seo marketing dienstverlening

SEO marketing dienstverlening

Je bent hier: Home » SEO marketing dienstverlening » Pagina 2


Kennis over SEO marketing voor dienstverlening heb ik natuurlijk niet bij mijn geboorte meegekregen. Ik heb dat moeten leren zoals de meeste zaken geleerd moeten worden. Maar doordat ik het heb moeten leren weet ik ook dat dit goed te doen is.

Google Analytics

Google Analytics cursus certificaat. Google Analytics is een erg uitgebreid programma om te kunnen meten wat er precies op je website gebeurd. En als een programma uitgebreid is, dan is het gewoonlijk niet simpel.

2019

Google Analytics voor gevorderden
Google Analytics voor gevorderden
Google Analytics voor beginners
Google Analytics voor beginners


Yoast site structuur

Een goede site structuur aanbrengen is iets waar je helemaal niet technisch voor hoeft te zijn. Maar je kunt er wel goede resultaten mee behalen. Daarom vind ik dit een uitstekend idee voor dienstverleners, want die vaak niet zo technisch.

En als je dan toch wilt dat je website goed gaat presteren dan is dit iets dat je gewoon zelf kunt doen. Als je hier graag begeleiding bij wilt hebben dan kan dat want ik geef zelf een training SEO waarin ik je in een dag bij praat.

2018 update

Judith de Vries successfully completed the Site structure course!


Yoast site structure is een cursus die gaat over de structuur van je website.

De manier waarop je je website structureert vertelt een verhaal aan Google over waar je website werkelijk over gaat en over wat werkelijk belangrijk is op jouw website.

Je kunt prachtige content op je website plaatsen en dan denk je waarschijnlijk dat het duidelijk is waar je website over gaat. Maar de structuur van je website kan een heel ander verhaal vertellen.

En als de structuur van je website een heel ander verhaal vertelt, dan zou het goed kunnen dat je gaat scoren op zoektermen waar je eigenlijk helemaal niet op wilt scoren.

Yoast site structuur 2018 certificaat
8 december 2018

2016

Judith de Vries successfully completed the Site structure (deprecated) course!


Dit was mijn eerste cursus over site structuur en er ging een wereld voor me open.

Ik had ooit gedacht dat het zo simpel zou zijn. Nou dat was het ook niet helemaal, maar toch …

Site structuur is heel simpel. Maar het is lastig om het ook allemaal netjes te houden en als je het niet netjes houdt, tja, dan wordt het een puinhoop. En dat helpt niet echt voor SEO.

Verouderd en vernieuwd

Deze badge is inmiddels ongeldig geworden, want de cursus is vernieuwd en de nieuwe badge zie je hiernaast.

yoast site structuur klaar
16 december 2016


SEO marketing voor dienstverlening

SEO training van een dag


Yoast SEO voor WordPress

SEO vind ik leuk en interessant. Ik ben hierdoor al een poosje aan het leren over SEO. In 2012 volgde ik mijn eerste cursus over SEO en ik ben er nog niet klaar mee. Hieronder vind je mijn cursussen en badges van Yoast SEO cursussen.

2018

Yoast SEO for WordPress Gutenberg

Judith de Vries successfully completed the Yoast SEO for WordPress (block editor) course!


Yoast SEO for WordPress is een cursus over de plugin van Yoast. Deze cursus heb ik al eerder gevolgd. Maar de plugin is veranderd en we hebben de Gutenberg editor gekregen. Dus ik moest opnieuw aan de slag.

Yoast SEO for WordPress block editor
27 december 2018

2016

Yoast SEO voor WordPress classic editor

Judith de Vries successfully completed the Yoast SEO for WordPress (deprecated) course!


De configuratie hoeft slechts eenmaal gedaan te worden, maar dan wel graag goed. Dagelijks gebruik moet natuurlijk bij het plaatsen van iedere blogpost die ertoe doet. 100% van de testvragen goed is vereist.

yoast seo for wordpress
1 oktober 2016SEO marketing voor dienstverleners

Dagtraining SEO

Yoast technische SEO 1

2018

Judith de Vries successfully completed the Technical SEO course!

Yoast technische SEO 1. Dat was geen cursus die hoog op mijn verlanglijstje stond, want ik dacht dat het een “te moeilijke” cursus zou zijn. Maar de handdoek in de ring gooien nog voor ik begonnen ben, dat past niet helemaal bij me.

Dus met de moed der wanhoop ben ik eraan begonnen. En toen voltrok het wonder zich …

Het wonder: er waren een heleboel vragen waar ik al tijden mee rondliep. Maar ik kon nergens antwoorden vinden. En nu kreeg alle antwoorden op een gestructureerde manier op een presenteerblaadje aangeboden.

