SEO hulp voor dienstverleners

SEO hulp voor dienstverleners

SEO hulp voor dienstverleners als persoonlijke begeleiding per Skype of door het uit te besteden.

Inhoudsopgave

Voor je gemak vind je hier een aanklikbaar menu.

Hiermee kun je springen naar het onderwerp dat je interesseert. Je blijft op deze pagina.

Dienstverleners

SEO hulp bied ik niet aan iedereen. Deze SEO hulp is bedoeld voor dienstverleners: je hebt een WordPress website en daar staat een blog op. Alleen voor dienstverleners. Denk hierbij aan coaches, trainers, advocaten, therapeuten etc. etc.

Misschien heb je ook een webshop waar je een klein product verkoopt, een boekje of zoiets, maar dat is een bijproduct. Het is niet je doel om met je webshop je brood te gaan verdienen.

Organische (gratis) zoekresultaten

Als we het over SEO hebben dan hebben we het over het vindbaar maken van je website in de organische zoekresultaten.

Organische zoekresultaten zijn de zoekresultaten die je te zien krijgt als je een zoekopdracht intikt.

Je ziet dan bovenaan een paar advertenties en daaronder een lange rij organische zoekresultaten. Hier kun je lezen over de verschillen tussen de betaalde Google advertenties en de organische zoekresultaten

Hieronder kun je zien wat er kan gebeuren als je gaat optimaliseren.

Eerste bewijs
Tweede bewijs
Derde bewijs

SEO hulp

Dienstverleners vertellen me vaak heel eerlijk dat ze bang zijn voor SEO en de concurrentie. Dat hoeft niet zo te blijven want ik kan je leren wat je weten moet en ik beloof je dat er een wereld voor je open zal gaan. Je zult ontdekken dat het veel gemakkelijker is dan ooit gedroomd had.

Maar als je er geen zin in hebt en SEO je helemaal niet interesseert, ook dan is er geen man overboord want je kunt het ook door mij laten doen. Dan moet je natuurlijk wel een beetje meewerken.

SEO met resultaat: training 

Training SEO met resultaat

De training “SEO met resultaat” is een 1-op-1 training die we per Skype doen in hapjes van 3 kwartier.

Waarom per Skype? Omdat dit veel goedkoper is dan wanneer ik naast je kom zitten om je hand vast te houden.

In deze hapjes van 3 kwartier ga ik je leren wat je weten moet om betere resultaten te krijgen. Stap voor stap, zodat je gaandeweg leert wat jij moet doen om de concurrent te verslaan in de zoekresultaten.

 Lees meer over begeleiding>> 
Fenny Brandsma

Onderwerp: SEO met resultaat. Het origineel van deze review heeft Fenny me per e-mail gegeven.

Via Skypesessie met Judith aan je SEO werken, gaat top. Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO.

Het is super om zo hulp op maat te krijgen.

Fenny Brandsma, Tekstpaleis
Fenny Brandsma
SEO hulp voor dienstverleners was last modified: by

 

SEO laten doen: uitbesteden 

  • Jouw teksten
  • Mijn optimalisatie
  • Evt. met juridische screening

SEO laten doen

SEO laten doen betekent dat ik ervoor ga zorgen dat je website beter vindbaar is op zoektermen die voor jou relevant zijn.

Dat betekent niets dat jij helemaal niets hoeft te doen, want het gaat om jouw vak, dus jij moet de teksten aanleveren.

Als je over gezondheid schrijft en de SEO van je website structureel door mij laat bijhouden, dan kan ik je er een juridische screening door een echte jurist bij leveren. Of je dit wilt bepaal je zelf, maar dit is niet duur en beslist geen overbodige luxe.

 

 Meer over uitbesteden >> 

 

Juridische screening

Ook jouw website kan vindbaar zijn!

Blog

Als je nog niet zover bent dat je een beslissing durft te nemen dan kun je ook gerust verder lezen op het blog. Daar staat een complete rubriek vol met tips die je zeker verder zullen helpen.

