SEO hulp

Training SEO
SEO begeleiding

SEO hulp

Als je schrijven en publiceren als marketingstrategie gekozen hebt, dan is SEO hulp hier een prachtig vervolg op.

Dit doen we een-op-een via vergadersoftware of als persoonlijke een-op-een lessen in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar.

Voor wie?

SEO trainingen zijn er te kust en te keur. Het is dus zaak een SEO training te vinden die past bij jouw situatie en jouw wensen. Kijk hieronder eens of deze SEO training bij je past.

Je hebt een Nederlandstalige WordPress website met daarop een blog. Het belangrijkste deel van je website bestaat uit je dienstenpagina’s en je blog.

Bloggen is je marketingstrategie: je doet het vaak en je doet het graag. Dat is ook te zien aan je website want daar staan al minimaal 10 blogposts.

Misschien heb je ook nog een shop met een paar producten, maar die shop is niet waar je website om draait.

De technische kant van je website is in orde, daar gaan we niet aan werken. Als je twijfelt of de technische kant van je website in orde is, overweeg dan om vooraf een “APK-keuring” te laten doen (als je mij dit voor je laat aanvragen krijg je een leuk tarief).

SEO hulp was last modified: by

Veel ruimte voor mijn persoonlijke vragen

5,0 rating
4 november 2019

Ik had Judith gevraagd mij wegwijs te maken in de SEO en google analytics van mijn website. Dat deed ze in alle rust, met aandacht en openheid. Daarnaast was het een groot pluspunt dat ze ook over mailchimp veel wist te vertellen, waardoor ik echt het gevoel had eindelijk op al mijn vragen antwoord te krijgen. Ik kan nu zelf aan de slag!

Maud Wilms

Voor wie niet?

Deze training zoekmachine optimalisatie is niet geschikt voor jou als je

geen blog op je website hebt

geen zin hebt om te bloggen

of geen tijd hebt om te bloggen

Maar ook als je in het verleden SEO technieken hebt gebruikt die Google verboden heeft en je website daarna niet netjes hersteld is.

SEO hulp was last modified: by

SEO hulp

SEO hulp bied ik in de vorm van persoonlijke een-op-een begeleiding. Je gaat het dus zelf doen. Deze SEO begeleiding is no nonsense. Je gaat leren hoe je ervoor kunt zorgen dat Google jouw website als het beste antwoord op een zoekopdracht ziet. Dit doe je hands on: wat je leert pas je direct toe.

Ik zou het fantastisch vinden als je dit ging doen. Maar ik weet ook dat SEO niet voor iedereen de beste marketingoplossing is. Belangrijk is dat je schrijven leuk vindt.


WordPress en SEO

Een WordPress website is als een zeewaardig schip. Als je website technisch goed is (taak voor je webmaster) dan kun je er mee aan de top komen.

Maar net als met een schip wordt de zeewaardigheid niet alleen bepaald door de kwaliteiten van het schip. Als de bemanning niet zeewaardig is, dan kun je nog zo’n mooi schip hebben, maar je zult er weinig mee bereiken.

Met deze SEO begeleiding word jij zeewaardig zodat je je schip kunt hanteren. Je leert de voorwaarden te scheppen voor een hoge positie in de zoekresultaten. Je leert hoe je dit mogelijk maakt en je weet wat je moet doen.

SEO hulp was last modified: by

SEO training is Mindblowing!

5,0 rating
14 januari 2020

Ik wist dat ik veel dingen zou leren, maar dat ik zóveel heel belangrijke dingen zou leren om mijn website hoger te laten scoren in Google, had ik werkelijk niet voor mogelijk gehouden.
Had ik dit geweten, had ik deze training eerder gedaan, wat dan zou ik nu verder zijn geweest met mijn bedrijf, dat weet ik heel zeker. Wacht daarmee dus niet, zoals ik helaas wel heb gedaan.
Judith is ontzettend geïnteresseerd en gefascineerd door alles wat met SEO te maken heeft en dat merk je: ze weet er heel veel van.
De SEO training van Judith is een grote aanraden voor iedereen die met haar of zijn bedrijf beter wil presteren. Je krijgt zowel de theorie als de praktijk: dus hoe jij dat feitelijk kunt toepassen voor jouw bedrijf/website/blog. Je lap-top gaat mee en in het tweede deel van de training ga je aan de slag, met Judith naast je.
Ik heb maar van één ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Deze belangrijke kennis kun je niet vroeg genoeg weten. Ik heb een aantal jaren geleden ook een SEO-bureau in de hand genomen om mijn website/blog door te lichten, maar dan is Judith vele, vele malen beter (en een stuk goedkoper).

Loslaten.NU

Privésessie SEO door Judith de Vries is verhelderend en probleemoplossend

4,0 rating
18 juli 2018

Heel prettig om via een privé sessie wegwijs te worden in SEO. Het belang van SEO is me nog meer duidelijk geworden en de wijze hoe ik verbeteringen kan doorvoeren en problemen kan oplossen.

Marjolijn Engelhard
SEO stef

Wil je liever zonder begeleiding aan de slag? Dan kun je op het blog een categorie met SEO tips vinden. En er is ook een groot artikel over SEO zelf doen.

Onderwerp: SEO

SEO wil zeggen dat je goed gevonden wordt met jouw bedrijf in de zoekmachines, van met name Google. Ik ging op zoek naar een expert die mij hier meer over kon vertellen. Het intypen van relevante zoektermen bracht mij bij Judith de Vries van Virtueel Present. “Bij haar moet ik zijn,” dacht ik. Als je zelf op nummer 1 staat, dan weet je heel goed waar je mee bezig bent.

Daniëlle Branje
Daniëlle Branje
SEO hulp was last modified: by

Met dank aan Stef Ringoot voor de afbeeldingen op deze pagina.

SEO hulp was last modified: by