Mailchimp expert partner badge

Storing bij Mailchimp? Controleer het hier

Geschatte leestijd: 2 minuten

Storing bij Mailchimp?

Denk je dat Mailchimp een storing heeft? Kijk dan even hier waar ze staan. Kijk of je hier een tweet ziet staan met de datum van vandaag. Als dat niet zo is, dan is er geen storing bij Mailchimp.

Heb je evengoed problemen waardoor je toch denkt dat er een storing is? Kom dan over 5 minuten terug en kijk of er dan wel eentje vermeld staat.

Maar als het ook dan niet zo is, dan is het gewoon niet zo. Je kunt dan natuurlijk evengoed problemen hebben, maar die hebben dan een andere oorzaak. Hier kan ik je misschien wel mee helpen. Als je er hulp bij wilt, ga dan naar de Mailchimp helpdesk.

Want vaak lijkt het alsof er een storing bij Mailchimp is of dat Mailchimp een bug heeft, terwijl probleem eigenlijk veroorzaakt wordt door de manier waarop je Mailchimp gebruikt. Maar niet altijd natuurlijk. Ook bij Mailchimp kan iets fout gaan.

Problemen met RSS in nieuwe accounts

rss is tijdelijk weg

Mailchimp RSS is tijdelijk weg in nieuwe accounts

Als je een gloednieuw account hebt aangemaakt bij Mailchimp, dan is het op dit moment niet mogelijk om een RSS nieuwsbrief te maken. Mailchimp weet hiervan en ze zijn ermee aan het werk. Dit geldt uitsluitend voor nieuwe accounts. En als je al een RSS nieuwsbrief hebt dan heb je die gewoon. Dan geldt dit …

Mailchimp RSS is tijdelijk weg in nieuwe accounts Lees verder »

Actuele storingen bij Mailchimp

Ik ben een erkende Mailchimp partner en ik kan je helpen met Mailchimp. Je hoeft er alleen maar om te vragen. Kijk gewoon even op de pagina Mailchimp expert. Want daar vind je een overzicht van de vormen van hulp die ik je kan bieden.

Ken je iemand voor wie dit interessant is?

Gepubliceerd op: 6-8-2021
Voor het laatst bijgewerkt op: 11-1-2022