Thunderclap lancering

Thunderclap lancering

Een Thunderclap lancering is een spannende lancering die veel aandacht kan trekken. Met Thunderclap krijg je toegang tot het netwerk achter je netwerk. Thunderclap werkt als een donderslag bij heldere hemel Thunderclap. Dit is een tool die enorm kan helpen als je iets op spectaculaire wijze wilt lanceren.

Thunderclap

Stap 1: maak een Thunclap-pagina aan.

Door deze pagina te promoten vraag je aan vrienden, bekenden en ieder ander om je lancering te steunen.

Stap 2: Mensen die je willen steunen stellen één of meer van hun social media accounts open voor jouw Thunderclap-campagne.

Op je pagina kunnen je supporters ondertussen precies zien hoe groot je social bereik zal zijn bij de lancering.

Stap 3: en dan komt de grote dag van je lancering: Thunderclap gaat op dezelfde dag en dezelfde tijd een berichtje plaatsen op alle social accounts van al je supporters.

Welke social media

  • Twitter
  • Facebook
  • Tumblr

Hoe werkt het

Allereerst moet je kiezen of je er geld aan uit wilt geven of niet. Het kan gratis, maar dan krijg je een erg mager systeem zonder de garantie dat het ook echt gaat gebeuren.

De tarieven en wat je ervoor krijgt kun je hier vinden >>

Maak er iets van

Als je iets dergelijks gaat doen, vraag je iets van je netwerk. Ik denk dat het dan erg aan te raden is dat je ze ook iets leuks biedt, zoals

  • een pagina
  • aanpasbare tweets
  • een meetbaar doel

Pagina

Die pagina lijkt me noodzakelijk omdat je supporters moet vinden. Je hebt dus een pagina nodig om naar te verwijzen en dat moet een pagina zijn waarop ze direct mee kunnen doen.

Aanpasbare tweets

Als mensen de tweet die verzonden gaat worden zelf kunnen aanpassen dan zijn ze er sneller toe over te halen om hun account beschikbaar te stellen dan wanneer jij de inhoud van de tweet bepaalt.

Meetbaar doel

Een meetbaar doel dat zichtbaar om je pagina staat maakt het aantrekkelijk om mee te doen. En als je supporter meedoet, dan ziet hij of zij dat onmiddellijk terug in het sociale bereik. Dat geeft voldoening.

Ook meedoen of kijken hoe het werkt? Ga dan naar de site van  het platform.

Thunderclap lancering was last modified: by
Credits

Met dank aan Clker-Free-Vector-Images voor de uitgelichte afbeelding.

Thunderclap lancering was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.