Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen

 

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen: Karel Geenen biedt een cursus zoekmachineoptimalisatie en ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd.

In deze cursus leerde ik o.a. om een zinvol zoekwoordenonderzoek te doen. “Zinvol” moet hierbij vermeld worden want ik heb nadien een heleboel gratis tips gelezen over zoekwoordenonderzoek. ┬áLang niet alle manieren zijn zinvol.

Deze cursus was mijn eerste cursus over SEO ofwel het vindbaar maken van websites in de organische zoekresultaten. En deze cursus heeft me heel veel opgeleverd.

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen

Als je deze cursus zelf zou willen volgen, je kunt ‘m hier vinden.

Certificaat zoekmachineoptimalisatie

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek is de basis van zoekmachineoptimalisatie. Wat je verder ook voor goeds voor je website kunt doen, als je er woorden op zet die niet door je doelgroep gebruikt worden dan gaat het niet lukken.

Uitvinden welke woorden je doelgroep gebruikt is daarom essentieel.

Andere belangrijke zaken

Naast zoekwoordenonderzoek zijn ook andere zaken belangrijk voor SEO. Voor mensen die hun website zelf bij willen houden bied ik persoonlijke SEO begeleiding zodat je snel en gemakkelijk kunt leren hoe je het zo kunt doen dat het ook werkt.

En je kunt je website natuurlijk ook door me laten optimaliseren.

Meer cursussen

Ik heb meer cursussen over zoekmachineoptimalisatie gevolgd. Hierdoor vind je verwijzingen naar pagina’s met een overzicht. Een compleet overzicht van alle cursussen die ik heb gevolgd kun je vinden op de pagina Over Judith.

 

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen was last modified: by