Telefoonservice onmisbaar

Een telefoonservice die in het bijzonder geschikt is voor zzp′ers die niet altijd en op ieder moment van de dag beschikbaar zijn.

Als je er niet bent kun je natuurlijk een voicemail aanzetten, maar niet iedereen spreekt dan in. En het is maar de vraag of mensen die niet inspreken opnieuw gaan bellen.

Telefoonservice

Je hebt daarom een goede, betrouwbare telefoonservice nodig die je telefoontje aanneemt.

En die telefoonservice moet passen bij het budget van een zzp′er.

Een dergelijke telefoonservice heb ik voor je gevonden: Goedemorgen – Goedemiddag.

Je telefoontje wordt aangenomen door een aardig persoon die je klant vriendelijk te woord staat, die meedenkt met de klant en die alle informatie vraagt die je nodig hebt:

  • naam van de beller
  • bedrijfsnaam van de beller
  • onderwerp van het gesprek
  • e-mailadres
  • telefoonnummer

Na afloop van het gesprek krijg jij een e-mail toegestuurd met daarin een telefoonnotitie en een link naar een geluidsopname van het telefoongesprek.

Telefoonnummer

Als je gebruik gaat maken van Goedemorgen – Goedemiddag, dan krijg je er  een telefoonnummer bij. Dit telefoonnummer kun je gebruiken om aan je klanten te geven of om op je website te zetten.

Het nummer dat je krijgt heeft een landelijk netnummer: 085. Een landelijk netnummer is niet passend als je een lokale markt bedient, maar geen nood: je kunt een lokaal netnummer inkopen.

Eigen telefoonnummer

Misschien wil je liever je eigen telefoonnummer gebruiken. Ook dat kan, want je kunt je eigen nummer gewoon doorschakelen op momenten waarop je niet telefonisch bereikbaar kunt zijn.

Kosten voor jou

Je hoeft geen abonnement te nemen en er is ook geen minimumafname. Je betaalt gewoon een vast bedrag per gesprek.

Kosten voor je klant

Als je je eigen telefoonnummer doorschakelt, betaalt je klant de normale gesprekskosten die hij of zij ook zou betalen als je wel bereikbaar was geweest.

Belt je klant het nummer met het landelijke netnummer, dan betaalt je klant een lokaal tarief.

Ook geïnteresseerd?

Als je denkt dat dit ook iets voor jou is, ga dan even kijken op Goedemorgen – Goedemiddag.

Verder lezen

checklist voor nieuwsbrieven

Checklist voor Mailchimp nieuwsbrieven

Een checklist waardoor het maken van je nieuwsbrieven veel gemakkelijker gaat en je er zeker van kunt zijn dat je niets vergeet voor je op de verzendknop klikt.

In deze checklist noem ik de punten die je beslist moet controleren. En sommige van deze punten zouden wel eens nieuw voor je kunnen zijn.

Je kunt deze checklist hier gratis ophalen.

mailchimp logo

Telefoonservice onmisbaar was last modified: by
Telefoonservice onmisbaar was last modified: by