Twitter: strategisch tweeten

Strategisch tweeten

Strategisch tweeten: Twitter lijkt niet zo heel erg moeilijk waardoor ik soms hoor dat iemand zich afvraagt waarom je een cursus over zou volgen. Als jij je dat ook afvraagt, lees dan vooral verder.

Certificaat cursus Twitter
Certificaat cursus Twitter

Strategisch tweeten

Als je Twitter in wilt zetten voor zakelijk gebruik en er doelen mee wilt bereiken, dan heb je een strategie en een plan nodig. Hoe Twitter strategisch ingezet kan worden is het onderwerp waar de cursus die ik gevolgd heb om draait.

Deze cursus is gemaakt door @Hermaniak en ik verzeker je dat hij genoeg weet over strategisch tweeten om zijn cursisten aan het werk te zetten.

Gewone tweets

Je kunt met Twitter gewone kosteloze tweets inzetten en ook dan kun je strategisch tweeten en een doordacht plan gebruiken.

Twitter Ads

Twitter biedt ook de mogelijkheid om te adverteren en heeft verschillende types advertenties. Deze advertenties hebben elk hun eigen bijzonderheden, mogelijkheden, voordelen en nadelen. Ook Twitter ads zijn aan bod geweest in deze cursus over Twitter. Daarnaast zijn Vine en Periscoop in deze cursus behandeld.

Waardevolle toevoeging

Hoewel Twitter een erg simpel medium lijkt waar je vanzelf mee aan de slag kunt blijkt er meer in de zitten en uit te halen dan op het eerste gezicht lijkt. Ik heb deze cursus als een waardevolle aanvulling op mijn kennis over de social media ervaren.


Twitter handleiding

Als jij je voordeel wilt doen met mijn kennis dan kan dat natuurlijk, ik heb hier een rubriek over Twitter voor je neergezet. Op het blog kun je een artikel vinden over het wijzigen van je Twitternaam.

Twitter: strategisch tweeten was last modified: by