Succesvolle ondernemers gaan door

Succesvolle ondernemers gaan door

Succesvolle ondernemers gaan door waar anderen stoppen. Denk vooral niet dat zij geluk hebben en jij niet. Want “geluk” is niet de bepalende factor. Succesvolle ondernemers gaan door en dat maakt het verschil. Wil jij een succesvolle ondernemers worden? Lees dan vooral verder.


Succesvolle ondernemers gaan door

Als ondernemers stoppen, dan is dat vaak omdat ze geen of te weinig klanten hebben en niet omdat ze hun onderneming niet leuk meer vinden. Maar het lukt gewoon niet.

Herken je dit:

  • Je hebt geïnvesteerd in een mooie website
  • Je plaatst regelmatig een post op LinkedIn of Facebook, Instagram of een ander platform
  • Maar de klanten blijven weg en je weet niet wat je daaraan moet doen.

Dit is voor veel ondernemers een reden om te stoppen of om een heel ander bedrijf te beginnen. Maar het probleem is: als je niet weet wat je moet doen om klanten te krijgen, dan neem je dat probleem met je mee. Dus dan kom je geen stap verder.

Marketingplan

Met een goed marketingplan weet je elke dag precies wat je moet doen. Maar ook dan kan het misgaan: als je wel weet wat je moet doen maar het niet uitvoert, dan helpt een plan niet.


Moet je dan altijd doorgaan?

Moet je dan altijd doorgaan? Wat er ook gebeurt? Ik vind niet dat je altijd door moet gaan, want dat kan ook een valkuil zijn. En soms kun je gewoon niet anders dan stoppen. Maar is dat in jouw situatie ook zo?

Wees eerlijk naar jezelf zijn en vraag waarom je wilt stoppen. Een onderzoek je motiven vooral heel zorgvuldig als je wel wilt blijven ondernemer, maar iets heel anders wilt gaan doen.

Ga de volgende zaken eens na:

Want als je vooraf onderzoek gedaan hebt en met een serieus plan werkt dat je ook echt uitvoert en dat je tijd genoeg geeft, dan zou je klanten moeten krijgen.

Succesvolle ondernemers volharden

Klanten krijg je door met volharding telkens opnieuw dezelfde dingen te doen. Daarom gaan succesvolle ondernemers door. En dat hebben ze ook vanaf het begin gedaan.


Gerelateerde artikelen

pijltje

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com


Judith minicursus MailChimp

Judith de Vries

Get Clients Now!™ facilitator

En expert Mailchimp en MailerLite

Je bent hier: Home » Blog » Marketing » Succesvolle ondernemers gaan door


Succesvolle ondernemers gaan door was last modified: by

LinkedIn Judith de Vries

Succesvolle ondernemers gaan door was last modified: by