Succesdagboek bijhouden

Succesdagboek bijhouden

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Waarom een succesdagboek? Marketing vraagt van je dat je er consequent mee doorgaat. Ook als je niet direct de gewenste resultaten ziet.

En consequent doorgaan terwijl je de resultaten waar je op hoopt nog niet ziet kan veel van je vragen. Een succesdagboek bijhouden als deel van je marketing kan dan helpen.

Marketing en succes

Als het bij marketing over resultaten hebt, dan heb je het over meetbare resultaten. Maar juist die meetbare resultaten vragen tijd voordat ze zich manifesteren.

Maar er zijn ook andere resultaten. Alleen al het feit dat je je dagelijks inspant is al een resultaat. Want juist al die kleine stapjes gaan voor het uiteindelijke grote resultaat zorgen.

Succesdagboek bijhouden

In een succesdagboek kun je je inspanningen noteren en al die kleine succesjes tussendoor. Hierdoor kun je jezelf gemotiveerd houden om het vol te houden.

En als je het een keertje echt heel moeilijk hebt, dan kun je terugbladeren en je door je eigen successen laten inspireren.

Een succesdagboek is dus geen opsomming van grote concrete meetbare successen, hoewel je die best ook mag noteren. Maar vergeet dan vooral ook al die kleine succesjes niet.

Voorbeelden

  • dat je een nieuw contact hebt op LinkedIn
  • of dat je jezelf voldoende slaap gegund hebt
  • dat je aardig bent geweest naar iemand met wie je het niet goed kunt vinden
  • of dat iemand je een positieve review gegeven heeft

Of iets heel anders dat jij als een succes kunt benoemen omdat het niet “gewoon” is voor jou.

Het lijkt allemaal weinig te maken te hebben met de grote doelen die je voor ogen hebt. Maar weet je, als eenpersoonsbedrijf ben jij je bedrijf. Dus deze kleine kleine successen hebben alles te maken met je marketing. Want al deze successen samen vormen je grote succes.

Succesdagboek bijhouden

Een succesdagboek bijhouden is één manier om jezelf te bemoedigen. Maar het is natuurlijk niet de enige manier. Zoek gewoon een manier die bij jou past.

Lees direct verder: Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op


Gratis: de 5 geheimen van klanten krijgen

5 geheimen

De 5 geheimen van klanten krijgen. Je leest ze in deze serie.

Marketing voor dienstverleners

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Succesdagboek bijhouden was last modified: by

Hier kun je meer lezen over marketing voor dienstverleners

Succesdagboek bijhouden: met dank aan Kidaha voor het beeld in de uitgelichte afbeelding.

Succesdagboek bijhouden was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *