Home » Blog » Marketing blog » Spektakel met guerrilla marketing van TNT België
spektakel met guerrilla marketing van tnt belgie

Spektakel met guerrilla marketing van TNT België

Geschatte leestijd: 2 minuten

Spektakel met guerrilla marketing van TNT België

Guerrilla marketing zet je in als je maximale aandacht wilt trekken met een klein budget. Omdat het budget niet groot hoeft te zijn, is het ook interessant voor kleine bedrijven, want de vorm van aandacht trekken is ook voor kleine bedrijven betaalbaar.

Video: guerrilla marketing van TNT België

Buzz creëren

Realiseer je dat een spektakel als dit spektakel gewoon haalbaar is voor een klein bedrijf. Je hebt voldoende aan de medewerking van de plaatselijke toneelvereniging.

Het vraagt niets anders van je dan een uitstekend idee, een strak plan en perfecte voorbereiding. Plus de beschikbaarheid van spullen zoals een rode knop natuurlijk. Denk eraan ook te oefenen want als dit niet goed wordt uitgevoerd dan is het effect weg en dan valt je actie in het water.

Guerrilla marketing is geknipt voor bedrijven die niet veel geld kunnen besteden aan marketing. Want dit kost niet zoveel, terwijl het anderzijds wel een maximum aan aandacht genereert. En daardoor gaan mensen over je praten. En om die buzz gaat het natuurlijk.

Opvallen

Buzz creëren kan ook veel simpeler. Dat heb ik een keer mee mogen maken toen de plaatselijke herenmodezaak een vogelverschrikker in het pak stak. Want waar het werkelijk om gaat is niet het spektakel. Het gaat er om dat je zo erg opvalt dat het niet anders kan dan dat mensen over je gaan praten. En dat moet je een op een betaalbare manier voor elkaar krijgen.


Ik ben een Get Clients Now!™ facilitator en ik help je met serieuze plannen te maken voor je marketing zoals het scherp stellen van je niche en het kiezen van effectieve marketingstrategieën. Ondertussen: ik wil mijn netwerk op LinkedIn uitbreiden. Vind je het leuk om met me te linken?

Hoe werkt online marketing

Online marketing is natuurlijk niet hetzelfde als af en toe iets op social posten. In deze download leg ik je uit hoe online marketing werkt.

En dan weet je ook waarom jouw online marketing niet werkt en daar kun je dan iets aan doen.

Gepubliceerd op: 12-9-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 17-10-2022

Ken je iemand voor wie dit interessant is?