Series met Mailchimp Free en Essential

Series met Mailchimp Free en Essential

Series met Mailchimp Free en Essential: dat kan niet. En je kunt ook geen nieuwe Automations maken als je de kosteloze oude versie van Mailchimp gebruikt, de versie van voor 15 mei 2019.

Voor de gemiddelde gebruiker van Mailchimp Free of Essential is het niet meer mogelijk om een serie te maken. Dat kan niet meer, want je kunt met Automation nog maar 1 e-mail versturen als je Mailchimp Free of Essential gebruikt.

Mailchimp expert

Maar ik ben een Mailchimp expert en ken het systeem door en door, daarom kan ik het wel ;) Ik heb als het ware het wiel opnieuw uitgevonden.

Als jij graag Mailchimp wilt gebruiken en series wilt, maar je wilt niet upgraden naar Standard, dan kan ik je leren hoe je dat kunt doen. En dan kun je een lange neus trekken naar Mailchimp.

Gewoon legaal, ik ga het systeem niet hacken of zo. Ik ga de mogelijkheden die Mailchimp biedt optimaal gebruiken.

Serie: wat niet kan kan toch

We gaan buiten de lijntjes kleuren en doen wat eigenlijk niet kan. Maar het is ook niet verboden en Mailchimp heeft deze mogelijkheid gewoon in het systeem ingebouwd. Maar je moet Mailchimp erg goed kennen om te zien hoe je dit kunt doen.

We gaan een serie maken met Mailchimp Free, Mailchimp Essential of met de kosteloze versie van Mailchimp van voor 15 mei 2019.

Je mailinglijst voldoet aan de wettelijke vereisten: je hebt aantoonbare toestemming om te mailen. Of je mailt naar klanten en je kunt dit aan een toezichthouder aantonen want je hebt facturen.

Series met Mailchimp Free en Essential

  • Deze training geef ik in mijn kantoor in Heiloo. Je hebt een cursus van een halve dag nodig als je al ervaring met Mailchimp hebt en gewend bent regelmatig te mailen.
  • Als je net met Mailchimp begonnen bent heb je een cursus van een hele dag nodig. Maar als je al jaren met Maichimp mailt, dan kan het in een halve dag.
  • We kunnen er ook gelijk een salesfunnel van maken als dat relevant is.
  • Deze cursus is zinvol als een upgrade uit wilt stellen tot je niet anders kunt omdat je lijst te groot wordt.

Met dank aan OpenClipart-Vectors voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Series met Mailchimp Free en Essential was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Ik ben facilitator voor de marketingmethode Get Clients Now!™ en door Hubspot gecertificeerd voor inbound marketing. Ik kan je helpen met klanten krijgen via de organische zoekresultaten, door Yoast gecertificeerd. En ik kan je helpen met e-mailmarketing. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *