Uurtje plugin van Yoast leren

Uurtje plugin van Yoast leren: bijna iedereen die een WordPress website heeft, heeft de plugin van Yoast op z’n website staan. Maar heel veel mensen gebruiken ‘m niet.

Het is evengoed nuttig als je ‘m op je website hebt staan want hij doet “vanzelf” ook het e.e.a. Maar evengoed is het jammer dat je ‘m niet gebruikt om je pagina’s en blogposts mee te optimaliseren.

Uurtje plugin van Yoast leren

Deze plugin kan je enorm helpen als je weet hoe je ‘m moet gebruiken. En daarom is het heel erg jammer als je dat niet doet.

Ik bied je daarom aan om een uurtje plugin van Yoast te leren. Dan gaan we samen een pagina of blogpost optimaliseren met de plugin van Yoast. Eentje is genoeg, want dan weet je hoe het moet en de rest kun je dan gewoon zelf.

Dit is dus een eenmalige investering waar je heel veel profijt van zult hebben. Ik ga je in dat uur precies leren wat ik zelf doe als ik een pagina optimaliseer.

Duidelijke uitleg, Judith weet veel!

30 september 2018

Judith weet duidelijk veel van haar vakgebied. Ze kan het goed uitleggen, is to-the-point en ook duidelijk in wat belangrijk is en wat niet en waar je aandacht naar uit zou moeten gaan.

Jocelyn Vlaar ToHealth!

Hoe

Als je in de buurt van Heiloo woont ben je van harte welkom in mijn werkruimte in het Willibrordus Business Centrum. Maar als Heiloo een beetje ver voor je is dan is dat geen enkel probleem want dan doen we het via Skype of Meet. Dan kunnen we de schermen van de pc delen en met elkaar meekijken en dat werkt net zo goed.

 

Uurtje plugin van Yoast leren
Totaal: € -

Ons privacy beleid

Alternatieven

Als je meer over SEO wilt leren dan alleen hoe de plugin van Yoast werkt, dan kun je hier een overzicht van al mijn diensten over SEO vinden.

Uurtje plugin van Yoast leren was last modified: by