Paytium hulp

Paytium hulp

Paytium hulp: Paytium is een prachtige betaalplugin waar je heel veel mee kunt. Deze plugin heeft een gratis en een betaalde versie en ook de betaalde versie is niet duur.


Ik heb Paytium helemaal mogen ontdekken toen ik de ondersteunende e-mailseries maakte die David van Paytium verstuurt naar geïnteresseerden.

Ik heb massa’s e-mails over deze plugin geschreven in jip-en-janneketaal. Daar heb ik best veel van geleerd ;)

5 sterren

MailerLite uitbesteden

Meerdere automations in MailerLite

Toon meer

Paytium is mijn WordPress plugin waarmee mensen betalingen op hun website kunnen ontvangen. De plugin kan steeds meer, en ik merkte dat mijn gebruikers dat niet altijd doorhadden. Daarom wilde ik ze graag gericht informeren over alle mogelijkheden, maar alleen als ze daar zelf interesse in hadden.

Judith heeft voor mij een uitgebreid email marketing systeem opgezet, meerdere geautomatiseerde reeksen die ingeschakeld worden als abonnee’s interesse tonen in een bepaalde mogelijkheid van mijn product. Wil iemand bijvoorbeeld meer weten over periodieke betalingen? Dan krijgen ze geautomatiseerd een informatieve reeks daarover.

Dit heeft Judith allemaal gedaan in MailerLite, een alternatief op MailChimp wat ikzelf veel gebruikersvriendelijker vindt.

Wat ik fijn vondt aan Judith is dat ze enorm zelfstandig werkt. Als er iets moest gebeuren, ging ze zelf contact opnemen met MailerLite, in plaats van dat aan mij te vragen. Daarnaast heeft ze op basis van mijn bestaande content (blog posts en de handleiding) de content geschreven voor de emails. Dat heeft mij enorm veel tijd bespaard.

Een aanrader!

David de Boer, Paytium
David de Boer
Paytium hulp was last modified: by


Paytium hulp

Paytium vind ik geen moeilijke plugin, maar alles is relatief natuurlijk. Ik heb jaren ervaring met plugins en jij misschien niet. Daarom: als jij Paytium wil gaan gebruiken en jij het wel een moeilijke plugin vindt, neem dan contact met me op.

Dan gaan we een uurtje online vergaderen met schermdelen en dan vertel ik je precies wat je moet doen om een Paytium formulier te maken. En na dat uur kun je zelf elk formulier maken dat je maar wilt. Gewoon doen!

Je kunt met de kosteloze versie van Paytium beginnen en dan gelijk betalingen via je website ontvangen. Je hebt dan natuurlijk niet alle functies van Paytium en als de plugin je bevalt wil je vast meer. Maar de kosteloze versie is een prima start.Waar kun je Paytium voor gebruiken

Betalingen ontvangen met WordPress

Je kunt met Paytium betalingen ontvangen met een betaalformulier op je WordPress website, bijvoorbeeld voor:

  • flexibele bedragen
  • terugkerende betalingen
  • het ontvangen van donaties
  • crowdfunding
  • memberships


Contactformulier

Daarnaast kun je de plugin ook gebruiken als contactformulier of als inschrijfformulier.


Integraties

Paytium heeft integraties met: ActiveCampaign, Mailchimp, Mailpoet en Zapier.


Posts not found

Voor deze training is het noodzakelijk dat je kunt werken met Mailchimp groepen. En je kunt ‘m samenvoegen met de training over Mailchimp groepen.

Paytium hulp was last modified: by


Als je nog meer wilt weten over de betaalplugin Paytium, kijk dan op de website van Paytium. En als je nog meer over Paytium wilt lezen op mijn website, lees dan het artikel over het Paytium betaalformulier.

Misschien wil je door deze review meer wilt weten over MaierLite. Ik heb een pagina voor je over MailerLite en ik heb een categorie op het blog.


Je bent hier: Home » Virtueel assistent inhuren » Paytium hulp


Paytium hulp was last modified: by