SEO structuur optimaliseren

SEO structuur optimaliseren

SEO structuur aanbrengen om hoog in Google te komen.

Hoog in Google is een gevolg van de kwaliteit van je website: een gezonde website met informatieve content waar mensen echt iets aan hebben.

Waar hebben mensen iets aan?

Mensen willen content die voor bezoekers is geschreven en niet voor zoekmachines. En Google wil dat ook. Informatieve en complete content.

SEO structuur

Het zou zo moeten zijn dat het voldoende is om goede content te publiceren. En misschien komt het ooit ook nog zover. Maar nu is er nog meer nodig.

De structuur van je site moet ook kloppen. Ik heb het dan niet zozeer over een logische indeling in hoofd- en subpagina’s en een overzichtelijk blog, maar ook over een logische linkstructuur.

Google moet belangrijke pagina’s kunnen herkennen doordat jij aangeeft dat die pagina’s belangrijk zijn.

Hij moet je pagina’s kunnen vinden doordat jij een sterke structuur op je website aanbrengt.

Mensen moeten het leuk genoeg vinden op je website om er een poosje te willen blijven en te klikken op de links in je artikelen.


SEO structuur optimaliseren

Het opbouwen van een goede structuur op je website is te leren. Nu doe je waarschijnlijk maar iets, maar na een dag SEO les heb je inzicht wat je precies doet.

Voor je SEO les neemt is het essentieel dat je minimaal een stuk of 10 blogposts gepubliceerd hebt. En daarmee is het niet klaar: je moet doorgaan met bloggen.


Review van Site structuur optimaliseren

… Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO.

Het is super om zo hulp op maat te krijgen.

Fenny Brandsma, Tekstpaleis
Fenny Brandsma
SEO structuur optimaliseren was last modified: by

Structuur van je website

Kom gewoon een dagdeel bij me op bezoek en ik leer je wat je moet weten over het aanbrengen van een goede structuur op je website. Een structuur die ook echt iets voor je doet.

Past dit bij je?

SEO trainingen zijn er te kust en te keur. Het is dus zaak een SEO training te vinden die past bij jouw situatie en jouw wensen. Kijk hieronder eens of deze SEO training bij je past.

Je hebt een Nederlandstalige WordPress website met daarop een blog. Het belangrijkste deel van je website bestaat uit je dienstenpagina’s en je blog.

Bloggen is je marketingstrategie: je doet het vaak en je doet het graag. Dat is ook te zien aan je website want daar staan al minimaal 10 blogposts.

Misschien heb je ook nog een shop met een paar producten, maar die shop is niet waar je website om draait.

De technische kant van je website is in orde, daar gaan we niet aan werken. Als je twijfelt of de technische kant van je website in orde is, overweeg dan om vooraf een “APK-keuring” te laten doen (als je mij dit voor je laat aanvragen krijg je een leuk tarief).

SEO structuur optimaliseren was last modified: by

Deze SEO training past niet bij je als:

Deze training zoekmachine optimalisatie is niet geschikt voor jou als je

geen blog op je website hebt

geen zin hebt om te bloggen

of geen tijd hebt om te bloggen

Maar ook als je in het verleden SEO technieken hebt gebruikt die Google verboden heeft en je website daarna niet netjes hersteld is.

SEO structuur optimaliseren was last modified: by

SEO structuur aanbrengen

Je leert deze dag om een goede SEO structuur aan te brengen. Als je al een groot blog hebt dan is dit natuurlijk niet klaar in een dag.

Maar dat is niet erg, want als je eenmaal weet hoe het moet, dan kun je er daarna zelf mee verder.

Afspraak maken

We maken een afspraak om samen een hele dag aan de slag te gaan met het optimaliseren van de SEO structuur van je website.

Daarna heb je genoeg bagage om om de rest van je website zelf aan te kunnen pakken.

En ook het publiceren van nieuwe pagina’s of blogposts is dan gesneden koek voor je.

Individuele les

Annuleringsvoorwaarden

Ik wil eerst een kennismakingsgesprek

SEO structuur optimaliseren

Dit doen we in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Heiloo is uitstekend bereikbaar per auto en met openbaar vervoer en mijn kantoor ligt op loopafstand van station NS Heiloo.


Gedeeld internet

Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn. Als je een VPN alleen nodig hebt voor je les in mijn kantoor, dan heb je genoeg data als je een gratis VPN neemt.

Maar als je nu ontdekt dat je vaker een VPN nodig hebt, dan kan het zinvol zijn als je er eentje koopt. Met deze affiliate link krijg je 30 dagen gratis bij Express VPN.

SEO structuur optimaliseren was last modified: by

Willibordus Business Centrum

Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Landgoed

Het Willibrordus Business Centrum is een bruisend business centrum waar veel zzp′ers gevestigd zijn. Het ligt op een landgoed waar je vrij kunt rondwandelen en waar veel te zien en te beleven is. Zie hier een overzicht van de activiteiten op het landgoed.

dierenparkje op het terrein van Willibrordus
Dierenpark op het landgoed

Parkeren

Bezoekers kunnen aan de voorzijde van het gebouw parkeren. Als daar geen plaats is, dan onder de bogen door rijden, daar is veel meer parkeerruimte.

parkeerplaats workshop MailChimp
Parkeerruimte op het terrein achter het hoofdgebouw

Openbaar vervoer

Heiloo is goed bereikbaar met de trein en Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station Heiloo.

Kantoor workshop ruimte
Mijn werkruimte waar je de cursus volgt
SEO structuur optimaliseren was last modified: by

Annuleringsvoorwaarden


Nog meer over SEO kun je lezen op de pagina zoekmachine optimalisatie.

En op het blog kun je ook veel SEO tips vinden.


Annulering

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

SEO structuur optimaliseren was last modified: by

SEO structuur van je website optimaliseren: met dank aan OpenClipart-Vectors voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

SEO structuur optimaliseren was last modified: by