Dat is het laatste dat ik verwacht had.  Het was beslist niet “te moeilijk”. Deze cursus was juist heel erg verhelderend. Het was lang niet zo moeilijk als ik verwacht had. Natuurlijk ben ik nog een beetje nerveus, want er staat een 1 achter “Technische SEO”. Dus er komen nog meer cursussen … Maar dit was beslist een bemoedigende start.

technische SEO
10 januari 2018
Yoast SEO voor beginners

Yoast SEO voor beginners

Judith de Vries successfully completed the SEO for beginners course!

2018

Yoast SEO voor beginners is een leuke cursus om mee te beginnen :) Ik ben niet met deze cursus begonnen, ik kreeg ineens een uitnodiging toegestuurd om deze gratis cursus toe te voegen aan mijn portfolio. En uitnodigingen voor SEO cursussen kan ik moeilijk weerstaan, dus ik heb het gedaan.

seo marketing voor dienstverleners - seo voor beginners
8 mei 2018SEO marketing voor dienstverlening

SEO leren in een dag

Yoast basis SEO

Judith de Vries successfully completed the Basic SEO (deprecated) course!

2017

Yoast basis SEO gaat over alle aspecten van SEO op om het even welk type website. En dat is pittig en heel veel! Met “alle aspecten” bedoel ik dat in cursus ook aandacht geschonken is aan de opbouw en de structuur van teksten, gebruikersvriendelijkheid, conversie, zoekwoordenonderzoek en een klein beetje technische SEO. Plus aan wat gebruikersvriendelijkheid en conversie te maken hebben met SEO.

Bij de examenvragen zat een echt moeilijke vraag over tekstanalyse. Het hele hoofdstuk over tekstanalyse vond ik pittig. Ik heb zelfs tijdelijk de handdoek in de ring gegooid. Maar ja, inschrijven voor een cursus en ‘m dan niet afmaken past niet echt bij mij. Dus uiteindelijk ben ik doorgegaan. En met succes.

Als je vastloop in een cursus van Yoast dan loop je ook echt vast. Je kunt niet verder. Je krijgt pas een nieuw hoofdstuk als je het vorige hoofdstuk helemaal hebt verteerd en de vragen over dat hoofdstuk allemaal goed hebt beantwoord. Een hoofdstuk tijdelijk overslaan om er later eens goed voor te gaan zitten kan dus niet.

Yoast basis SEO
15 juni 2017


SEO marketing voor dienstverleners

Training SEO in 1 dag


SEO cursussen van Karel Geenen

De SEO cursussen van KGOM hebben een enorm pluspunt: ze zijn in het Nederlands.

2014 Mettix

mettix zoekmachineoptimalisatie
27-8-2014

Zoekmachineoptimalisatie interesseert me. Het boeit me dat we om moeten gaan met een algoritme dat geheim is. Ik vind het leuk om uit te vinden hoe je een website hoog in de organische zoekresultaten kunt brengen.

En ik vind het geweldig om dan ontdekkingen te doen, te merken dat een strategie werkt en iets oplevert.

Deze cursus zoekmachineoptimalisatie  bij Mettix was een update van een eerdere cursus zoekmachineoptimalisatie, want niets is zo veranderlijk als Google.

SEO en zoekmachineoptimalisatie gaat over zoekwoordenonderzoek en over de manier waarop de mensen die achter het algoritme zitten denken. Dit gaat dus niet over trucjes en snelle resultaten, maar over kwaliteit en langetermijnresultaten.

Natuurlijk zijn er ook quickwins als ik voor je ga werken, maar die quickwins zijn leuk meegenomen, maar kunnen niet het doel zijn. Als je werkelijk een stevige positie hoog in de organische zoekresultaten wilt dan heb je niet genoeg aan quickwins.

2012 Karel Geenen

Certificaat zoekmachine optimalisatie
29-11-2012

Zoekmachineoptimalisatie Karel Geenen: Karel Geenen biedt een cursus zoekmachineoptimalisatie. Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. In deze cursus leerde ik o.a. om een zinvol zoekwoordenonderzoek te doen.

“Zinvol” moet hierbij vermeld worden want lang niet alle manieren zijn zinvol. Dit leerde ik later toen ik gratis tips over zoekwoordenonderzoek las. 

Deze cursus was mijn eerste cursus over SEO, over het vindbaar maken van websites in de organische zoekresultaten. En deze cursus heeft me heel veel opgeleverd.

Zoekwoordenonderzoek is de basis van zoekmachineoptimalisatie.

Wat je verder ook voor goeds voor je website kunt doen, als je er woorden op zet die niet door je doelgroep gebruikt worden dan gaat het niet lukken.
Uitvinden welke woorden je doelgroep gebruikt is daarom essentieel.


Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Helpt dienstverleners met marketing

Get Clients Now!™ facilitator, Mailchimp expert, MailerLite expert, goed in SEO en je kunt nog met me lachen ook.

SEO marketing dienstverlening was last modified: by
Pages ( 2 of 2 ): « Vorige1 2