma waarin Laura Babeliowsky onderwijst hoe je je online marketing handen en voeten kunt geven. In deze cursus leer je hoe je een niche kunt kiezen en hoe je een specialisme kunt kiezen.

Plus hoe je interessante diensten kunt creëren, klanten aan kunt trekken en een website inrichten. Verder leer je hoe je een mailinglijst opbouwt en wat je in je nieuwsbrief zet. Hoe je teksten kunt schrijven waar mensen op reageren en hoe je succesvolle verkoopgesprekken voert.

Zoals uit deze inhoudsopgave blijkt is dit een behoorlijk complete cursus. Eigenlijk ontbreek alleen SEO eraan.

24 januari 2015


Groei naar succes

Als je hulp wilt bij online marketing, lees dan verder bij Groei naar succes.

Marketing portfolio was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Ik ben facilitator voor de marketingmethode Get Clients Now!™ en door Hubspot gecertificeerd voor inbound marketing. Ik kan je helpen met klanten krijgen via de organische zoekresultaten, door Yoast gecertificeerd. En ik kan je helpen met e-mailmarketing. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite.