Plugin Yoast SEO leren

Plugin Yoast SEO leren: bijna iedereen die een WordPress website heeft, heeft de plugin van Yoast op z’n website staan. Maar heel veel mensen gebruiken ‘m niet.

Geldt dit ook voor jou? Heb je ‘m op je website staan maar doe je er nauwelijks iets mee omdat je niet weet hoe dat moet?

Deze plugin kan je enorm helpen als je weet hoe je ‘m moet gebruiken. En daarom is het heel erg jammer als je niet weet hoe dat moet.


Plugin Yoast SEO leren

Ik bied je daarom aan om je te leren hoe deze plugin werkt. We gaan samen aan de slag om je pagina’s en blogposts te optimaliseren met de plugin van Yoast. Ik ga je precies leren wat ik zelf doe als ik een pagina optimaliseer.

Dit is een eenmalige investering in geld waar je heel veel profijt van zult hebben. Maar realiseer je ook dat SEO als marketingstrategie doorlopend een investering in tijd van je zal blijven vragen.

Wat je krijgt:

Duidelijke uitleg

Over de plugin van Yoast heb ik cursussen gevolgd bij Yoast. Dat kun jij ook doen, maar dat is geen persoonlijke begeleiding en het is in het Engels.

In gewoon Nederlands

En dat maakt het een stuk makkelijker.

Twee uur

In twee uur vertel ik je precies hoe je deze plugin gebruikt en daarna kun je het zelf.

Met vergadersoftware of in Heiloo

Dit kan met vergadersoftware zodat je je huis niet uit hoeft. Of in mijn kantoor in Heiloo.


Plugin Yoast SEO leren

Ik vind het zo eeuwig jammer dat mensen wel veel tijd, aandacht en geld besteden aan een mooie website, maar dat ze daarna op de social media vertrouwen om hun website vindbaar te maken.


Wie gaan er kopen?

Besef je wel dat mensen die iets willen kopen bijna altijd de zoekmachine van Google gebruiken en dat ze nooit de zoekmachine van Facebook gebruiken?

Mensen die via de organische zoekresultaten op je website komen zijn veel vaker van plan iets te kopen dan mensen die je aantrekt via de social media. En hoe zou het ook anders kunnen: op de social media kom je gewoon langs bij nauwelijks geïnteresseerde mensen.


Relevante zoekterm intikken

Maar als mensen via de zoekmachine op je website komen, dan moeten ze eerst een relevante zoekterm intikken voor je website wordt aangeboden! Daarom krijg je via de zoekmachine bezoekers die echt geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Zorg daarom dat jouw website wordt aangeboden als ze die relevante zoekterm intikken!


Plugin Yoast SEO leren: voor wie:

SEO trainingen zijn er te kust en te keur. Het is dus zaak een SEO training te vinden die past bij jouw situatie en jouw wensen. Kijk hieronder eens of deze SEO training bij je past.

Je hebt een Nederlandstalige WordPress website met daarop een blog. Het belangrijkste deel van je website bestaat uit je dienstenpagina’s en je blog.

Bloggen is je marketingstrategie: je doet het vaak en je doet het graag. Dat is ook te zien aan je website want daar staan al minimaal 10 blogposts.

Misschien heb je ook nog een shop met een paar producten, maar die shop is niet waar je website om draait.

De technische kant van je website is in orde, daar gaan we niet aan werken. Als je twijfelt of de technische kant van je website in orde is, overweeg dan om vooraf een “APK-keuring” te laten doen (als je mij dit voor je laat aanvragen krijg je een leuk tarief).

Plugin Yoast SEO leren was last modified: by

Voor wie niet

Deze training zoekmachine optimalisatie is niet geschikt voor jou als je

geen WordPress website hebt

of geen blog op je website hebt

geen zin hebt om te bloggen

of geen tijd hebt om te bloggen

Maar ook als je in het verleden SEO technieken hebt gebruikt die Google verboden heeft en je website daarna niet netjes hersteld is.

