Zoekmachineoptimalisatie Mettix

 

Zoekmachineoptimalisatie interesseert me. Het boeit me dat we om moeten gaan met een algoritme dat geheim is. Ik vind het leuk om uit te vinden hoe je een website hoog in de organische zoekresultaten kunt brengen.

En ik vind het geweldig om dan ontdekkingen te doen, te merken dat een strategie werkt en iets oplevert.

Deze cursus zoekmachineoptimalisatie  bij Mettix was een update van een eerdere cursus zoekmachineoptimalisatie, want niets is zo veranderlijk als Google.

Als je deze cursus zelf zou willen volgen lees dan hier verder. Je zult het een leuke cursus vinden en ik wens je veel succes.

Zoekmachinetoptimalisatie 2014 SEO 2014

SEO en zoekmachineoptimalisatie

SEO en zoekmachineoptimalisatie gaat over zoekwoordenonderzoek en over de manier waarop de mensen die achter het algoritme zitten denken.

Het gaat dus niet over trucjes en snelle resultaten, maar over kwaliteit en langetermijnresultaten.

Natuurlijk zijn er ook quickwins als ik voor je ga werken, maar die quickwins zijn leuk meegenomen, maar kunnen niet het doel zijn. Als je werkelijk een stevige positie hoog in de organische zoekresultaten wilt dan heb je niet genoeg aan quickwins.

Natuurlijk kan ik je helpen bij het beter vindbaar maken van je website.

Andere cursussen

Dit is niet de enige cursus over SEO die ik heb gevolgd. En ik heb ook cursussen bij andere leraren gevolgd. De links hieronder brengen je naar een overzicht:

Zoekmachineoptimalisatie Mettix was last modified: by