Technische SEO Yoast

Yoast technische SEO

SEO vind ik leuk en interessant. Ik ben hierdoor al een poosje aan het leren over SEO. In 2012 volgde ik mijn eerste cursus over SEO en ik ben er nog niet klaar mee.


Zoekmachine optimalisatie

Zelf geef ik ik ook een SEO cursus in het Nederlands. Op een haalbare manier zonder dat je er onbegrijpelijke dingen voor hoeft te doen en over een onderwerp dat zoden aan de dijk zet. Mijn cursus kun je hier vinden.

En ik heb natuurlijk ook een SEO blog in het Nederlands.


2018

Yoast technische SEO 1

Judith de Vries successfully completed the Technical SEO course!

Yoast technische SEO 1. Dat was geen cursus die hoog op mijn verlanglijstje stond, want ik dacht dat het een “te moeilijke” cursus zou zijn. Maar de handdoek in de ring gooien nog voor ik begonnen ben, dat past niet helemaal bij me.

Dus met de moed der wanhoop ben ik eraan begonnen. En toen voltrok het wonder zich …

Het wonder: er waren een heleboel vragen waar ik al tijden mee rondliep. Maar ik kon nergens antwoorden vinden. En nu kreeg alle antwoorden op een gestructureerde manier op een presenteerblaadje aangeboden.

Dat is het laatste dat ik verwacht had.  Het was beslist niet “te moeilijk”. Deze cursus was juist heel erg verhelderend. Het was lang niet zo moeilijk als ik verwacht had.

Natuurlijk ben ik nog een nerveus, want er staat een 1 achter “Technische SEO”. Dus er komen nog meer cursussen … Maar dit was beslist een bemoedigende start.

Als je de cursus technische SEO 1 zelf wilt volgen, ga dan naar de site van Yoast.

technische SEO

Behalve deze cursussen bij Yoast heb ik ook SEO certificaten bij KGOM behaald.

En hier kun je mijn andere Yoast certificaten inzien.


Blog en hulp

Je kunt op mijn blog een berg SEO tips vinden en als je dat wilt kun je ook een SEO cursus bij me volgen.


Over SEO

Als schrijven en publiceren je marketingstrategieën zijn dan is het beslist een goed idee om je website te optimaliseren zodat je artikelen ook gevonden kunnen worden. Ik kan je zowel helpen met marketing als met SEO.

Technische SEO Yoast was last modified: by


Technische SEO Yoast was last modified: by