Tool: Vanaf MailerLite Growing Business

In MailerLite Growing Business krijg je alles wat je ook krijgt in MailerLite Free. Plus een paar extra zaken. Wat je extra krijgt beschrijf ik hier. MailerLite Growing Business is een van de 4 nieuwe versies van MailerLite en het is de goedkoopste betaalde versie. Naast deze 4 nieuwe versies bestaat de oude versie ook nog. Dat is MailerLite Classic. Deze oude blijft werken, naast de nieuwe versies.

divider

MailerLite Growing Business

divider

Vanaf MailerLite Growing Business

Vanaf MailerLite Growing Business krijg je bijvoorbeeld een integratie met Stripe. En hierdoor kun je MailerLite landingspagina’s gebruiken om te iets te verkopen. Denk hierbij aan je boek of aan een betaalde e-mailserie.

divider

En dit is ook de eerste versie waarin een van RSS naar e-mail nieuwsbrief beschikbaar is. Erg handig als je bloggen als marketingstrategie hebt.

divider

Ook Auto-Resend is beschikbaar vanaf Growing Business. 

divider

Dit zijn echt wel dingen die je nodig hebt of die je zoveel tijd besparen dat je leven er een stuk gemakkelijker door wordt. En deze versie is echt niet zo duur dat je dit hiervoor zou moeten laten.

divider

Hier kun je nog meer lezen over de verschillende versies van MailerLite. En als je al weet dat deze versie eigenlijk niet genoeg is, lees dan verder bij MailerLite Advanced. Advanced heeft net een tandje meer dan Growing Business.

divider

MailerLite nieuwe versies

MailerLite nieuwe versies en nieuwe prijzen

Vanaf 22 maart 2022 heeft MailerLite meerdere versies: MailerLite Classic, MailerLite gratis, een Growing Business plan, een Advanced plan en een Enterprise plan. Hiervan zijn Growing Business, Advanced en Enterprise betaalde versies. En MailerLite Classic is de oude versie zoals iedereen gewend is. Dit is dus een enorme verandering. In dit artikel ga ik je hierover vertellen. Want hier heb je mee te maken als je werkt met MailerLite.

dynamische content

Wat is dynamische content

Dynamische content is variabele content. Het is een manier om in je nieuwsbrief uitsluitend content te laten zien die echt relevant is voor je doelgroep. Je maakt niet verschillende nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen. In plaats daarvan maak je 1 nieuwsbrief en je verbergt sommige stukken tekst voor een deel van je doelgroep. En andere teksten …

Wat is dynamische content Lees verder »

rss in mailerlite

RSS in MailerLite

Een RSS kan je enorm veel tijd besparen en een RSS in MailerLite is bijzonder gemakkelijk te maken. In dit artikel lees je stap voor stap hoe je een RSS maakt in MailerLite: van het vinden van de feed tot het instellen van de groepen die je nieuwsbrief gaan ontvangen. En van de vormgeving tot …

RSS in MailerLite Lees verder »

btw bij MailerLite betalen

Btw bij MailerLite betalen?

Bij MailerLite betaal je btw, tenzij je aangeeft dat je een bedrijf hebt. Daar moet je dus zelf actief iets aan doen. En dat is niet alleen bij MailerLite zo. Hier lees je waar je je btw gegevens kunt invullen. En dat kan niet in de gratis versie, dus je moet alert zijn als je …

Btw bij MailerLite betalen? Lees verder »