Cursus SEO structuur aanbrengen

Cursus SEO structuur

Cursus SEO structuur aanbrengen om hoog in Google te komen en om méér pagina’s in de zoekresultaten te krijgen.


Cursus SEO structuur

Misschien heb je een SEO-geoptimaliseerde website gekocht en heb in ineens ontdekt dat het evengoed niet allemaal vanzelf gaat. Realiseer je dat die SEO-geoptimaliseerde website net zoiets is als een prachtig zeewaardig zeilschip.

Met een prachtig zeewaardig zeilschip kun je de zeven zeeën bevaren, maar alleen als jij weet hoe je zeilen moet. Aan het schip zal het niet liggen. Maar als jij niets over zeilen weet en zomaar iets doet, dan gaat het niet lukken natuurlijk.

Waar hebben mensen iets aan?

Hoog in Google is een gevolg van de kwaliteit van je website: een gezonde website met informatieve content waar mensen echt iets aan hebben.

Mensen willen content die voor bezoekers is geschreven en niet voor zoekmachines. En Google wil dat ook. Informatieve en complete content.

Maar dan ontdek je vervolgens dat al je uitstekende content toch niet gaat stijgen. Het blijft allemaal een beetje hangen op een positie die niet hoog genoeg is om echt de aandacht te gaan trekken.


Waarom site structuur optimaliseren?

Een goede SEO structuur aanbrengen gaat veel verder dan alleen een indeling in hoofd- en subpagina’s. Het probleem is dat naarmate je meer gaat publiceren, je blogposts en pagina’s onderling gaan concurreren in de zoekresultaten. Je concurreert dan niet met de concurrent, maar met jezelf.

En misschien denk je dat dat niet erg is, als je maar gevonden wordt! Maar het is wel erg want Google is een onzeker type: als hij niet weet welke van je pagina’s het beste past bij de zoekopdracht, dan kiest hij het zekere voor het onzekere en als jij met jezelf concurreert, dan kiest Google voor een pagina van je concurrent.

SEO structuur

Het zou zo moeten zijn dat het voldoende is om goede content te publiceren. En misschien komt het ooit ook nog zover. Maar nu is er nog meer nodig.

De structuur van je site moet ook kloppen. Ik heb het dan niet zozeer over een logische indeling in hoofd- en subpagina’s en een overzichtelijk blog, maar ook over een linkstructuur die concurrentie met jezelf opheft.

Een goede sitestructuur aanbrengen is daarom bijzonder praktische manier om met SEO om te gaan. En ook niet onbelangrijk: deze strategie is ook begrijpelijk. Je hebt er geen technische kennis voor nodig. En juist de technische kant is de kant waar mensen vaak zo erg tegenop zien dat ze er maar liever niet aan beginnen.

Vergeet dat gewoon, want site structuur is te begrijpen voor mensen die helemaal niet technisch zijn. Het is genoeg dat je teksten kunt schrijven.

Verhelderend, praktisch, tot the point, inspirerend & waardevolle tips

5,0 rating
12 februari 2020

Met 1 dag zoveel duidelijk geworden. Nu met alle kennis, inzichten en tips zelf met plezier de vervolgacties oppakken. Deze dag raad ik zeer zeker aan!

Britt Edelenbosch

Wat we gaan doen

We gaan aan Google vertellen welke van jouw pagina’s belangrijk zijn.

We gaan een structuur bouwen waardoor Google je pagina’s kan vinden en geen belangrijke pagina’s zal missen bij de indexatie.

En we gaan ons inspannen om ervoor te zorgen dat mensen het leuk genoeg vinden op je website om er een poosje te willen blijven en te klikken op de links in je artikelen.

SEO structuur optimaliseren

Het opbouwen van een goede site structuur op je website is te leren. Nu doe je waarschijnlijk maar iets, maar na een dag SEO les heb je inzicht wat je precies doet.

Voor je SEO les neemt is het essentieel dat je minimaal een stuk of 10 blogposts gepubliceerd hebt. En daarmee is het niet klaar: je moet doorgaan met bloggen.


Review van Site structuur optimaliseren

… Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO.

Het is super om zo hulp op maat te krijgen.

Fenny Brandsma, Tekstpaleis
Fenny Brandsma
Cursus SEO structuur was last modified: by

Voor wie?

En voor wie niet?

Structuur van je website

Kom gewoon een dagdeel bij me op bezoek en ik leer je wat je moet weten over het aanbrengen van een goede structuur op je website. Een structuur die ook echt iets voor je doet.

Past dit bij je?

SEO trainingen zijn er te kust en te keur. Het is dus zaak een SEO training te vinden die past bij jouw situatie en jouw wensen. Kijk hieronder eens of deze SEO training bij je past.

Je hebt een Nederlandstalige WordPress website met daarop een blog. Het belangrijkste deel van je website bestaat uit je dienstenpagina’s en je blog.

Bloggen is je marketingstrategie: je doet het vaak en je doet het graag. Dat is ook te zien aan je website want daar staan al minimaal 10 blogposts.

Misschien heb je ook nog een shop met een paar producten, maar die shop is niet waar je website om draait.

De technische kant van je website is in orde, daar gaan we niet aan werken. Als je twijfelt of de technische kant van je website in orde is, overweeg dan om vooraf een “APK-keuring” te laten doen (als je mij dit voor je laat aanvragen krijg je een leuk tarief).

Cursus SEO structuur was last modified: by

Deze SEO training past niet bij je als:

Deze training zoekmachine optimalisatie is niet geschikt voor jou als je

geen blog op je website hebt

geen zin hebt om te bloggen

of geen tijd hebt om te bloggen

Maar ook als je in het verleden SEO technieken hebt gebruikt die Google verboden heeft en je website daarna niet netjes hersteld is.

Cursus SEO structuur was last modified: by

SEO structuur aanbrengen: tarief

Je leert deze dag om een goede SEO structuur aan te brengen. Als je al een groot blog hebt dan is dit natuurlijk niet klaar in een dag.

Maar dat is niet erg, want als je eenmaal weet hoe het moet, dan kun je er daarna zelf mee verder.

Afspraak maken

We maken een afspraak om samen een hele dag aan de slag te gaan met het optimaliseren van de SEO structuur van je website.

Daarna heb je genoeg bagage om om de rest van je website zelf aan te kunnen pakken.

En ook het publiceren van nieuwe pagina’s of blogposts is dan gesneden koek voor je.

Individuele les

Annuleringsvoorwaarden

Ik wil eerst een kennismakingsgesprek

SEO structuur aanbrengen: waar

Dit doen we in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar. Heiloo is uitstekend bereikbaar per auto en met openbaar vervoer en mijn kantoor ligt op loopafstand van station NS Heiloo.


Gedeeld internet

Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn. Als je een VPN alleen nodig hebt voor je les in mijn kantoor, dan heb je genoeg data als je een gratis VPN neemt.

Maar als je nu ontdekt dat je vaker een VPN nodig hebt, dan kan het zinvol zijn als je er eentje koopt. Met deze affiliate link krijg je 30 dagen gratis bij Express VPN.

Cursus SEO structuur was last modified: by

Willibrordus Business Centrum

We doen dit in mijn kantoor, een schitterend historisch gebouw dat de monumentenstatus heeft.

Willibrordus Business Centre Heiloo
Willibrordus Business Centrum Heiloo

Dit gebouw ligt op een landgoed. Op het terrein ligt ook een restaurant waar we samen gaan lunchen (inbegrepen).

Meer over dit landgoed, parkeren, hoe je er mee de trein komt etc. kun je vinden op de pagina over marketing cursussen in Heiloo. Daar vind je ook verwijzingen naar locaties waar je kunt overnachten als je dat wilt.

En hier kun je een routebeschrijving met printfriendly-knop vinden.

Annuleringsvoorwaarden


Reviews

Verhelderend, praktisch, tot the point, inspirerend & waardevolle tips

5,0 rating

Met 1 dag zoveel duidelijk geworden. Nu met alle kennis, inzichten en tips zelf met plezier de vervolgacties oppakken. Deze dag raad ik zeer zeker aan!

Britt Edelenbosch

SEO training is Mindblowing!

5,0 rating

Ik wist dat ik veel dingen zou leren, maar dat ik zóveel heel belangrijke dingen zou leren om mijn website hoger te laten scoren in Google, had ik werkelijk niet voor mogelijk gehouden.
Had ik dit geweten, had ik deze training eerder gedaan, wat dan zou ik nu verder zijn geweest met mijn bedrijf, dat weet ik heel zeker. Wacht daarmee dus niet, zoals ik helaas wel heb gedaan.
Judith is ontzettend geïnteresseerd en gefascineerd door alles wat met SEO te maken heeft en dat merk je: ze weet er heel veel van.
De SEO training van Judith is een grote aanraden voor iedereen die met haar of zijn bedrijf beter wil presteren. Je krijgt zowel de theorie als de praktijk: dus hoe jij dat feitelijk kunt toepassen voor jouw bedrijf/website/blog. Je lap-top gaat mee en in het tweede deel van de training ga je aan de slag, met Judith naast je.
Ik heb maar van één ding spijt: dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Deze belangrijke kennis kun je niet vroeg genoeg weten. Ik heb een aantal jaren geleden ook een SEO-bureau in de hand genomen om mijn website/blog door te lichten, maar dan is Judith vele, vele malen beter (en een stuk goedkoper).

Loslaten.NU

Veel ruimte voor mijn persoonlijke vragen

5,0 rating

Ik had Judith gevraagd mij wegwijs te maken in de SEO en google analytics van mijn website. Dat deed ze in alle rust, met aandacht en openheid. Daarnaast was het een groot pluspunt dat ze ook over mailchimp veel wist te vertellen, waardoor ik echt het gevoel had eindelijk op al mijn vragen antwoord te krijgen. Ik kan nu zelf aan de slag!

Maud Wilms

Privésessie SEO door Judith de Vries is verhelderend en probleemoplossend

4,0 rating

Heel prettig om via een privé sessie wegwijs te worden in SEO. Het belang van SEO is me nog meer duidelijk geworden en de wijze hoe ik verbeteringen kan doorvoeren en problemen kan oplossen.

Marjolijn Engelhard

Op het blog kun je ook veel SEO tips vinden waar je zelf mee aan de slag kunt.


Cursus SEO structuur aanbrengen
Cursus SEO structuur aanbrengen

Annulering

Annuleren van een gereserveerde training kan kosteloos tot uiterlijk drie weken voor de dag van de training. Annulering tot één week voor de dag van de training kost je 50% van de overeengekomen prijs in verband met de voorbereidingen die dan al gemaakt zijn.

Bij annulering in de week vóór een training of op de dag zelf, ben je het gehele overeengekomen cursusbedrag verschuldigd. In deze situaties van drie weken tot aan de training mag je ook iemand (bijvoorbeeld een collega of partner) in jouw plaats sturen.

Cursus SEO structuur was last modified: by

SEO structuur van je website optimaliseren: met dank aan OpenClipart-Vectors voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Cursus SEO structuur was last modified: by