Training SEO met resultaat

training seo met resultaat

Training SEO met resultaat: persoonlijke begeleiding bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Of een training met maximaal 4 mensen in Heiloo.

Waarom een training SEO

Mensen die van plan zijn iets te kopen gebruiken meestal de zoekmachine van Google om het product of de dienst die ze zoeken te vinden. Als ze van plan zijn iets te kopen gebruiken ze zelden de zoekmachine van bijvoorbeeld Facebook.

Op deze pagina

  • Waarom een training SEO
  • Training SEO met resultaat in Heiloo
  • Training SEO met resultaat per Skype

Zoekmachine van Google

Als mensen weten wat ze willen kun je erop rekenen dat ze de zoekmachine van Google gebruiken.  Ze zouden ook de zoekmachine van Facebook kunnen gebruiken, maar dat doen ze niet. Omdat de zoekmachine van Google gebruikt wordt door mensen die weten wat ze willen, is het interessant om hoog in de zoekresultaten te staan als jij het aanbod hebt waar zijn naar op zoek zijn.

SEO met resultaat

Toch zijn nog erg veel mensen die “niet aan SEO” doen en dat vind ik eeuwig jammer want als je “niet aan SEO” doet word je niet gevonden door mensen die naar je op zoek zijn omdat ze iets van je willen kopen. Door “niet aan SEO” te doen mis je dus gewoon omzet.

Wat levert het op

Als ik daar met mensen over praat hoor ik vaak dat ze denken dat het hopeloos is. Ze denken dat een hoge positie in de zoekresultaten een mooie droom is, maar dat dit in werkelijkheid gewoon niet kan, tenzij je bereid bent er duizenden euro’s aan te besteden.

SEO met resultaat: bewijs

Niets is zo overtuigend als een bewijs, daarom zal ik je laten zien wat er kan gebeuren. Het bewijs: SEO met resultaat: een spectaculair succes binnen een maand.

Hieronder een screenshot van een grafiek uit Google Search Console van een website waar ik aan gewerkt heb om vindbaarheid in de organische zoekresultaten te verbeteren.

Grafiek

grafiek seo met resultaat

Ik heb in deze grafiek, na afloop van het werk, de klikken van 2 periodes vergeleken. “Klikken” betekent het aantal malen dat mensen vanuit de zoekresultaten deze website gekozen hebben om te bezoeken.

Periode 9 oktober 2016 – 5 november 2016, in de grafiek zie je deze periode als de stippellijn onderaan. Je kunt hier zien dat de stippellijn gedurende de hele periode onder de 200 zat. Het grootste deel van de tijd bleef hij zelfs onder de 100.

Periode 6 november – 3 december 2016, in de grafiek zie je deze periode als de doorgetrokken lijn bovenaan. En dan zie je dat het aantal bezoekers in deze tweede periode fors toenam tot boven de 400 of tot boven de 500. Als je een blog hebt kan dat.

Op dag 16 zie je zelfs een piek van 667 klikken. Dat is een verschil van maar liefst 590 klikken t.o.v. het magere aantal van 77 klikken van de maand daarvoor.

Nog een resultaat

Ook hier hebben we het over het aantal clicks vanuit de organische zoekresultaten en ook hier vergelijk ik 2 periodes. Om dit verschil te maken heb ik niet eens veel hoeven te doen.

seo vergelijking klikken

Training SEO: haalbaar

Of SEO met resultaat met een dergelijk succes voor jou ook haalbaar is hangt ervan af hoeveel je al hebt opgebouwd. Als je nog geen blog hebt kun je deze resultaten niet verwachten. Maar als je al een groot blog hebt dat niet geoptimaliseerd is, dan misschien wel.

Garanties

Garanties zijn er niet bij SEO en ik ga je daarom ook beslist geen garanties geven. Sterker nog: als je iemand tegenkomt die je wel garanties geeft voor een specifieke positie in de zoekresultaten, dan doe je er goed aan gillend weg te lopen.

Garanties kunnen niet gegeven worden:

  • omdat jouw positie niet alleen afhangt van wat jij op je website doet, maar ook van wat je concurrenten doen
  • omdat je positie in de zoekresultaten niet alleen afhangt van wat je vandaag doet, maar soms ook van wat je in het verleden gedaan hebt

SEO met resultaat: welk resultaat dan wel?

WordPress SEO met resultaatEen WordPress website is als een zeewaardig schip. Als je website technisch goed is (taak voor je webmaster) dan kun je er mee aan de top komen.

Maar net als met een schip wordt de zeewaardigheid niet alleen bepaald door de kwaliteiten van het schip. Als de bemanning niet zeewaardig is, dan kun je nog zo’n mooi schip hebben, maar je zult er weinig mee bereiken.

Met deze training SEO word jij zeewaardig zodat je je schip kunt hanteren. Je leert de voorwaarden te scheppen voor een hoge positie in de zoekresultaten. Je leert hoe je dit mogelijk maakt en je weet wat je moet doen.

Recensie

Marjolijn Engelhard

Marjolijn Engelhard marjolijnengelhard.nl/ SEO 7 juni 2017

Ik wilde je laten weten dat mijn sessie met jou om beter vindbaar te worden, vruchten afwerpt. Het is opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg voor workshops pottenbakken en cursus pottenbakken. Leuk dus!

Training SEO met resultaat was last modified: by

Training SEO voor met resultaat

checkmarkHet allerbelangrijkste dat je gaat leren is: hoe denkt Google en wat vindt Google belangrijk? Als je begrijpt hoe Google denkt, dan wordt het gemakkelijker om te bedenken wat je zou moeten doen en juist zou moeten laten.

checkmarkHet volgende belangrijke dat je gaat leren is: welke mogelijkheden biedt WordPress om zoveel mogelijk te halen uit de content die je al hebt?

checkmarkHoe weet je eigenlijk hoe hoog je staat in Google?

checkmarkWat kun je doen om een structuur aan te brengen in je website waardoor je pagina’s en blogposts elkaar gaan versterken in plaats van elkaar te beconcurreren?

checkmarkHoe kun je je blogposts meerwaarde geven t.o.v. soortgelijke blogposts van je concurrent?

checkmarkHoe kun je een pagina of blogpost “omhoog sturen”?

Dit gaan we allemaal bespreken en we gaan er ook gelijk mee beginnen.

Training SEO: voor wie

sterretjeJe hebt een WordPress website met daarop een blog. Het belangrijkste deel van je website bestaat uit je dienstenpagina’s en je blog.

sterretjeHet is niet belangrijk of je al blogposts gepubliceerd hebt, maar het is wel belangrijk dat je bereid bent dit regelmatig te gaan doen.

sterretjeMisschien heb je ook nog een shop met een paar producten, maar die shop is niet waar je website om draait.

sterretjeDe technische kant van je website is in orde, daar gaan we niet aan werken. Als je twijfelt of de technische kant van je website in orde is, overweeg dan om vooraf een “APK-keuring” te laten doen (als je mij dit voor je laat aanvragen krijg je een leuk tarief).

Training SEO: voor wie niet

Deze training is niet geschikt voor jou als je

niet voorgeen WordPress website hebt

niet voorof geen blog hebt

niet voorgeen zin hebt om te bloggen

niet voor

of als het belangrijkste deel van je website een shop is en de rest van je website bijzaak

Recensie
default gravatar

Fenny Brandsma tekstpaleis.nl SEO 29 mei 2017

Via Skypesessie met Judith aan je SEO werken, gaat top. Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO. Dat is een verademing te midden van al het aanbod aan SEO-experts.

Het is super om zo hulp op maat te krijgen.

Training SEO met resultaat was last modified: by

Begeleiding

Deze begeleiding kun je op 2 manieren krijgen: direct per Skype of als training van een dag in Heiloo.

pijltje

SEO training HeilooTraining SEO met resultaat

SEO met resultaat voor websites die hoofdzakelijk uit dienstenpagina's en een blog bestaan.

Een dag lang actief bezig zijn met het verbeteren van de vindbaarheid van je website voor mensen die zoekmachines gebruiken in een groepje van maximaal 4 deelnemers. Ik kan je dus veel persoonlijke aandacht geven.

SEO

SEO kan je enorm veel opleveren, want mensen die van plan zijn iets te kopen gebruiken meestal de zoekmachine van Google. Als je website niet goed geoptimaliseerd is voor mensen die zoekmachines gebruiken, dan mis je dus omzet.

Praktische informatie

22 november vind je misschien nog erg ver weg. Ik begrijp best dat je nu wilt beginnen (kan ook, met Skype-lessen), maar besef dat je je kunt voorbereiden. Ga alvast bloggen, dan heb je na de training sneller resultaat.

Tickets zijn nu verkrijgbaar en er zijn er maar 4, de prijzen op de betaalpagina zijn incl. btw.

ticket kopen

Locatie

Willibrordus Business Centre

Kennemerstraatweg 464

1851 NG Heiloo

Google maps

Willibrordus Business Centre Heiloo Willibrordus Business Centre Heiloo

Landgoed in Heiloo

Het Willibrordus Business Centrum is een bruisend business centrum waar veel zzp′ers gevestigd zijn.

Het ligt op een landgoed waar je vrij kunt rondwandelen. Er is ook een dierenparkje.

Dat hebben we niet echt nodig, maar het is wel leuk om je benen te strekken in de luchpauze.

dierenparkje op het terrein van Willibrordus Herten op het landgoed

Lunch

We gaan een hele dag trainen, dus een lunch halverwege is broodnodig.

Er is een restaurantje op het landgoed en de lunch is bij de prijs van de training inbegrepen.

bistro workshop MailChimp Bistro, hier gaan we lunchen

Auto en trein

Je kunt op het terrein van het centrum parkeren. Onder de boog door rijden, daar vind je de parkeerplaatsen.

Willibrordus Business Centrum ligt op loopafstand van station Heiloo.

OV route plannen

parkeerplaats workshop MailChimp Parkeren op het terrein van Willibrordus

Agenda en inschrijven

De training SEO met resultaat staat gepland voor:

woensdag 22 november 2017

Early Bird tickets verkrijgbaar vanaf 1 juni t/m 31 augustus voor 247 euro excl. btw

Normale prijs 297 euro

Tickets zijn nu verkrijgbaar

ticket kopen

Prijzen op de betaalpagina zijn incl. btw

Voorbereiden

Neem zelf een laptop mee.

sterretjeZorg dat je website technisch in orde is.

SEO training per SkypeSEO ondersteuning per Skype

Als je de vindbaarheid van je website nu direct wilt verbeteren kun je persoonlijke begeleiding krijgen per Skype.

Dit is een begeleidingstraject dat meerdere Skype-sessies vraagt.

Telkens leer je een aantal belangrijke zaken die je vervolgens implementeert. En als je daarmee klaar bent neem je weer contact met me op voor een nieuw afspraak.

Je krijgt een link naar mijn agenda waar je een afspraak kunt maken op een tijd die je goed uitkomt.

Neem contact met me op, dan maak ik een voorstel op maat voor je.

SEO met resultaat per skype

pijltje

Training SEO, voor wie is dit nuttig?

Dit is nuttig voor iedereen die een WordPress website heeft en deze website zelf bijhoudt. Maar er zijn ook signalen dat het volgen van een training of cursus écht nodig is. Deze signalen zijn:

  • Je website ontvangt nauwelijks bezoekers.
  • Of je website ontvangt wel bezoekers, maar die bezoekers zijn zelden kopers.
  • Mogelijk ontvangt je website wel bezoekers, maar die gaan onmiddellijk weer weg: ze worden geen klant en ze klikken zelfs niet door aan een andere pagina of blogpost.
  • Je website ontvangt wel bezoekers, maar die komen via betaalde advertenties en/of via de social media.

In deze situaties doet je website niet voor jou wat hij zou moeten doen. Als je website niet gloednieuw is en je ervaart bovenstaande zaken, vraag dan vooral om hulp want dan is er echt veel te verbeteren.

Recensies

Marjolijn Engelhard

Marjolijn Engelhard marjolijnengelhard.nl/ SEO 7 juni 2017

Ik wilde je laten weten dat mijn sessie met jou om beter vindbaar te worden, vruchten afwerpt. Het is opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg voor workshops pottenbakken en cursus pottenbakken. Leuk dus!

Training SEO met resultaat was last modified: by
default gravatar

Fenny Brandsma tekstpaleis.nl SEO 29 mei 2017

Via Skypesessie met Judith aan je SEO werken, gaat top. Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO. Dat is een verademing te midden van al het aanbod aan SEO-experts. Het is super om zo hulp op Lees meer >>

Training SEO met resultaat was last modified: by
Ammy van Bedaf

Ammy van Bedaf loslaten.nu SEO 28 december 2016

Judith, dankzij jouw kennis en inzet ben ik enorm gestegen in de zoekresultaten! Ik wist niet dat er zoveel te verbeteren was aan een website. Je hebt enorm veel kennis en vindt elke keer een oplossing. Heel bedankt daarvoor!

Training SEO met resultaat was last modified: by

Kwalificaties

checkmarkBasistraining SEO, Yoast

checkmarkSEO voor WordPress, Yoast

checkmarkSite structuur, Yoast

checkmarkKarel Geenen, zoekmachineoptimalisatie 2012 en 2014

Tips over SEO en WordPress

Misschien ben je nog niet zover en ben je eigenlijk op zoek naar gratis tips over SEO of naar tips over WordPress. Die heb ik natuurlijk ook voor je. Je kunt ze vinden op het blog SEO WordPress.

Als je SEO wilt laten doen, lees dan verder op de pagina over zoekmachineoptimalisatie laten doen.

Training SEO met resultaat was last modified: by