Onweerstaanbare e-mail marketing 2013

Onweerstaanbare e-mail marketing

Onweerstaanbare e-mail marketing is een cursus van Aartjan van Erkel. Hij hield zich in 2007 al bezig met schrijven voor Internet. In 2013 gaf hij de cursus Onweerstaanbare E-mailmarketing en deze cursus heb ik gevolgd.

Onweerstaanbare e-mail marketing

Een greep uit de inhoud van deze cursus:

  • hoe bouw je snel een grote mailinglijst op?
  • hoe maak je nieuwsbrieven die ook geopend worden?
  • wat zijn de juridische eisen?

Dit was mijn eerste cursus e-mailmarketing en ik heb ‘m met veel plezier gevolgd. Ik heb er veel van geleerd en dit was het begin van mijn enthousiasme voor e-mailmarketing.

Onweerstaanbare e-mailmarketing
Certificaat e-mailmarketing

Onweerstaanbare e-mail marketing

Deze cursus volgde ik in 2013 en dat is alweer een poosje geleden. Inmiddels heb ik me ontwikkeld tot Mailchimp expert en MailerLite expert. En deze cursus heeft me ook geholpen om door Mailchimp erkend te worden als e-mailstrateeg.

Tips en hulp

Wil je tips voor e-mailmarketing? Kijk dan bij het gratis aanbod. En als je hulp wilt met e-mailmarketing, ga dan naar de pagina e-mail specialist. Daar vind je ingangen naar mijn diensten voor e-mailmarketing. 

Dit verhaal maakt deel uit van een timeline over mijn bedrijf Virtueel Present. Je kunt deze timeline vinden op de pagina “over Judith”. En daar vind je ook inks naar nog veel meer verhalen. En als je meer wilt lezen over mijn cursussen over e-mail marketing: die vind je hier.

En als je liever met me wilt netwerken, dan zou ik dat erg leuk vinden. Hier kun je me vinden op LinkedIn

9-12-13Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert, MailerLite expert, SEO

Gepubliceerd op: 9-12-2013
Voor het laatst bijgewerkt op: 19-10-2021

Categorieën en tags bij dit bericht