Plugin Yoast SEO leren was last modified: by

In deze laatste situatie kan ik je wel leren hoe je deze plugin moet gebruiken, maar dat zal weinig effect hebben als je een Google Penalty hebt.


Plugin Yoast SEO leren

Het leren van de plugin van Yoast goed te gebruiken vraagt een eenmalige investering van je.

Je krijgt 2 uur les en dit kost 125 euro excl. btw.

Daarna weet je hoe het moet en in tegenstelling tot adverteren kost het je daarna niets meer.

125 euro

Dus wat houd je tegen om de spullen die je al hebt goed te gebruiken en de goedkoopste en uiterst effectieve marketingmethode te gebruiken: vindbaarheid via de organische zoekresultaten?

Afspraak maken

PrivacybeleidAlgemene VoorwaardenAnnuleringsvoorwaarden

Je gaat naar mijn agenda


Je kunt deze training ook prima combineren met de training over het optimaliseren van de SEO structuur van je website.

Dan plakken we je trainingen aan elkaar met een pauze er tussen. Dat kan met name interessant voor je zijn als je niet zo dicht bij Heiloo woont. Neem contact met me op als je dit wilt.


Stel je succes niet langer uit

Stop met je succes uit te stellen en leer gewoon even wat je weten moet om je blogposts en pagina’s zo goed mogelijk uit de verf te laten komen in de organische zoekresultaten. Wanneer spreken we elkaar?

Duidelijke uitleg, Judith weet veel!

5,0 rating

Judith weet duidelijk veel van haar vakgebied. Ze kan het goed uitleggen, is to-the-point en ook duidelijk in wat belangrijk is en wat niet en waar je aandacht naar uit zou moeten gaan.

Jocelyn Vlaar ToHealth!
Naar de agenda

PrivacybeleidAlgemene VoorwaardenAnnuleringsvoorwaarden


Plugin Yoast SEO leren in Heiloo

Deze les geef ik in mijn kantoor in Heiloo in het Willibrordus Business Centrum en we zijn rond 2 uur bezig.

Gedeeld internet

In mijn kantoor maak je gebruik van gedeeld internet. Het is daarom dringend aan te raden om voor je komt een VPN te installeren zodat je wachtwoorden niet uitgelezen kunnen worden.

Als je die VPN verder nooit nodig hebt, dan kun je een gratis VPN gebruiken. Je kunt hier verwijzingen vinden naar VPNs. Onderaan de pagina vind je de gratis VPNs.

Plugin Yoast SEO leren was last modified: by

Willibordus Business Centrum

Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Landgoed

Het Willibrordus Business Centrum is een bruisend business centrum waar veel zzp′ers gevestigd zijn. Het ligt op een landgoed waar je vrij kunt rondwandelen en waar veel te zien en te beleven is. Zie hier een overzicht van de activiteiten op het landgoed.

dierenparkje op het terrein van Willibrordus
Dierenpark op het landgoed

Parkeren

Bezoekers kunnen aan de voorzijde van het gebouw parkeren. Als daar geen plaats is, dan onder de bogen door rijden, daar is veel meer parkeerruimte.

parkeerplaats workshop MailChimp
Parkeerruimte op het terrein achter het hoofdgebouw

Openbaar vervoer

Heiloo is goed bereikbaar met de trein en Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station Heiloo.

Kantoor workshop ruimte
Mijn werkruimte waar je de cursus volgt
Plugin Yoast SEO leren was last modified: by
Afspraak maken

PrivacybeleidAlgemene VoorwaardenAnnuleringsvoorwaarden


Nog meer over SEO kun je vinden op de pagina zoekmachine optimalisatie.

Er er is natuurlijk ook een blog met SEO tips.


Annulering

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Plugin Yoast SEO leren was last modified: by

Plugin Yoast SEO leren: met dank aan Sinisa Maric voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Plugin Yoast SEO leren was last modified: by