Geluidsopname van je telefoongesprek

Een telefoongesprek opnemen: kan dat en mag dat? Het kan en met deze tool hoef je hier zelfs geen dure apparatuur voor aan te schaffen. En onder voorwaarden mag het ook. Waarom je dit zou willen? Nou, stel maar eens een paar keer achter elkaar dezelfde vraag aan de belastingtelefoon, dan weet je het antwoord.

Telefoongesprek opnemen

Soms kan het fijn zijn als je een geluidsopname van een telefoongesprek zou kunnen maken, maar de apparatuur die je hiervoor nodig hebt is vaak duur.

Hier is een eenvoudige oplossing voor die je direct kunt gebruiken. Je hoeft er geen ingewikkelde dingen voor te installeren en je hoeft er geen apparatuur voor aan te schaffen.

Wanneer

Een geluidsopname van een gesprek kan zinvol zijn als je:

Telefoongesprek opnemen

Zowel inkomende als uitgaande gesprekken kun je opnemen via nemop.nl

Na afloop van het gesprek krijg je het gesprek als e-mail toegestuurd en kun je het gesprek op je eigen pc opslaan.

Je kunt nemop zowel gebruiken voor gesprekken die je via je vaste telefoon voert, als voor gesprekken die je via je mobiele telefoon voert .

Kosten

Je betaalt per seconde en er is geen starttarief en je kunt je gratis aanmelden. Meer informatie hierover kun je lezen op de website van nemop.nl.

Verder lezen

De noodzaak om een geluidsopname van je telefoongesprek te maken zal niet zo vaak voorkomen. Maar wist je dat er ook een telefoonservice bestaat die je gesprekken voor je aanneemt en waar je geen abonnement hoeft af te sluiten?

checklist voor nieuwsbrieven

Checklist voor Mailchimp nieuwsbrieven

Een checklist waardoor het maken van je nieuwsbrieven veel gemakkelijker gaat en je er zeker van kunt zijn dat je niets vergeet voor je op de verzendknop klikt.

In deze checklist noem ik de punten die je beslist moet controleren. En sommige van deze punten zouden wel eens nieuw voor je kunnen zijn.

Je kunt deze checklist hier gratis ophalen.

mailchimp logo

Geluidsopname van je telefoongesprek was last modified: by

 

Geluidsopname van je telefoongesprek was last modified: by