SEO laten doen: hulp van SEO assistent

SEO laten doen

 

SEO laten doen

Als je kiest voor SEO laten doen, dan moet je je realiseren dat SEO laten doen niet betekent dat ik een paar “dingetjes” goed zet of paar strings toevoeg of zoiets. SEO optimalisatie is veel meer dan zorgen dat het bolletje van de plugin van Yoast groen wordt.

SEO voorbereiden en SEO optimaliseren

Je kunt je website SEO voor laten bereiden.

Of je kunt een SEO voorbereide website kopen.

Allebei zijn goede zetten. Maar dit is niet hetzelfde als SEO optimalisatie. SEO optimalisatie kan pas op het moment dat de teksten geplaatst gaan worden.

Langetermijnstrategie

SEO optimalisatie is een langetermijnstrategie. En hoewel het noodzakelijk is dat technische kant van je website in orde is, komen de resultaten door wat je op je website zet en hoe je het op je website zet.

Het laten doen van SEO betekent daarom dat je het plaatsen van je blogposts en pagina’s aan me gaat uitbesteden.

SEO laten doen: teksten

Als je SEO wilt uitbesteden is het belangrijk je te realiseren dat je voor langere tijd je blogposts en je pagina’s door me laat plaatsen en dat je je teksten soms van me terug krijgt met voorstellen voor wijzigingen die nodig zijn om ze “SEO-proof” te maken.

Als beslist niet wilt dat ik voorstel om de inhoud van je teksten te wijzigen, dan kun je SEO beter niet uitbesteden. SEO ondersteuning per Skype of een SEO training zijn mogelijkheden die dan beter bij je passen. Want nogmaals: het gaat juist om wat je gaat publiceren.

Als SEO voor jou een compleet mysterie is maar je wel graag bezoekers via Google wilt krijgen, dan kun je me inhuren als SEO assistent. Hier ben ik voor opgeleid. Ik heb hier een berg certificaten voor behaald en dit is een vak dat ik ook bijhoud.

SEO laten doen: SEO assistent

Als je me inhuurt als SEO assistent dan ga ik, met jouw hulp en medewerking, je website “omhoog” trekken. Dat kan ik alleen met jouw hulp en medewerking, want om je website te laten stijgen hebben we content nodig. En omdat het jouw website is die over jouw vak gaat, moet jij de content schrijven.

Jij schrijft je teksten zelf, want jij kent je doelgroep als je broekzak. Nadat je je teksten hebt geschreven ga ik ermee aan de slag. Ik optimaliseer je teksten voor mensen die naar je op zoek zijn en die een zoekmachine gebruiken om je te vinden.

En ik ga je een lijstje aanreiken met onderwerpen waar je over zou moeten gaan schrijven. Op dat lijstje staan de onderwerpen waar je klanten naar op zoek zijn en waar je nog niet eerder over geschreven hebt. Dat lijstje zuig ik niet uit mijn duim, daar ga ik eerst onderzoek voor doen.

SEO laten doen: optimaliseren
SEO assistent

Jij schrijft dus de teksten voor je blog en daarna stuur je je teksten en eventueel de bijbehorende afbeeldingen naar mij. Als je geen afbeeldingen hebt, dan zoek ik er afbeeldingen bij. Deze afbeeldingen ga jij dan bekijken en goed- of afkeuren.

En dan ga ik je tekst optimaliseren. Het kan hierbij gebeuren dat ik je vertel dat je de tekst zo hebt geschreven dat je kansen om ermee te scoren heel klein zijn. Als dat zo is dan vertel ik je dat en dan stel ik je een paar wijzigingen voor.

Als ik klaar ben met het optimaliseren van je tekst, dan lees jij ‘m nog een keer door. Zo weten we allebei zeker dat er nog steeds staat wat je bedoelt. Maar als we er goed over gecommuniceerd hebben dan zul je weinig vinden om “op te schieten”. Dus dan zijn we klaar.

 

Als je over gezondheid schrijft

Als je iets met gezondheid doet, klik hieronder dan ook even het tabblad “Juridische screening” aan. Dat is een extra optie die je erbij kunt inkopen en als je over gezondheid schrijft is dat beslist geen overbodige luxe. En nee, die juridische screening doe ik niet zelf, daar heb ik een jurist voor.

SEO assistent
Als je over gezondheid schrijft: juridische screening

 

 

Recensie
Ammy van Bedaf
Gecertificeerd

Hieronder vind je mijn SEO certificaten. Hier ga je naar pagina’s waar je meer kunt lezen over de SEO-cursussen die ik heb gevolgd.

Als je ook wilt lezen over andere cursussen die ik heb gevolgd ga dan naar de pagina Over Judith.

SEO laten doen: hulp van SEO assistent was last modified: by