vpn

VPN Virtual Private Network

VPN betekent Virtual Private Network. Een VPN zorgt ervoor dat je internetverkeer versleuteld wordt voor het verzonden wordt. Dat is erg hard nodig als je gebruik maakt van een openbaar netwerk. Bijvoorbeeld in de trein, of in een hotel en ook in mijn kantoor. Hier lees je wat je kunt doen en waar je een (kosteloze) VPN kunt ophalen.

sock puppet

Sock puppets

Wat zijn sock puppets? Een sock puppet is een valse online identiteit, meestal gecreëerd door een persoon of groep om eigen meningen of opvattingen te promoten.

zapier uitgelicht

Wat is Zapier

Zapier is een platform waar je andere platforms met elkaar kunt verbinden. En dan natuurlijk platforms die je niet op een andere manier kunt verbinden doordat ze geen integratie met elkaar hebben. Hierdoor krijg je veel meer mogelijkheden.

gravatar maken

Gravatar maken

Gravatar betekent Geo Recognized Avatar: een wereldwijd herkende afbeelding. Een gravatar is een profiel van jezelf dat zichtbaar wordt als je een commentaar of review geeft op een WordPress website van een ander. Hoe er eentje maakt lees je hier.

copyright

Copyright van afbeeldingen

Copyright van afbeeldingen: je hebt toestemming nodig

Afbeeldingen die je ergens op het web vindt mag je niet zonder toestemming van de maker gebruiken op je website, op de social media of in je nieuwsbrief. Hier vind je een lijstje van websites waar je afbeeldingen kunt vinden die je wel mag gebruiken.