Yoast basis SEO

yoast basis SEO

SEO vind ik leuk en interessant. Ik ben hierdoor al een poosje aan het leren over SEO. In 2012 volgde ik mijn eerste cursus over SEO en ik ben er nog niet klaar mee. Hieronder vind je mijn cursussen en badges van Yoast SEO cursussen.


Zoekmachine optimalisatie

Zelf geef ik ik ook een SEO cursus in het Nederlands. Op een haalbare manier zonder dat je er onbegrijpelijke dingen voor hoeft te doen en over een onderwerp dat zoden aan de dijk zet. Mijn cursus kun je hier vinden.

En ik heb natuurlijk ook een SEO blog in het Nederlands.


2017

Yoast basis SEO

Judith de Vries successfully completed the Basic SEO (deprecated) course!

Yoast basis SEO gaat over alle aspecten van SEO op om het even welk type website. En dat is pittig en heel veel! Met “alle aspecten” bedoel ik dat in cursus ook aandacht geschonken is aan de opbouw en de structuur van teksten, gebruikersvriendelijkheid, conversie, zoekwoordenonderzoek en een klein beetje technische SEO. Plus aan wat gebruikersvriendelijkheid en conversie te maken hebben met SEO.

Bij de examenvragen zat een echt moeilijke vraag over tekstanalyse. Het hele hoofdstuk over tekstanalyse vond ik pittig. Ik heb zelfs tijdelijk de handdoek in de ring gegooid. Maar ja, inschrijven voor een cursus en ‘m dan niet afmaken past niet echt bij mij. Dus uiteindelijk ben ik doorgegaan. En met succes.

Als je vastloop in een cursus van Yoast dan loop je ook echt vast. Je kunt niet verder. Je krijgt pas een nieuw hoofdstuk als je het vorige hoofdstuk helemaal hebt verteerd en de vragen over dat hoofdstuk allemaal goed hebt beantwoord. Een hoofdstuk tijdelijk overslaan om er later eens goed voor te gaan zitten kan dus niet.

Als je SEO zelf wilt doen, dan vind ik deze cursus een aanrader. Je kunt ‘m hier vinden.

Yoast basis SEO

Behalve deze cursussen bij Yoast heb ik ook SEO certificaten bij KGOM behaald.

En hier kun je mijn andere Yoast certificaten inzien.


Blog en hulp

Je kunt op mijn blog een berg SEO tips vinden en als je dat wilt kun je ook een SEO cursus bij me volgen.


Over SEO

Als schrijven en publiceren je marketingstrategieën zijn dan is het beslist een goed idee om je website te optimaliseren zodat je artikelen ook gevonden kunnen worden. Ik kan je zowel helpen met marketing als met SEO.

Yoast basis SEO was last modified: by


pijltje

SEO voor dummies

seo voor dummies

SEO lijkt intimiderend moeilijk. Maar het is veel makkelijker dan je nu denkt.

In deze serie neem ik je bij de hand. We beginnen met tips voor echte dummies die helemaal niks weten. En geleidelijk gaan gaan we er dieper op in.

Maar altijd goed uitvoerbaar.

En als je liever wilt dat ik je nog meer bij de hand neem, dan kun je ook een individuele training van een dag bij me volgen.

Je bent hier: Home » Projecten » Yoast basis SEO


Yoast basis SEO was last modified: by
Yoast basis SEO was last modified: by