Vriendschapsverzoeken verwijderen van Facebook

Facebook vriendschapsverzoeken verwijderen

Facebook vriendschapsverzoeken verwijderen. Te lang openstaande vriendschapsverzoeken kun je beter verwijderen van je Facebookprofiel om je account schoon te houden.

Vriendschapsverzoeken op Facebook mag je alleen naar mensen sturen die je in werkelijke leven ook echt kent. Als je je daar niet aan houdt, dan kun je problemen met Facebook krijgen.


Vriendschapsverzoeken verwijderen van Facebook

Bij een onbeantwoorde liefde zal Facebook niet troosten maar straffen. Die straf bestaat eruit dat Facebook het je onmogelijk maakt om nog een Facebook vriendschapsvoorstel te versturen.

Daar moet je wel eerst iets voor gedaan hebben. Je hebt bijvoorbeeld mensen uitgenodigd die je helemaal niet kent en je hebt lange rijen onbeantwoorde vriendschappen staan.

Vriendschapsvoorstellen van Facebook

Dat Facebook hier straffen op zet is wel een klein beetje begrijpelijk, want Facebook wil graag dat een privé profiel privé is. En dat je je bedrijfsactiviteiten op een fanpage laat plaatsvinden. En ook dat is begrijpelijk, want Facebook kan ook niet leven van de wind en verdient aan de betaalde advertenties van een fanpage.

Maar anderzijds: Facebook biedt net zo vrolijk mensen aan die je mogelijk kent met een uitnodiging om ze een vriendschapsvoorstel te sturen. Terwijl het anderzijds flink wat zoekwerk vraagt om een vriendschapsverzoek te annuleren, want hoe je een vriendschapsverzoek kunt annuleren is niet zichtbaar.

Enerzijds aanbieden en uitnodigen en anderzijds straffen als je hierop ingaat is natuurlijk een beetje raar, maar Facebook is nou eenmaal een beetje raar.

Waar staan verzonden vriendschapsverzoeken op Facebook?

Als je een vriendschapsverzoek verstuurd hebt moet je dus even opletten of de ander je vriendschapsverzoek accepteert en zo niet, dan doe er goed aan de uitnodiging in te trekken zodat je account niet teveel belast wordt met onbeantwoorde vriendschapsverzoeken.

De plaats waar je vriendschapsverzoeken kunt verwijderen is niet eenvoudig te vinden, maar als de volgende navigatie volgt zal het zeker gaan lukken.


Facebook uitnodiging intrekken

Benodigde tijd: 10 minuten.

Waar vind je verzonden vriendschapsverzoeken op Facebook en hoe kun je openstaande vriendschapsverzoeken van Facebook verwijderen:

 1. Ga naar je persoonlijke profiel

  Helemaal bovenaan zie je o.a. 2 poppetjes staan. Klik die poppetjes aan.vriendschapsverzoeken verwijderen

 2. Alles bekijken

  Scrol nu helemaal naar beneden tot je ziet staan: “Alles bekijken”. Klik op “Alles bekijken”.

 3. Openstaande vriendschapsverzoeken

  Je komt nu op een nieuwe pagina waar links boven, duidelijk in het oog springend, je openstaande vriendschapsverzoeken staan. Vlak daaronder staat, veel kleiner, de mogelijkheid om je verzonden vriendschapsverzoeken te bekijken.reageer op je vriendschapsverzoeken

 4. Verzonden verzoeken weergeven

  Klik nu op “Verzonden verzoeken weergeven”. Dan kom je op een pagina waar je precies kunt zien welke mensen je hebt uitgenodigd. En op deze pagina kun je deze uitnodigingen ook weer intrekken.

 5. Button

  Aan de linkerkant van de pagina zie je de profielfoto van de persoon die je hebt uitgenodigd. Rechts daarvan staat een button:vriendschapsverzoek is verstuurd

 6. Vriendschapsverzoek annuleren

  Als je op deze button klikt kun je het vriendschapsverzoek annuleren.vriendschapsverzoek annuleren

 7. Bevestigen

  Je krijgt dan nog een keer de vraag of je zeker weet dat je dit vriendschapsverzoek wilt annuleren en als je dit bevestigt heb je het vriendschapsverzoek ingetrokken.weet je het zeker

Loop het hele rijtje vriendschapsverzoeken waar niet op gereageerd is af en annuleer ze, zodat je Facebook-account schoon blijft.


Vriendschap op Facebook

Kijk, iedereen weet natuurlijk dat je mensen die je niet kent als vriend uitnodigt omdat je ze daarna om een like wilt vragen voor je fanpage.

Dat is niet de effectiefste manier om klanten te krijgen.

Er zijn veel effectievere manieren die je veel minder problemen geven.

Als je dat wilt kan ik je leren wat effectieve manieren zijn om klanten te krijgen en wat omslachtige hopeloze manieren zijn. Meer over klanten krijgen vind je hier.

tip

Strategisch marketingplan

smarketing

Speciaal voor dienstverleners: een strategisch marketingplan maken dat echt werkt en dat echt voor klanten zorgt!

Lees er hier meer over

Je bent hier: Home » Marketing » Social media » Vriendschapsverzoeken verwijderen van Facebook

Vriendschapsverzoeken verwijderen van Facebook was last modified: by

Vriendschapsverzoeken verwijderen: met dank aan Alexas_Fotos voor de uitgelichte afbeelding.

Vriendschapsverzoeken verwijderen van Facebook was last modified: by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *