SurveyMonkey

SurveyMonkey enquête laten maken

SurveyMonkey is een platform waar je erg mooie enquêtes kunt maken. Maar dit platform is niet eenvoudig en ook niet goedkoop (alles is relatief).

Er is een gratis basisversie, maar daar kun je niet zoveel mee. De volgende stap is een maandabonnement. Prijzen van SurveyMonkey kun je hier zien.


SurveyMonkey enquête laten maken

Het platform is ook niet super eenvoudig om te gebruiken. Dat komt niet doordat het ingewikkeld in elkaar steekt, maar doordat je zoveel mogelijkheden hebt. Hierdoor zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Maar je kunt er wel prachtige enquêtes mee maken, met pagina logica zodat je mensen geen overbodige vragen stelt, met een mooie NPS en nog veel meer.


SurveyMonkey pagina logica

Een van de zaken die je bij SurveyMonkey hebt is pagina logica. Door pagina logica kun je voorkomen dat je enquête “gezeur” wordt.


Voorbeeld

Je vraagt aan je respondent: “Bent u geïnteresseerd in xxx”. De respondent mag “ja” of “nee” zeggen. Met pagina logica kun je doorvragen als je respondent “ja” zegt. En als je respondent niet geïnteresseerd is, dan vraag je niet door.

Welke vragen volgen op de vraag of iemand geïnteresseerd is hangt af van het antwoord. Dat is pagina logica.


Enquête laten maken

Als je dat wilt kun je het laten maken van je SurveyMonkey enquête aan me uitbesteden. Neem contact met me op, dan praten we verder.


Dit denken mensen die met me hebben gewerkt.


5 sterren

Monkey Survey Enquete

Om een goed beeld te krijgen van wat er bij onze klanten leeft en waar er nog verbeteringen mogelijk zijn hadden we het idee opgevat om Monkey Survey in te zetten als tool.
Alleen had niemand ervaring met de tool en het gebruik. Gelukkig was Judith bereid ons te helpen!

Samen hebben we de enquête door meerdere interactieve stappen geperfectioneerd en deze is nu naar alle klanten gestuurd!

Ik vond het fijn om met Judith samen te werken omdat zij continue mee dacht en het werk uit handen nam!

Varian
SurveyMonkey enquête laten maken was last modified: by

Dit zijn mijn reviews tot dit moment als het om SurveyMonkey gaat. Als je nog meer reviews wilt lezen dan kun je ook even kijken op de pagina waar mijn reviews staan.

SurveyMonkey is een prachtige tool, maar het is niet de enige tool waar je een enquête mee kunt maken. Afhankelijk van wat je precies wilt doen, zou je ook eens kunnen kijken bij Google Forms enquêtes.


Je bent hier: Home » Over Judith » Virtueel assistent inhuren » SurveyMonkey enquête laten maken
SurveyMonkey enquête laten maken was last modified: by