SEO laten doen: hulp van SEO assistent

SEO laten doen door SEO assistent
SEO laten doen

SEO laten doen, waar je ook zit. Jij levert de teksten aan, ik optimaliseer ze en plaats ze op je website. Daarna lees je ze nog een keer na en dan laten we ze hun werk voor je doen.

SEO laten doen betekent niet dat ik een paar dingetjes “goed zet” of paar strings toevoeg of zoiets. En SEO optimalisatie is veel méér dan zorgen dat het bolletje van de plugin van Yoast groen wordt.

SEO voorbereiden en SEO optimaliseren

Je kunt je website SEO voor laten bereiden.

Of je kunt een SEO voorbereide website kopen.

Allebei zijn goede zetten. Maar dit is niet hetzelfde als SEO optimalisatie. SEO optimalisatie kan pas op het moment dat de teksten geplaatst gaan worden.

Langetermijnstrategie

SEO optimalisatie is een langetermijnstrategie. En hoewel het noodzakelijk is dat technische kant van je website in orde is, komen de resultaten door wat je op je website zet en hoe je het op je website zet.

Het laten doen van SEO betekent daarom dat je het plaatsen van je blogposts en pagina’s aan me gaat uitbesteden.

SEO laten doen: teksten

Als je SEO wilt uitbesteden is het belangrijk je te realiseren dat je voor langere tijd je blogposts en je pagina’s door me laat plaatsen en dat je je teksten soms van me terug krijgt met voorstellen voor wijzigingen die nodig zijn om ze “SEO-proof” te maken.

Als beslist niet wilt dat ik voorstel om de inhoud van je teksten te wijzigen, dan kun je SEO beter niet uitbesteden. SEO ondersteuning per Skype of een SEO training zijn mogelijkheden die dan beter bij je passen. Want nogmaals: het gaat juist om wat je gaat publiceren.

Als SEO voor jou een compleet mysterie is maar je wel graag bezoekers via Google wilt krijgen, dan kun je me inhuren als SEO assistent. Hier ben ik voor opgeleid. Ik heb hier een berg certificaten voor behaald en dit is een vak dat ik ook bijhoud.

SEO laten doen: SEO assistent

Als je me inhuurt als SEO assistent dan ga ik, met jouw hulp en medewerking, je website “omhoog” trekken. Dat kan ik alleen met jouw hulp en medewerking, want om je website te laten stijgen hebben we content nodig. En omdat het jouw website is die over jouw vak gaat, moet jij de content schrijven.

Jij schrijft je teksten zelf, want jij kent je doelgroep als je broekzak. Nadat je je teksten hebt geschreven ga ik ermee aan de slag. Ik optimaliseer je teksten voor mensen die naar je op zoek zijn en die een zoekmachine gebruiken om je te vinden.

En ik ga je een lijstje aanreiken met onderwerpen waar je over zou moeten gaan schrijven. Op dat lijstje staan de onderwerpen waar je klanten naar op zoek zijn en waar je nog niet eerder over geschreven hebt. Dat lijstje zuig ik niet uit mijn duim, daar ga ik eerst onderzoek voor doen.

SEO laten doen: optimaliseren
SEO assistent

Jij schrijft dus de teksten voor je blog en daarna stuur je je teksten en eventueel de bijbehorende afbeeldingen naar mij. Als je geen afbeeldingen hebt, dan zoek ik er afbeeldingen bij. Deze afbeeldingen ga jij dan bekijken en goed- of afkeuren.

En dan ga ik je tekst optimaliseren. Het kan hierbij gebeuren dat ik je vertel dat je de tekst zo hebt geschreven dat je kansen om ermee te scoren heel klein zijn. Als dat zo is dan vertel ik je dat en dan stel ik je een paar wijzigingen voor.

Als ik klaar ben met het optimaliseren van je tekst, dan lees jij ‘m nog een keer door. Zo weten we allebei zeker dat er nog steeds staat wat je bedoelt. Maar als we er goed over gecommuniceerd hebben dan zul je weinig vinden om “op te schieten”. Dus dan zijn we klaar.

 

Als je over gezondheid schrijft

Als je iets met gezondheid doet, lees hieronder dan ook even over de Juridische screening. Dat is een extra optie die je erbij kunt inkopen en als je over gezondheid schrijft is dat beslist geen overbodige luxe. En nee, die juridische screening doe ik niet zelf, daar heb ik een jurist voor.

