Reactievelden verwijderen

Reactievelden verwijderen

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Reactievelden verwijderen: op sommige pagina’s van je website wil je liever geen reactievelden, bijvoorbeeld op de contactpagina of op de pagina waar je Algemene Voorwaarden staan

Het ziet er raar uit als je op die pagina’s reactievelden laat staan. Ik bedoel: wat valt er te reageren op Algemene Voorwaarden? En waarom zou iemand een reactie willen geven op een contactformulier? Daarom is het een goed idee de reactievelden van dergelijke pagina’s te verwijderen.


Reactievelden verwijderen

Als je je blog geschreven hebt kijk je in de zijbalk van het document. Zoek dan naar “Discussie”. Het kan zijn dat die spoiler dicht is, maar die kun je met het pijltje openen.

En dan kun je aanvinken of je reacties of trackbacks en pingbacks toestaat.


Dat is alles. Het is dus eigenlijk helemaal niet moeilijk, maar je moet wel weten waar je het uitzetten van de reactievelden zichtbaar kunt maken want je reactievelden verwijderen lukt pas als je die plaats zichtbaar hebt gemaakt.

Het is heus geen ramp als je reactievelden hebt staan op je contactpagina, het staat alleen beetje gek.

WordPress

WordPress is gebruiksvriendelijk. Dat betekent dat je er vrij snel mee kunt werken. Een kind kan als het ware de was doen.

Maar je moet er wel rekening mee houden dat WordPress “in de diepte” niet zo heel erg stabiel is. Hiermee bedoel ik dat iedereen die denkt dat hij dat kan een plugin kan maken en aanbieden. En als dan blijkt dat iemand dat eigenlijk niet zo erg goed kon en jij hebt die plugin geïnstalleerd, dan zit jij met de gebakken peren.

Je moet daarom altijd zorgen dat je een recente back-up hebt die je snel terug kunt zetten.

Meer tips over WordPress kun je vinden in de handleiding WordPress voor beginners.


Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op


5 geheimen

SEO voor dummies, geen technische kennis nodig.

Reactievelden verwijderen was last modified: by

Reactievelden verwijderen: met dank aan janjf93 voor de uitgelichte afbeelding.

Reactievelden verwijderen was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *