Training Mailchimp individueel

Training MailChimp individueel, een workshop voor jou alleen. Deze privé workshop Mailchimp geef ik in Heiloo bij Alkmaar. En omdat deze training Mailchimp alleen voor jou is, maak ik ‘m op maat zodat je leert wat jij moet leren. En wat je al weet hoeven we niet te behandelen.

Training Mailchimp individueel

Heiloo ligt bij Alkmaar en daar heb ik een eigen ruimte waar ik regelmatig workshops geef. Deze workshops geef ik in blokken van twee uur. In twee uur kun je veel leren, maar dit is niet genoeg tijd om je alles over Mailchimp te leren. Als je een beginner bent en nog niets weet over Mailchimp, dan heb je 4 tot 5 uur nodig. Dan werken we ’s morgens 3 uur achter elkaar, dan een pauze en daarna gaan we door tot we klaar zijn.

Je neemt zelf een laptop mee en je gebruikt een gedeelde internetverbinding, daarom kan een VPN een goed idee zijn.

Training Mailchimp individueel: een privé workshop MailChimp

Als je een privé workshop wilt reserveren, neem dan contact met me op, dan prikken we een datum en een tijd.

Naar agenda

150 euro excl. btw voor 2 uur

Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Dankbaar voor de geweldige begeleiding.

16 november 2018

Ik heb een fantastische goede middag gehad met Judith. Als eerste kwam ik voor het opzetten van het RSS nieuwsbrieven systeem, dat was al heel snel geregeld. Daarnaast heeft Judith me ook nog geholpen met allerlei achterstallige chaos op te ruimen in mijn mailing systeem waardoor ik nu gemakkelijk verder kan. Ik ben heel dankbaar voor haar deskundige begeleiding en geduld. Ik heb nu eindelijk zin om er mee aan de slag te gaan. :-) Ik kan iedereen Judith de Vries aanraden.

Caroline Schaay

Heldere vogelvlucht MailChimp

27 juli 2018

Judith laat op een kundige manier zien hoe je slim met Mailchimp kan omgaan. Ze vertelt helder en logisch hoe je een nieuwsbrief op kan stellen en geeft tussendoor ook extra handige tips. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iemand anders.

Ingrid Bax

Refresh cursus

17 juli 2018

Het was alweer een tijdje geleden dat ik gebruik had gemaakt van Mailchimp en Judith heeft me er heel effectief doorheen geleid en nu kan ik zelf weer lekker verder. Ze had antwoord op al mijn vragen en handige tips.

Linda

Training Mailchimp individueel: Willibrordus Business Centrum

Willibrordus Business Centre Heiloo

Willibrordus Business Centre Heiloo

Landgoed

Het Willibrordus Business Centrum is een bruisend business centrum waar veel zzp′ers gevestigd zijn. Het ligt op een landgoed waar je vrij kunt rondwandelen.

dierenparkje op het terrein van Willibrordus

Herten op het landgoed

Auto

Bezoekers kunnen aan de voorzijde van het gebouw parkeren. Als daar geen plaats is, dan onder de bogen door rijden, daar is veel meer parkeerruimte.

parkeerplaats workshop MailChimp

Dit is de parkeerruimte aan de achterzijde op het terrein van Willibrordus

Openbaar vervoer

Heiloo is goed bereikbaar met de trein en Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station Heiloo.

Kantoor workshop ruimte

Cursusruimte

Training Mailchimp individueel was last modified: by

Naar agenda

Privacybeleid en Algemene Voorwaarden

Training Mailchimp individueel was last modified: by