E-mail marketing

Onweerstaanbare e-mail marketing 2013
Je bent hier: Home » Projecten » E-mail marketing


Onweerstaanbare e-mail marketing is een cursus van Aartjan van Erkel. Hij hield zich in 2007 al bezig met schrijven voor Internet. In 2013 gaf hij de cursus Onweerstaanbare E-mailmarketing en deze cursus heb ik gevolgd.


Onweerstaanbare e-mail marketing

Een greep uit de inhoud van deze cursus:

  • hoe bouw je snel een grote mailinglijst op?
  • hoe maak je nieuwsbrieven die ook geopend worden?
  • wat zijn de juridische eisen?

Dit was mijn eerste cursus e-mailmarketing en ik heb ‘m met veel plezier gevolgd. Ik heb er veel van geleerd en dit was het begin van mijn enthousiasme voor e-mailmarketing.

Onweerstaanbare e-mailmarketing
Certificaat e-mailmarketing

Onweerstaanbare e-mail marketing

Deze cursus was geen technische cursus, hij ging vooral over de manieren waarop je mensen voor je mailinglijst en je nieuwsbrief kunt interesseren en hoe je ze met de inhoud van je e-mails kunt verleiden om de volgende stap te zetten.

Dit was mijn eerste cursus over e-mail marketing. Daarna heb ik nog een heleboel andere cursussen over e-mailmarketing gevolgd. Tegenwoordig ben in zowel door Mailchimp als door MailerLite erkend als e-mail specialist en ik geef nu zelf cursussen.

9-12-13

Wil je tips voor e-mailmarketing? Kijk dan bij het gratis aanbod. En als je hulp wilt met e-mailmarketing, ga dan naar de pagina e-mail specialist. Daar vind je ingangen naar mijn diensten voor e-mailmarketing. 

https://virtueelpresent.nl/email-specialist/mailchimp-expert/
https://virtueelpresent.nl/email-specialist/mailerlite-expert/

Dit verhaal maakt deel uit van een timeline over mijn bedrijf Virtueel Present. Je kunt deze timeline vinden op de pagina “over Judith”. En daar vind je ook inks naar nog veel meer verhalen. 

En als je liever met me wilt netwerken, dan zou ik dat erg leuk vinden. Hier kun je me vinden op LinkedIn


E-mail marketing was last modified: by