Je bent hier: Home » SEO leren » SEO marketing dienstverlening
SEO lerenDagtrainingAvond training
seo

Dagtraining in Heiloo

SEO marketing

SEO marketing: hoe zorg je dat je hoger in de organische zoekresultaten komt, méér pagina’s in de zoekresultaten krijgt en relevantere bezoekers aantrekt?

Dat is wat je in deze cursus leert. Je hoeft voor deze cursus geen voorkennis te hebben, maar je moet wel kunnen bloggen en je moet ook al een stuk of 10 blogposts gepubliceerd hebben zodat we ze kunnen optimaliseren. Deze cursus is een-op-een SEO sessie van een dag in Heiloo.

Als je het liever online doet dan kun je meedoen met de avondgroep die eens per maand online bijeenkomt.

maud wilms

Maud Wilms: Veel ruimte voor mijn persoonlijke vragen

Ik had Judith gevraagd mij wegwijs te maken in de SEO en google analytics van mijn website. Dat deed ze in alle rust, met aandacht en openheid.

Daarnaast was het een groot pluspunt dat ze ook over Mailchimp veel wist te vertellen, waardoor ik echt het gevoel had eindelijk op al mijn vragen antwoord te krijgen. Ik kan nu zelf aan de slag!

Maud Wilms, liedjesmaker op congres, symposium of bijeenkomst en in online vergaderingen

SEO marketing dienstverlening

Over SEO bestaan heel veel misverstanden. Enerzijds denken veel mensen dat SEO vreselijk moeilijk en technisch is. Terwijl ik anderzijds ook mensen hoor die denken dat ze even “een paar strings goed zetten” en dat hun website dan hup bovenaan in Google staat.

Zo is niet. SEO is niet vreselijk moeilijk, maar het is wel heel veel werk. Als je dat werk eigenlijk niet wilt doen of als je daar eigenlijk geen tijd voor hebt, dan moet je hier niet aan beginnen. Ook als je niet van bloggen houdt, begin er dan gewoon niet aan.

Want het is niet de techniek die zorgt dat je website gaat stijgen, het zijn de content en de onderlinge samenhang die zorgen dat een website gaat stijgen.

Hetty: To the point en veel geleerd

Spannend zo via het scherm les krijgen, daar moest ik even overheen. Judith geeft je het gevoel van vertrouwen alsof ze naast je zit. In korte tijd veel geleerd over de SEO, de do´s en dont´s. Heel belangrijk om hoger in de noteringen te komen. Tips en tricks, het schrijven van blogs, pagina aanpassingen, het is allemaal voorbij gekomen. En…domme vragen bestaan niet.

Hetty van Comfortable at Home

Motivatie voor SEO marketing

Als je met SEO gaat beginnen is het het beste dat je dit doet vanuit een positieve keuze. Dus niet omdat omdat het je wel makkelijk lijkt als de klanten vanzelf komen doordat je website op nummer 1 staat. Want dan vergeet je hoeveel werk je daar eerst voor moet doen.

Doe het ook niet vanuit een negatieve keuze (ik houd niet van koud bellen dus ik ga maar bloggen) want dan gaat het ook niet lukken. Daarvoor is SEO teveel werk.

Het beste is het als je voor SEO marketing kiest terwijl je weet welke talloze andere mogelijkheden je hebt voor je marketing. Maar je kiest voor SEO marketing omdat dit het beste bij je past. Want SEO kun je niet halfslachtig doen.

Ammy van Bedaf: SEO training is Mindblowing!

Ik wist dat ik veel dingen zou leren, maar dat ik zóveel heel belangrijke dingen zou leren om mijn website hoger te laten scoren in Google, had ik werkelijk niet voor mogelijk gehouden.
Had ik dit geweten, had ik deze training eerder gedaan, wat dan zou ik nu verder zijn geweest met mijn bedrijf, dat weet ik heel zeker. Wacht daarmee dus niet, zoals ik helaas wel heb gedaan.

Judith is ontzettend geïnteresseerd en gefascineerd door alles wat met SEO te maken heeft en dat merk je: ze weet er heel veel van.

