Je bent hier: Home » testimonial

Archieven: Aanbevelingen

Klantaanbevelingen

Alexandra Calmero: ontzettend goed geholpen

Judith heeft me ontzettend goed geholpen. Ik zat met een vraag over MC en tot mijn grote verrassing reageerde ze direct, heel kundig, sympathiek en to the point. Een prettig gesprek waarin ik veel tips heb gekregen.

Ilse: Judith is echt een topper, echt een superspecialist in o.a. Mailchimp

Ik werk al ca 11 jaar met Mailchimp nieuwsbrieven en – ondanks dat het programma heel gebruiksvriendelijk is – loop je toch soms tegen dingen aan. Judith is voor mij de superspecialist op dit gebied die werkelijk iedere vraag weet te beantwoorden.
Ze is echt diep gedoken in een ‘niche’ en dat is heel fijn om mee te werken. Ik heb een uurtje advies bij Judith gedaan en vliegensvlug stoomt ze je door het programma heen, ook daarna was Judith altijd super goed bereikbaar, bereid om ook eens een losse vraag te beantwoorden en ze schrijft bovendien een interessante nieuwsbrief.

david van tongeren

Overzicht en kostenbesparing

Toen ik me (eindelijk) realiseerde dat de wildgroei aan gegevens efficient gebruik van Mailchimp onmogelijk maakte kwam ik via een zoekopdracht in Google bij Judith terecht. En dat had de zoekmachine goed gezien!

Want de grote schoonmaak door met name het samenvoegen van alle verschillende audiences heeft niet alleen gezorgd voor structuur, overzicht en veel meer inzicht in het bekende webprogramma voor e-mailmarketing, maar ook voor een fikse besparing op de abonnementskosten: een echte aanrader!

Lida Thiry: Praktisch, meedenkend en zeer deskundig

Mijn nieuwsbrief is gelinkt aan mijn blog en gaat er elke week automatisch uit. Mailchimp heeft daar maar één thema voor en dat ziet er rommelig uit. Was al jaren een doorn in mijn oog, maar ik had geen idee hoe dat veranderd zou kunnen worden. En dat doet Judith in een paar uurtjes. Tussendoor geeft ze ook nog nuttige tips voor mijn website. Judith, wat ben ik blij dat ik je heb gevonden!
Lida Thiry

Danielle Hermeler: haar gewicht in goud waard

Judith is haar gewicht in goud waard! Dat was het 1ste wat in me opkwam nadat ze me had geholpen om mijn weg te vinden in Mailchimp. Mailchimp is een prachtig marketingprogramma, maar tegelijkertijd ook vrij complex. Hoe fijn is het dan dat Judith een echte Mailchimp kenner is! Daarnaast heeft Judith een hele prettige geruststellende manier van uitleggen én oplossen. Vanaf nu is Judith mijn ‘go to’ als ik vastloop of vragen heb. Goud waard dus!

eva de jong

Dankbaar

Judith helpt me elke keer als ik vastloop met Mailchimp door met veel geduld mij door het Mailchimp labyrint te loodsen. Al drie jaar en vandaag op 5 mei had ik de gelegenheid om haar voor het eerst te ontmoetten in Heiloo op die mooie plek tussen aan de rand van het park. Ik ben heel dankbaar dat zij mij geholpen heeft om zoveel meer inzicht te krijgen in ‘hoe het werkt’. Het is een echt ‘cadeautje’. Eva de Jong, Jin Shin Jyutsu.

barbara wesseling

Toegewijd, humor en tough love

Lieve, pittige Judith, het programma dat je biedt (niche & strategisch marketingplan) staat als een huis. Je gelooft er zelf in en je gelooft in de ander, in mij in dit geval. Als je dat ook echt doet. Want jij doet niet alsof. Je zet als het ware je tanden er in. Als een wolf die de afgedwaalde pup liefdevol bij het nekvel pakt en weer bij de les brengt.
Je ondersteunt en moedigt heel fijn aan: helder, to the point, werkbaar. En daar gaat het om, om een werkbaar plan en dat volhouden. Met jou, die genereuze voorzet geeft, lukt mij dat. Dank je veel.

winde vandegaer

Winde Vandegaer: een expert met engelengeduld

Social media zijn niet mijn ding, mailings versturen ook zeker niet mijn specialiteit. De drempel die ik moest overwinnen om me aan een nieuw platform te wagen was hoog, maar met Judith’s engelengeduld en gemoedelijke sfeer liep dat helemaal los.

Op geen enkel moment voelde ik me onzeker om weer maar eens een vraag te stellen. Ze begeleidt je helemaal op jouw niveau en tempo.

Bovendien heeft ze me heel wat aangeleerd en me heel wat tips&tricks bijgebracht, zodat ik het werk nu ook zelf kan doen!

Ben je op zoek naar een Mailerlite of Chimpmail expert? Dan ben je bij Judith is goede handen!

Winde Vandegaer, Ananda Yogacentrum Antwerpen