seo optimaliseren

SEO optimalisatie cursussen

SEO optimalisatie cursussenMaatwerk SEO training in HeilooSEO avondgroep online

SEO optimalisatie

SEO optimaliseren betekent dat je je webpagina’s vindbaar gaat maken voor mensen die zoekmachines gebruiken. Voor je marketing is dat interessant, want mensen die zoekmachines gebruiken zijn actief op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Of ze zien een uitdaging of kans waar ze meer over willen weten.

Hierin onderscheiden ze zich van mensen die je bereikt via advertenties of via de social media, want die mensen zijn niet zelf actief op zoek. En dat vertelt iets over de urgentie van hun probleem, uitdaging of kans.

SEO optimaliseren

Zelf SEO leren

Als bloggen je marketingstrategie is, dan vind ik dat SEO leren een van de slimste dingen is die je kunt doen. En denk vooral niet dat als je een SEO geoptimaliseerde website hebt gekocht, dan je dan niets hoeft te leren. Want dat is helaas niet zo.

Door te leren wat je moet weten over SEO kunnen mensen die echt naar je op zoek zijn je vinden. En als mensen echt naar jouw diensten op zoek zijn, dan worden ze veel eerder klant dan wanneer je mensen bereikt via een advertentie op Facebook of zo.

SEO cursussen

Ik kan je op 2 manieren SEO leren: online in een avondgroep, of individueel in Heiloo.

Voor de inhoud maakt het niet uit, die is hetzelfde.

Maar sommige mensen leren beter in een interactief groepje dan individueel. En andere mensen willen liever privé les. Daarom bied ik het allebei.

SEO optimalisatie cursussen

Met persoonlijke aandacht

Juist als het om SEO gaat vind ik persoonlijke aandacht belangrijk.

Daarom krijg je ook persoonlijke aandacht als je kiest voor de avondgroep. En die persoonlijke aandacht krijg je dan niet alleen van mij, maar ook van de andere groepsleden. Want ik houd niet van grote groepen en wel van elkaar helpen. Je kunt dus echt kiezen wat gevoelsmatig het beste bij je past.

Weet je van jezelf dat je na een dagtraining niet implementeert wat je geleerd hebt? En weet je ook van jezelf dat je na een dagtraining de boel laat liggen en pas begint als je alles alweer half vergeten bent? Dan kun je beter voor de avondtraining kiezen.

Maar als jij iemand bent die veel beter functioneert in een een-op-een situatie, kies dan voor de dagtraining. En je kunt ook met me overleggen.


Begin gewoon met de eerste stap te zetten en even met me overleggen kan helderheid scheppen en kost niets. Dus wat let je?

SEO met resultaat
Stippellijn: voor optimalisatie | Doorgetrokken lijn : na optimalisatie

SEO optimalisatie cursussen

Reviews

Een heleboel mensen zijn je voorgegaan. En dit is wat ze ervaren hebben:

ammy van Bedaf

Ammy van Bedaf: SEO training is Mindblowing!

Ik wist dat ik veel dingen zou leren, maar dat ik zóveel heel belangrijke dingen zou leren om mijn website hoger te laten scoren in Google, had ik werkelijk niet voor mogelijk gehouden.
Had ik dit geweten, had ik deze training eerder gedaan, wat dan zou ik nu verder zijn geweest met mijn bedrijf, dat weet ik heel zeker. Wacht daarmee dus niet, zoals ik helaas wel heb gedaan.

Judith is ontzettend geïnteresseerd en gefascineerd door alles wat met SEO te maken heeft en dat merk je: ze weet er heel veel van.

De SEO training van Judith is een grote aanrader voor iedereen die met haar of zijn bedrijf beter wil presteren. Je krijgt zowel de theorie als de praktijk: dus hoe jij dat feitelijk kunt toepassen voor jouw bedrijf/website/blog. Je laptop gaat mee en in het tweede deel van de training ga je aan de slag, met Judith naast je.

Ik heb maar van één ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Deze belangrijke kennis kun je niet vroeg genoeg weten. Ik heb een aantal jaren geleden ook een SEO-bureau in de hand genomen om mijn website/blog door te lichten, maar dan is Judith vele, vele malen beter (en een stuk goedkoper).

britt edelenbosch

Britt Edelenbosch: Verhelderend, praktisch, tot the point, inspirerend & waardevolle tips

Met 1 dag zoveel duidelijk geworden. Nu met alle kennis, inzichten en tips zelf met plezier de vervolgacties oppakken. Deze dag raad ik zeer zeker aan!

maud wilms

Maud Wilms: Veel ruimte voor mijn persoonlijke vragen

Ik had Judith gevraagd mij wegwijs te maken in de SEO en google analytics van mijn website. Dat deed ze in alle rust, met aandacht en openheid.

