Tool: MailerLite Classic

MailerLite heeft vanaf 22 maart 2022 nieuwe versies: 3 stuks. Maar de oude MailerLite blijft ook bestaan en gaat MailerLite Classic heten.

divider

En sommige functies in MailerLite Classic gaan naar betaalde versies van de nieuwe MailerLite. Er zal dus een overlap zijn.

divider

Bijvoorbeeld de unsubscribe builder. Deze builder is beschikbaar in MailerLite Classic, maar in de nieuwe MailerLite vanaf Advanced.

divider

In deze rubriek verzamel ik functies die overlappen en die niet in elke nieuwe versie beschikbaar zijn.

dynamische content

Wat is dynamische content

Dynamische content is variabele content. Het is een manier om in je nieuwsbrief uitsluitend content te laten zien die echt relevant is voor je doelgroep. Je maakt niet verschillende nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen. In plaats daarvan maak je 1 nieuwsbrief en je verbergt sommige stukken tekst voor een deel van je doelgroep. En andere teksten …

Wat is dynamische content Lees verder »

afmeldformulier van mailerlite

Afmeldformulier MailerLite: de unsubscribe builder

In december 2021 heeft MailerLite een nieuwe unsubscribe builder gekregen. Deze nieuwe builder is beschikbaar in accounts die zijn aangemaakt voor 22 maart 2022 en in MailerLite Advanced en Enterprise. Het uitschrijfformulier bij MailerLite was al een flexibel formulier dat je gemakkelijk aan je wensen kon aanpassen. Maar nu is het nog flexibeler geworden. O.a. …

Afmeldformulier MailerLite: de unsubscribe builder Lees verder »