SEO leren voor beginners

SEO zelf doen

SEO zelf doen

SEO zelf doen

Op gebruikersniveau is SEO zelf doen niet extreem moeilijk. SEO bestaat uit een optelsom van heel veel kleine dingetjes. Als je één klein dingetje heel goed doet dan helpt het al een beetje. En hoe meer kleine dingetjes je goed doet, hoe meer je website voor je zal gaan doen.

Op elk van onderstaande pagina’s bespreek ik deze zaken zodat je precies weet wat je moet doen en wat je moet laten. Plus een bonus: wanneer mag je resultaat verwachten en besef je hoeveel werk het is?


Inhoud


Resultaat van SEO: wanneer zie je dat?

Effect van SEO
Effect van SEO

Met SEO is het niet anders dan met andere zaken in het leven: wat je er in stop haal je er weer uit.

Als je veel in stopt mag je er ook veel van verwachten. En doe je er weinig aan dan doet SEO ook weinig voor jou. In dit artikel geef ik een voorbeeld van wat SEO voor je kan betekenen.

Wanneer zie je SEO resultaat


Maar voor je kiest voor SEO

Voor je kiest voor SEO
Voor je kiest voor SEO

Ik hoop oprecht dat je heel erg gemotiveerd bent om met SEO aan de slag te gaan, want het kan je veel opleveren en het is gewoon leuk. Maar besef dat het een berg werk is.

En “een beetje SEO” doen is net zoiets als een beetje zwanger zijn. Het gaat niet. Als het om SEO gaat krijg met een “een beetje” net zoveel resultaat als wanneer je helemaal niets doet. Voor je kiest voor SEO …


Volgende pagina: techniek

Gratis checklist
SEO zelf doen was last modified: by

Naar de inhoudsopgave

De credits voor de kopafbeelding van deze pagina zijn voor KatarzynaTyl en OpenClipart-Vectors.


SEO zelf doen was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.