Twitter: strategisch tweeten

 

Strategisch tweeten: Twitter lijkt niet zo heel erg moeilijk waardoor ik soms hoor dat iemand zich afvraagt waarom je een cursus over zou volgen. Als jij je dat ook afvraagt, lees dan vooral verder.

Strategisch tweeten

Als je Twitter in wilt zetten voor zakelijk gebruik en er doelen mee wilt bereiken, dan heb je een strategie en een plan nodig.

Hoe Twitter strategisch ingezet kan worden is het onderwerp waar de cursus die ik gevolgd heb om draait. 

Deze cursus is gemaakt door @Hermaniak en ik verzeker je dat hij genoeg weet over strategisch tweeten om zijn cursisten aan het werk te zetten.

Twitter certificaat

Gewone tweets

Je kunt met Twitter gewone kosteloze tweets inzetten en ook dan kun je strategisch tweeten en een doordacht plan gebruiken.

Twitter Adds

Twitter biedt ook de mogelijkheid om te adverteren en heeft verschillende types advertenties. Deze advertenties hebben elk hun eigen bijzonderheden, mogelijkheden, voordelen en nadelen. Ook Twitter adds zijn aan bod geweest in deze cursus over Twitter.

Daarnaast zijn Vine en Periscoop in deze cursus behandeld.

Waardevolle toevoeging

Hoewel Twitter een erg simpel medium lijkt waar je vanzelf mee aan de slag kunt blijkt er meer in de zitten en uit te halen dan op het eerste gezicht lijkt. Ik heb deze cursus als een waardevolle aanvulling op mijn kennis over de social media ervaren. Als jij deze cursus ook zou willen volgen, lees dan hier verder.

Hulp bij Twitter

Als jij je voordeel wilt doen met mijn kennis dan kan dat natuurlijk, want anderen ondersteunen is mijn werk.

Op het blog

Natuurlijk heb ik ook artikelen geschreven over Twitter, op het blog kun je zelfs een hele serie vinden. Je vindt er tal van tips over het handig gebruiken van Twitter, maar ook informatie over de doelgroep van Twitter. Doe er je voordeel mee!

Meer cursussen

Gratis

Facebook ads voorbereiden

Facebook ads voorbereiden

Facebook ad voorbereiden: waar moet je allemaal aan denken om een goede en goed converterende advertentie op Facebook te maken? Vraag het wachtwoord op en weet het.

 

Twitter: strategisch tweeten was last modified: by

Twitter: strategisch tweeten was last modified: by