Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn

Vaardigheden onderschrijven op linkedin
Je bent hier: Home » Blog » Marketing voor diensten » Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn


Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn: op LinkedIn kun je anderen erkenning geven. Je onderschrijft hun vaardigheden op een specifiek gebied. Daar hebben ze iets aan.

Daarbij: als je dat doet, dan weten die anderen gelijk weer wie jij ook al weer bent. En dat je ze gezien en erkend hebt. Dat vinden mensen fijn. En je invloed neemt er door toe.

B2B of B2C

Bedenk hierbij dat als je B2B werkt, je erop kunt rekenen dat je doelgroep op LinkedIn zal zitten. En werk je B2C, bedenk dan dat je op LinkedIn niet alleen bedrijven vindt. Bij bedrijven werken ook gewoon mensen! Je kunt dus eigenlijk iedereen op LinkedIn verwachten en je kunt niet om dit zakelijke netwerk heen.


Waarom erkenning geven op LinkedIn

Bij het opbouwen van een netwerk is altijd een goed idee om anderen verder te helpen. Door anderen verder te helpen help je ook jezelf verder.

Het erkennen van de vaardigheden van de ander is gewoon leuk. De ander krijgt hier bericht van en je kunt de band er een beetje mee opwarmen, ook als je op dat moment niets zoveel te zeggen hebt.

Meer dan alleen “leuk”

Het is een kleine eenvoudige handeling die meer voor je doet dan alleen “aardig zijn”. Als je zorgt dat je alleen vaardigheden onderschrijft waar je echt achter staat, dan gaat je invloed op LinkedIn toenemen: mensen gaan op jouw ervaring en mening vertrouwen.

Daarnaast word je gezien door degene die de onderschrijving ontvangt. Je bent weer even “in the picture”. Je valt de ontvanger op een positieve manier op.

B2B of B2C

Bedenk hierbij dat als je B2B werkt, je erop kunt rekenen dat je doelgroep op LinkedIn zal zitten. En werk je B2C, bedenk dan dat je op LinkedIn niet alleen bedrijven vindt. Bij bedrijven werken ook gewoon mensen! Je kunt dus eigenlijk iedereen op LinkedIn verwachten.

Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn

Benodigde tijd: 5 minuten.

Het onderschrijven van de vaardigheden van anderen is super simpel.

  1. Ga naar het profiel van degene van wie je de vaardigheden wilt onderschrijven.

  2. Scrol naar beneden tot je ziet: Vaardigheden en onderschrijvingen.

  3. Klik op het plusje bij de vaardigheid die je wilt onderschrijven.

Marketing

Marketing voor kleine bedrijven bestaat niet uit grote lanceringen, maar uit de regelmaat van kleine simpele handelingen.

Zou je willen weten wat je precies moet doen om je marketing sterk te verbeteren?

Lees dan verder bij het strategisch marketingplan.

tip


Meer marketing

pijltje
Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn was last modified: by

Ik zou het wel leuk vinden om met jou te linken op LinkedIn. Doen?

GET CLIENTS NOW!™ is een handelsmerk van Wings for Business LLC, en wordt onder licentie gebruikt. www.getclientsnow.com

Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn was last modified: by

Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn: de uitgelichte afbeelding heb ik gemaakt met Canva.

Vaardigheden onderschrijven op LinkedIn was last modified: by