Rob Wuijster over doelstellingen

Rob Wuijster over doelstellingen

Rob Wuijster over doelstellingen bij Houthakken en water halen als gastspreker. Het leek me een goed idee hem uit te nodigen want we gingen hebben over doelstellingen.

Als je met een plan werkt, dan werk je uiteraard met doelstellingen. Maar niet iedereen begrijp dat de zin het het nut van.


Rob is motivational speaker en voormalig bondscoach van Zwitserland. Je weet wel, in de sport. En in de sport is alles glashelder: je wint of je verliest, daar zit niets tussen in. Je kunt niet een beetje kampioen worden. Je wordt kampioen, of je wordt het niet.

Rob weet alles over doelstellingen en ook alles over weerstand tegen het stellen van doelen. Hij heeft ons er met aansprekende voorbeelden van overtuigd dat het stellen van doelen geen vrijblijvende zaak is, maar absolute noodzaak als je je bedrijf echt wilt leiden. Kijk zelf maar even hoe dat ging.


Rob Wuijster over doelstellingen

Rob Wuijster over doelstellingen bij Houthakken en water halen

Toen hij begon te vertellen over een man die de weg aan hem vroeg, maar die niet wist waar hij heen wilde lagen we direct onder tafel van het lachen.

Want zo is het natuurlijk wel: als je niet weet waar je naartoe wilt dan is het heel raar om de weg aan iemand te vragen. En zult zeker geen zinvol antwoord krijgen.


Rob vertelde dat je zonder doel bent als een schip zonder zeil en zonder roeispanen op een grote oceaan. Afhankelijk van omstandigheden als de stroom en de wind. Maar je kunt niet sturen, want dan moet je eerst weten waar je naartoe wilt.

Dank je wel Rob!


Houthakken en water halen

Houthakken en water halen is een motivatiegroep voor mensen die het marketingplan van Get Clients Now!™ gebruiken. Alle deelnemers gebruiken dit plan en zijn geen totale beginners meer als het om marketing gaat. Daardoor kunnen we echt de diepte in.

Zou jij dit ook leuk vinden? Begin dan met je hieronder in te schrijven voor de tips.


Gerelateerde artikelen

pijltje

Klanten werven

Get clients now facilitator

Klanten krijgen lijkt soms moeilijk. Maar het is makkelijker dan je nu denkt.

Er zijn een paar dingen die je ervoor moet doen. En die moet je consequent doen.

Schrijf je hier in dan vertel ik je wat je moet doen.

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Je bent hier: Home » Uitgelicht » Rob Wuijster over doelstellingen


Rob Wuijster over doelstellingen was last modified: by
Rob Wuijster over doelstellingen was last modified: by