Of schrijf je gewoon direct in voor de tips die ik rondstuur. Dan krijg je ze vanzelf in je mailbox. Neem gewoon het gratis aanbod mee, dan praat ik je snel bij over SEO in 2018.

Recensies

Uitklapbaar

Karin de Knegt
Marjolijn Engelhard
Fenny Brandsma
Ammy van Bedaf
Kwalificaties
Yoast technische SEO 1

Yoast technische SEO 1

Yoast technische SEO 1. Dat was geen cursus die hoog op mijn verlanglijstje stond, want ik dacht dat het een “te moeilijke” cursus zou zijn. Maar de handdoek in de ring gooien nog voor ik begonnen ben, dat past niet helemaal bij me. Dus met de moed der wanhoop ben ik eraan begonnen. En toen … “Yoast technische SEO 1” verder lezen

Yoast basis SEO

Yoast basis SEO

Yoast basis SEO gaat over alle aspecten van SEO op om het even welk type website. En dat is pittig en heel veel! Cursusinhoud Met “alle aspecten” bedoel ik dat in cursus ook aandacht geschonken is aan de: Yoast basis SEO was last modified: januari 17th, 2018 by Judith de Vries

Yoast site structuur

Yoast site structure

Yoast site structure is een cursus die gaat over de structuur van je website. De manier waarop je je website structureert vertelt een verhaal aan Google over waar je website werkelijk over gaat en over wat werkelijk belangrijk is op jouw website. Je kunt prachtige content op je website plaatsen en dan denk je waarschijnlijk … “Yoast site structure” verder lezen

Yoast SEO voor WordPress

Yoast SEO voor WordPress

Yoast SEO voor WordPress: een complete cursus over de plugin. De plugin van Yoast is grote en ingewikkelde plugin. Als je deze plugin gaat gebruiken (aanrader!) dan heb je te maken met twee zaken: configuratie dagelijks gebruik Yoast SEO voor WordPress was last modified: januari 17th, 2018 by Judith de Vries

Karel Geenen Academy SEO

Zoekmachineoptimalisatie Mettix

Zoekmachineoptimalisatie interesseert me. Het boeit me dat we om moeten gaan met een algoritme dat geheim is. Ik vind het leuk om uit te vinden hoe je een website hoog in de organische zoekresultaten kunt brengen. En ik vind het geweldig om dan ontdekkingen te doen, te merken dat een strategie werkt en iets oplevert. … “Zoekmachineoptimalisatie Mettix” verder lezen

Karel Geenen Academy SEO

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen: Karel Geenen biedt een cursus zoekmachineoptimalisatie en ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. In deze cursus leerde ik o.a. om een zinvol zoekwoordenonderzoek te doen. “Zinvol” moet hierbij vermeld worden want ik heb nadien een heleboel gratis tips gelezen over zoekwoordenonderzoek.  Lang niet alle manieren zijn zinvol. Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen … “Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen” verder lezen

SEO hulp voor dienstverleners was last modified: by
Gratis SEO hulp voor dienstverleners
SEO strategieën

SEO strategieen

Voor dienstverleners

SEO is het optimaliseren van je website voor mensen die zoekmachines gebruiken.

In deze serie benoem ik een aantal verschillende manieren die ik om me heen gezien heb. Met een toelichting natuurlijk.


  • Je krijgt de mogelijkheid om zelf de onderwerpen te kiezen waar ik je over mag mailen.
  • Je krijgt een serie van 5 e-mails en daarna tips over de onderwerpen die je gekozen hebt. Soms stuur ik je ook een aanbieding.
  • Ik mail je ten hoogste eens per week.

 

SEO hulp voor dienstverleners was last modified: by
 
SEO hulp voor dienstverleners

Heb je vragen? Stuur me gerust een e-mail.

Contact
SEO hulp voor dienstverleners was last modified: by