Daarnaast was het een groot pluspunt dat ze ook over Mailchimp veel wist te vertellen, waardoor ik echt het gevoel had eindelijk op al mijn vragen antwoord te krijgen. Ik kan nu zelf aan de slag!

Maud Wilms, liedjesmaker op congres, symposium of bijeenkomst en in online vergaderingen

Marjolijn engelhard

Marjolijn Engelhard: Privésessie SEO door Judith de Vries is verhelderend en probleemoplossend!

Heel prettig om via een privé sessie wegwijs te worden in SEO. Het belang van SEO is me nog meer duidelijk geworden en de wijze hoe ik verbeteringen kan doorvoeren en problemen kan oplossen.

Karin de Knegt

Karin de Knegt: direct met de toepassing van SEO bezig

Eerder heeft Judith mij prima geadviseerd en geholpen met het opzetten van nieuwsbrieven in MailChimp. De afgelopen periode heeft ze uitstekend werk verricht door mij wegwijs te maken in de wereld van SEO.

Judith legt heel helder en stapsgewijs de elementen van SEO uit. Door met Skypesessies te werken ben je direct met de toepassing van SEO bezig. Daarbij biedt Judith haar diensten op maat aan: in jouw tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Heel plezierig!

Karin de Knegt, Supervisie, coaching en training voor zorg en onderwijs

Marjolijn engelhard

Marjolijn Engelhard: Opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg …

Ik wilde je laten weten dat mijn sessie met jou om beter vindbaar te worden, vruchten afwerpt. Het is opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg voor workshops pottenbakken en cursus pottenbakken. Leuk dus!

Fenny Brandsma

Fenny Brandsma: precies de informatie die ik nodig heb

Via Skypesessie met Judith aan je SEO werken, gaat top. Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO. Het is super om zo hulp op maat te krijgen.

ammy van Bedaf

Ammy van Bedaf: enorm gestegen in de zoekresultaten

Judith, dankzij jouw kennis en inzet ben ik enorm gestegen in de zoekresultaten! Ik wist niet dat er zoveel te verbeteren was aan een website. Je hebt enorm veel kennis en vindt elke keer een oplossing. Heel bedankt daarvoor!

SEO optimalisatie cursussen

Reviews

Op het SEO blog vind je ook een artikel voor als je SEO zelf wilt proberen.

De nieuwste artikelen vind je hier:

meer verkeer naar je website

Meer verkeer naar je website

Als je meer verkeer naar je website wilt trekken, dan moet je content schrijven die mensen willen lezen. Wat mensen willen lezen kun je heel gemakkelijk ontdekken. En als je dat eenmaal weet en erover gaat schrijven, dan ga je automatisch meer bezoekers aantrekken. Hier lees je hoe je ontdekt wat mensen willen lezen zodat je aan de slag kunt.

0 reacties
hoeveel tags bij een artikel plaatsen

Hoeveel tags bij een artikel plaatsen

Iemand vroeg me hoeveel tags je bij een artikel zou moeten plaatsen om er maximaal SEO profijt van te hebben. Boeiend vraag omdat het een foute vraag is. Hoe het wel zit vertel ik in dit artikel. En als je dat begrijpt vraag je niet meer naar het maximale aantal tags. Ken je iemand voor …

Hoeveel tags bij een artikel plaatsen Lees verder »

Hoe werkt een zoekmachine

Hoe werkt een zoekmachine

Hoe een zoekmachine werkt is handige kennis, want dan weet je hoe het komt dat je website ineens in de zoekresultaten staat. Of waarom hij daar niet staat. In dit artikel wil ik hier wat licht op laten schijnen zodat je je website beter kunt laten presteren. Want hoog in Google is voor iedereen weggelegd. Dus ook voor jou. En dat weet ik zo zeker juist door de manier waarop een zoekmachine werkt.

SEO optimalisatie cursussenMaatwerk SEO training in HeilooSEO avondgroep online

Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Gepubliceerd op: 13-11-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 25-12-2021