Archives

Hubspot

Hubspot Inbound

Hubspot Inbound is een grote cursus over alle aspecten van het aantrekken van klanten en klantgericht werken.

Lees meer»
Open Source Intelligence

OSINT

Open Source Intelligence ofwel OSINT gaat over de informatie die wij zelf overal op het web plaatsen en hoe riskant dat kan zijn.

Lees meer»
google analytics voor beginners

Analytics beginners

Google Analytics voor beginners is een echte basiscursus over het waarom van data analyse en over hoe het platform in elkaar zit.

Lees meer»
Yoast site structure

Yoast site structure

Yoast site structure is een cursus die gaat over de structuur van je website. De manier waarop je je website structureert vertelt een verhaal aan Google over waar je website werkelijk over gaat en over wat werkelijk belangrijk is op jouw website. Je kunt prachtige content op je website plaatsen en dan denk je waarschijnlijk … Lees verder Yoast site structure

Lees meer»
yoast seo voor beginners

SEO voor beginners

Yoast SEO voor beginners is een leuke cursus om mee te beginnen :) Ik ben niet met deze cursus begonnen, ik kreeg ineens een uitnodiging toegestuurd om deze gratis cursus toe te voegen aan mijn portfolio. En uitnodigingen voor SEO cursussen kan ik moeilijk weerstaan, dus ik heb het gedaan.

Lees meer»
zoekmachine biedt gouden kansen

Zoekmachines

Dit is een update van een eerder cursus over zoekmachine optimalisatie. Want dit is geen statische stof, het web verandert en wij moeten mee veranderen.

Lees meer»
Page 1 of 2
1 2