Uitstelgedrag

Uitstelgedrag herken je dat

Uitstelgedrag
Uitstelgedrag

Uitstelgedrag

Uitstelgedrag is bijvoorbeeld het voor je uitschuiven van marketingacties, of aandacht die alle kanten opvliegt. Veel ondernemers herkennen dit probleem. Dat bijna iedereen het kent kan een troost zijn, maar laat het je er niet van weerhouden om actie te ondernemen want

uitstelgedrag is een kostenpost!


Uitstelgedrag

Als je de neiging hebt om de makkelijke dingen eerst te doen en de moeilijke dingen voor je uit te schuiven, dan gedraag je je precies tegengesteld aan succesvolle ondernemers.

In het leven heb je niet alles in de hand, maar succes kun je voor een groot deel plannen, omdat:

Succes het gevolg is van de acties die onderneemt!


Kenmerk van een succesvolle ondernemer

Een kenmerk van een succesvolle ondernemer is dat een succesvolle ondernemer iedere dag begint met de moeilijke dingen, zodat die moeilijke dingen al voor 10.00 uur ’s morgens gedaan zijn!

Als jij niet gewend bent de zaken zo aan te pakken, kun je succesvoller worden door de gedragspatronen van succesvolle mensen te kopiëren.

Zorg daarom dat je morgen begint met de moeilijkste taak op je lijstje.


Planning

Succesvolle mensen maken een planning:

  • jaarplanning
  • maandplanning
  • weekplanning
  • dagplanning

Dat doe jij misschien ook, maar een succesvolle ondernemer voert die planning ook uit!

Vul je planning ook echt in: verdeel je jaarplanning in een maandplanning, een weekplanning en een dagplanning zodat je uiteindelijk een lijstje hebt met zaken die je vandaag moet doen om volgende jaar de resultaten te hebben die je gepland had.


Planning

Maar zelfs een planning maken kan al heel erg moeilijk zijn als je last hebt van ernstig uitstelgedrag. En als een planning maken al een probleem is, dan zal het uitvoeren van je planning er beslist ook bij inschieten.

Misschien helpt het als je eens opschrijft wat de negatieve gevolgen van niet-handelen zijn en wat de positieve implicaties van nemen van acties zijn.

Ondersteuning

Iets anders kan kan helpen is ondersteuning.

Deze ondersteuning bied ik in de vorm van een beproefd marketing programma. In 7 lessen leer ik je een haalbaar plan te maken dat je ook echt gaat uitvoeren.

Get clients now facilitator marketing voor therapeuten

Door een plan en een programma waarbij je ook bijhoudt wat je van je plan hebt uitgevoerd, zorg je ervoor dat dat het uitvoeren van je plan prioriteit krijgt. En gaandeweg wordt het een gewoonte om aan je marketing te werken. Het kan zelfs je favoriete hobby worden.

En in plaats van op de social media rond te hangen ga je er dan ook op letten of je je marketingtijd ook echt goed gebruikt.


Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus

Marc Lammers


Verbeteren

Je kunt je resultaten enorm verbeteren door geen excuses van jezelf meer te accepteren:


Direct beginnen!

Begin nu en niet morgen, want een plan om morgen te beginnen is uitstelgedrag. Doe gewoon mee met het programma dat ik je bied. Want dan ga je een nieuwe gewoonte leren waardoor je het probleem echt oplost.

Uitstelgedrag herken je dat was last modified: by

Uitstelgedrag: met dank aan Clker-Free-Vector-Images voor de uitgelichte afbeelding.

Uitstelgedrag herken je dat was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.