 

Juridische screening
SEO assistent

Als je me inhuurt als SEO assistent dan mag je niet verwachten dat je website direct bovenaan in de zoekresultaten zal komen. Heel incidenteel gebeurt dat wel dus helemaal uitgesloten is het niet, maar het is niet reëel dit te verwachten.

Wat je wel mag verwachten is dat ik zorg dat je pagina’s aan de voorwaarden voldoen om hoog in de zoekresultaten te komen. Ik help je om je pagina’s zo te maken dat ze de beste antwoorden op zoekopdrachten zijn. En besef dat de meeste pagina’s op andere websites absoluut niet aan deze voorwaarden voldoen.

Doordat je pagina’s aan de voorwaarden voldoen voor een hoge positie en doordat je teksten goed geoptimaliseerd zijn, zul je op langere termijn prachtige resultaten zien. Want SEO is een langetermijnstrategie.

SEO laten doen

Als het bij jou past dat ik je teksten op je website plaats op een manier waardoor ze ook echt iets voor je kunnen gaan doen, neem dan contact met me op.

Ik ga je dan uitleggen

wat je mag verwachten

wat je niet mag verwachten

en met je afspreken hoeveel tijd je er in wilt steken en wat ik daarvoor kan doen

En als we het eens zijn dan gaan we aan de slag.

 

 

 

Recensie
Ammy van Bedaf
Gecertificeerd

Hier vind je mijn SEO certificaten.

Yoast technische SEO 1

Yoast technische SEO 1

Yoast technische SEO 1. Dat was geen cursus die hoog op mijn verlanglijstje stond, want ik dacht dat het een “te moeilijke” cursus zou zijn. Maar de handdoek in de ring gooien nog voor ik begonnen ben, dat past niet helemaal bij me. Dus met de moed der wanhoop ben ik eraan begonnen. En toen … “Yoast technische SEO 1” verder lezen

Yoast basis SEO

Yoast basis SEO

Yoast basis SEO gaat over alle aspecten van SEO op om het even welk type website. En dat is pittig en heel veel! Cursusinhoud Met “alle aspecten” bedoel ik dat in cursus ook aandacht geschonken is aan de: Yoast basis SEO was last modified: januari 17th, 2018 by Judith de Vries

Yoast site structuur

Yoast site structure

Yoast site structure is een cursus die gaat over de structuur van je website. De manier waarop je je website structureert vertelt een verhaal aan Google over waar je website werkelijk over gaat en over wat werkelijk belangrijk is op jouw website. Je kunt prachtige content op je website plaatsen en dan denk je waarschijnlijk … “Yoast site structure” verder lezen

Yoast SEO voor WordPress

Yoast SEO voor WordPress

Yoast SEO voor WordPress: een complete cursus over de plugin. De plugin van Yoast is grote en ingewikkelde plugin. Als je deze plugin gaat gebruiken (aanrader!) dan heb je te maken met twee zaken: configuratie dagelijks gebruik Yoast SEO voor WordPress was last modified: januari 17th, 2018 by Judith de Vries

Karel Geenen Academy SEO

Zoekmachineoptimalisatie Mettix

Zoekmachineoptimalisatie interesseert me. Het boeit me dat we om moeten gaan met een algoritme dat geheim is. Ik vind het leuk om uit te vinden hoe je een website hoog in de organische zoekresultaten kunt brengen. En ik vind het geweldig om dan ontdekkingen te doen, te merken dat een strategie werkt en iets oplevert. … “Zoekmachineoptimalisatie Mettix” verder lezen

Karel Geenen Academy SEO

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen: Karel Geenen biedt een cursus zoekmachineoptimalisatie en ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. In deze cursus leerde ik o.a. om een zinvol zoekwoordenonderzoek te doen. “Zinvol” moet hierbij vermeld worden want ik heb nadien een heleboel gratis tips gelezen over zoekwoordenonderzoek.  Lang niet alle manieren zijn zinvol. Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen … “Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen” verder lezen

SEO laten doen: hulp van SEO assistent was last modified: by

Als je ook wilt lezen over andere cursussen die ik heb gevolgd ga dan naar de pagina Over Judith.

SEO laten doen: hulp van SEO assistent was last modified: by