Tool: Vanaf MailerLite Growing Business

In MailerLite Growing Business krijg je alles wat je ook krijgt in MailerLite Free. Plus een paar extra zaken. Wat je extra krijgt beschrijf ik hier.

divider

MailerLite Growing Business

divider

Vanaf MailerLite Growing Business krijg je bijvoorbeeld een integratie met Stripe. En hierdoor kun je MailerLite landingspagina’s gebruiken om te iets te verkopen. Denk hierbij aan je boek of aan een betaalde e-mailserie.

divider

En dit is ook de eerste versie waarin een van RSS naar e-mail nieuwsbrief beschikbaar is. Erg handig als je bloggen als marketingstrategie hebt.

divider

Ook Auto-Resend is beschikbaar vanaf Growing Business. 

divider

Dit zijn echt wel dingen die je nodig hebt of die je zoveel tijd besparen dat je leven er een stuk gemakkelijker door wordt. En deze versie is echt niet zo duur dat je dit hiervoor zou moeten laten.

divider

Hier kun je nog meer lezen over de verschillende versies van MailerLite. En als je al weet dat deze versie eigenlijk niet genoeg is, lees dan verder bij MailerLite Advanced. Advanced heeft net een tandje meer dan Growing Business.

dynamische content

Wat is dynamische content

Dynamische content is variabele content. Het is een manier om in je nieuwsbrief uitsluitend content te laten zien die echt relevant is voor je doelgroep. Je maakt niet verschillende nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen. In plaats daarvan maak je 1 nieuwsbrief en je verbergt sommige stukken tekst voor een deel van je doelgroep. En andere teksten …

Wat is dynamische content Lees verder »