De SEO training van Judith is een grote aanrader voor iedereen die met haar of zijn bedrijf beter wil presteren. Je krijgt zowel de theorie als de praktijk: dus hoe jij dat feitelijk kunt toepassen voor jouw bedrijf/website/blog. Je laptop gaat mee en in het tweede deel van de training ga je aan de slag, met Judith naast je.

Ik heb maar van één ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Deze belangrijke kennis kun je niet vroeg genoeg weten. Ik heb een aantal jaren geleden ook een SEO-bureau in de hand genomen om mijn website/blog door te lichten, maar dan is Judith vele, vele malen beter (en een stuk goedkoper).

Ammy van Bedaf, Loslaten.nu

SEO marketing dienstverlening

Een goede SEO structuur aanbrengen gaat veel verder dan alleen een indeling in hoofd- en subpagina’s, hoewel je dat natuurlijk wel ook moet doen.

Het probleem is dat naarmate je meer gaat publiceren, je blogposts en pagina’s onderling gaan concurreren in de zoekresultaten. Je concurreert dan niet met de concurrent, maar met jezelf!

En misschien denk je dat dat niet erg is, als je maar gevonden wordt! Maar het is wel erg want Google is een onzeker type: als hij niet weet welke van je pagina’s het beste past bij de zoekopdracht, dan kiest hij het zekere voor het onzekere en als jij met jezelf concurreert, dan kiest Google voor een pagina van je concurrent.

Marjolijn Engelhard: Privésessie SEO door Judith de Vries is verhelderend en probleemoplossend!

Heel prettig om via een privé sessie wegwijs te worden in SEO. Het belang van SEO is me nog meer duidelijk geworden en de wijze hoe ik verbeteringen kan doorvoeren en problemen kan oplossen.

Marjolijn Engelhard

SEO structuur aanbrengen

Het zou zo moeten zijn dat het voldoende is om goede content te publiceren. En misschien komt het ooit ook nog zover. Maar nu is er nog meer nodig.

De structuur van je site moet ook kloppen zodat je concurrentie met jezelf opheft.

Een goede sitestructuur aanbrengen is daarom bijzonder praktische manier om met SEO om te gaan. En ook niet onbelangrijk: deze strategie is ook begrijpelijk. Je hebt er geen technische kennis voor nodig. En juist de technische kant is de kant waar mensen vaak zo erg tegenop zien dat ze er maar liever niet aan beginnen.

Vergeet dat gewoon, want site structuur is te begrijpen voor mensen die helemaal niet technisch zijn. Het is genoeg dat je teksten kunt schrijven.

karin de knegt

Karin de Knegt: direct met de toepassing van SEO bezig

Eerder heeft Judith mij prima geadviseerd en geholpen met het opzetten van nieuwsbrieven in MailChimp. De afgelopen periode heeft ze uitstekend werk verricht door mij wegwijs te maken in de wereld van SEO.

Judith legt heel helder en stapsgewijs de elementen van SEO uit. Door met Skypesessies te werken ben je direct met de toepassing van SEO bezig. Daarbij biedt Judith haar diensten op maat aan: in jouw tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Heel plezierig!

Karin de Knegt, Supervisie, coaching en training voor zorg en onderwijs

SEO marketing dienstverlening

Wat we gaan doen

We gaan bepalen welke zoektermen voor jou belangrijk zijn en aan Google vertellen welke van jouw pagina’s belangrijk zijn.

We gaan een structuur bouwen waardoor Google je pagina’s kan vinden en geen belangrijke pagina’s zal missen bij de indexatie.

En we gaan ons inspannen om ervoor te zorgen dat mensen het leuk genoeg vinden op je website om er een poosje te willen blijven en te klikken op de links in je artikelen zodat ze verder gaan lezen.

seo marketing voor dienstverleners

Het opbouwen van een goede site structuur op je website is te leren. Nu doe je waarschijnlijk maar iets, maar na een dag SEO les heb je inzicht wat je precies doet.

Voor je SEO les neemt is het essentieel dat je minimaal een stuk of 10 blogposts gepubliceerd hebt want anders hebben we te weinig materiaal om mee te werken. En het is natuurlijk ook belangrijk dat je bloggen leuk vindt, want ook daarna moet je ermee doorgaan.Aangepaste annuleringsvoorwaarden

fenny brandsma

Fenny Brandsma: precies de informatie die ik nodig heb

Via Skypesessie met Judith aan je SEO werken, gaat top.

Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO.

Het is super om zo hulp op maat te krijgen.

Fenny Brandsma, Tekstpaleis

Cursus SEO marketing dienstverlening

  • Dit is een privé training van een hele dag.
  • We beginnen om 10 uur en we hopen om 16 uur te eindigen, maar als we niet hard genoeg gewerkt hebben dan is er een korte uitloop tot 16.30 zodat je wel alles meekrijgt dat bij deze training hoort.
  • Lunch in restaurant Keuken met Karakter inbegrepen (op voorwaarde dat de maarregelen dit toestaan)
  • Map met daarin een toolkit inbegrepen.

Je leert deze dag om een goede SEO structuur aan te brengen. Als je al een groot blog hebt dan is dit natuurlijk niet klaar in een dag. Maar na deze training weet je wel precies wat je moet doen.
britt edelenbosch

Britt Edelenbosch: Verhelderend, praktisch, tot the point, inspirerend & waardevolle tips

Met 1 dag zoveel duidelijk geworden. Nu met alle kennis, inzichten en tips zelf met plezier de vervolgacties oppakken. Deze dag raad ik zeer zeker aan!

Britt Edelenbosch ontwikkeling coaching training

Cursus SEO site structuur: waar

Dit doen we in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Heiloo is uitstekend bereikbaar per auto en met openbaar vervoer en mijn kantoor ligt op loopafstand van station NS Heiloo.

Hier heb ik uiteraard ook hygiëne maatregelen genomen met het oog op Corona. Nog sterker: ik heb mijn kamer in tweeën gedeeld. Jij blijft op jouw helft en ik blijf op mijn helft, met een plexiglas scherm tussen ons in. Je kunt er hier foto’s van zien.

marjolijn engelhard

Marjolijn Engelhard: Opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg …

Ik wilde je laten weten dat mijn sessie met jou om beter vindbaar te worden, vruchten afwerpt. Het is opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg voor workshops pottenbakken en cursus pottenbakken. Leuk dus!

Marjolijn Engelhard, Atelier Marjolijn Engelhardd

Gedeeld internet

In mijn kantoor maak je gebruik van Internet en iedereen kent het wachtwoord van die verbinding. Daarom is het sterk aan te raden om gebruik te maken van een VPN. Dat is software die je data versleutelt, waardoor het veel veiliger is.

ammy van bedaf

Ammy van Bedaf: enorm gestegen in de zoekresultaten

Judith, dankzij jouw kennis en inzet ben ik enorm gestegen in de zoekresultaten! Ik wist niet dat er zoveel te verbeteren was aan een website. Je hebt enorm veel kennis en vindt elke keer een oplossing. Heel bedankt daarvoor!

Ammy van Bedaf, Loslaten.nu

Willibrordus Business Centrum

Mijn kantoor is gevestigd in een schitterend historisch gebouw dat de monumentenstatus heeft (serieus, ik verzin het niet).

Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Dit gebouw ligt op een landgoed. Op het terrein ligt ook een restaurant waar we samen gaan lunchen (inbegrepen).

Meer over dit landgoed, parkeren, hoe je er mee de trein komt etc. kun je vinden op de pagina over marketing cursussen in Heiloo. Daar vind je ook verwijzingen naar locaties waar je kunt overnachten als je dat wilt.

En hier kun je een routebeschrijving met printfriendly-knop vinden.


Annuleringsvoorwaarden

Meer over SEO

Als bloggen je marketingstrategie is, dan is SEO leren een van de slimste dingen die je kunt doen.

Judith de Vries

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

Mailchimp expert

MailerLite expert

en ook nog goed in SEO

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Annulering

Het Corona-virus raakt ons allemaal, dus ook de nare gevolgen vangen we samen op. Als je door angst, verkoudheid, snotteren, hoesten liever niet komt uit veiligheid voor je zelf en voor ons, geef een seintje en we annuleren in overleg zonder kosten. Als de wereld weer ‘terug naar normaal’ is, geldt de onderstaande regeling pas weer.


Annuleren van een gereserveerde training of cursus kan kosteloos tot uiterlijk één week voor de dag van de cursus of training. Bij annulering in de week vóór een training of cursus of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd, maar je mag iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.