SEO leren voor beginners

SEO zelf doen

Structuur van je website

SEO zelf doen

Structuur van je website

Een goede structuur van je kan zowel mensen als Google helpen om alles te vinden. En een slechte structuur kan zorgen dat mensen gillend wegrennen en dat Google het ook niet meer weet. Zorg daarom voor een goede structuur van je website.


Structuur van webpagina’s

Structuur van webpagina's
Structuur van webpagina’s

Het volgende waar je aandacht aan zou moeten schenken is: structuur. Door een hiërarchische structuur aan te brengen in je webpagina’s kan Google gemakkelijk van de ene pagina naar de andere gaan. En dan kan hij alles vinden.


SEO tips voor beginners

Stuctuur van een blog

Structuur van een blog
Structuur van een blog

Maar je hebt ook structuur nodig op je blog, want anders wordt je blog op termijn een enorme lap tekst waar niemand de weg in kan vinden. Als we het hebben over de structuur van je blog dan praten we over het goed gebruiken van categorieën en tags.


SEO zelf doen

Breadcrumbs en SEO
Broodkruimelpad

Je hebt vast wel eens een broodkruimelpad op een website gezien. Broodkruimels vertellen de bezoeker waar hij op dit moment is: Je bent hier – Home – Blog – SEO zelf doen.

Niet alleen mensen weten hierdoor waar ze zijn, ook Google volgt breadcrumbs. Door breadcrumbs kan Google alles op je website gemakkelijker vinden waardoor je website beter geïndexeerd wordt.


Volgende pagina: links

Gratis checklist
SEO zelf doen was last modified: by

Terug naar de inhoudsopgave

SEO zelf doen was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.