technische e-mail

Zoekmachine biedt gouden kansen

Geschatte leestijd: 2 minuten

De zoekmachines bieden gouden kansen voor ondernemers omdat mensen die zoekmachines gebruiken actief op zoek zijn.

Een zoekmachine optimalisatie biedt gouden kansen voor bedrijven. Want mensen die zoekmachines gebruiken onderscheiden zich van mensen die op bijvoorbeeld advertenties reageren. Mensen die zoekmachines gebruiken hebben zelf actie genomen: ze hebben een zoekterm ingetikt.


Zoekmachine biedt gouden kansen

Omdat ik me de gouden kansen die de zoekmachine biedt  realiseerde  vond ik dat ik een cursus zoekmachine optimalisatie nodig had en die heb ik gevolgd bij KGOM.

Certificaat zoekmachineoptimalisatie 2012
29-11-2012

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen: Karel Geenen biedt een cursus zoekmachineoptimalisatie. Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. In deze cursus leerde ik o.a. om een zinvol zoekwoorden onderzoek te doen.

“Zinvol” moet hierbij vermeld worden want lang niet alle manieren zijn zinvol. Dit leerde ik later toen ik gratis tips over zoekwoordenonderzoek las.

Deze cursus was mijn eerste cursus over SEO, over het vindbaar maken van websites in de organische zoekresultaten. En deze cursus heeft me heel veel opgeleverd.

Zoektermen onderzoek

Zoektermen onderzoek is de basis van zoekmachine optimalisatie. Wat je verder ook voor goeds voor je website kunt doen, als je er woorden op zet die niet door je doelgroep gebruikt worden dan gaat het niet lukken. Uitvinden welke woorden je doelgroep gebruikt is daarom essentieel. En er zijn veel manieren om uit te vinden welke zoektermen je doelgroep gebruikt.

Zoektermen zijn belangrijk als het gaat om SEO, maar ze zijn niet het enige belangrijke. Dus had nog niet alles geleerd. Dat kwam later, want ik heb nog meer cursussen gevolgd over zoekmachine optimalisatie.


Dit artikel maakt deel uit van het verhaal over mijn bedrijf. Op de pagina over Judith kun je nog meer over dit verhaal lezen.

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

en ook nog goed in SEO

Gepubliceerd op: 29-11-2012
Voor het laatst bijgewerkt op: 28-8-2021

Categorieën en tags bij dit bericht