Vriendschapsverzoeken verwijderen

Vriendschapsverzoeken verwijderen

Facebook vriendschapsverzoeken verwijderen. Te lang openstaande vriendschapsverzoeken kun je beter verwijderen van je Facebookprofiel om je account schoon te houden. Vriendschapsverzoeken op Facebook mag je alleen naar mensen sturen die je in werkelijke leven ook echt kent en als je je daar niet aan houdt, dan kun je problemen met Facebook krijgen.

vriendschapsverzoeken verwijderen
Vriendschapsverzoeken verwijderen

Bij een onbeantwoorde liefde zal Facebook niet troosten maar straffen. Die straf bestaat eruit dat Facebook het je onmogelijk maakt om nog vriendschapsverzoeken te versturen.

Daar moet je wel eerst iets voor gedaan hebben. Je hebt bijvoorbeeld mensen uitgenodigd die je helemaal niet kent en je hebt lange rijen onbeantwoorde vriendschappen staan.


Straf

Dat Facebook hier straffen op zet is wel een klein beetje begrijpelijk, want Facebook wil graag dat een privé profiel privé is. En dat je je bedrijfsactiviteiten op een fanpage laat plaatsvinden. En ook dat is begrijpelijk, want Facebook kan ook niet leven van de wind en verdient aan de betaalde advertenties van een fanpage.

Maar anderzijds: Facebook biedt net zo vrolijk mensen aan die je mogelijk kent met een uitnodiging om ze een vriendschapsuitnodiging te sturen.

Enerzijds aanbieden en uitnodigen en anderzijds straffen als je hierop ingaat is natuurlijk een beetje raar, maar Facebook is nou eenmaal een beetje raar.


Vriendschapsverzoeken verwijderen

Als je een vriendschapsverzoek verstuurd hebt moet je dus even opletten of de ander je vriendschapsverzoek accepteert en zo niet, dan doe er goed aan de uitnodiging in te trekken zodat je account niet teveel belast wordt met onbeantwoorde vriendschapsverzoeken.

De plaats waar je vriendschapsverzoeken kunt verwijderen is niet eenvoudig te vinden, maar als de volgende navigatie volgt zal het zeker gaan lukken.

Volgende pagina: zo verwijder je vriendschapsverzoeken

Vriendschapsverzoeken verwijderen was last modified: by
Vriendschapsverzoeken verwijderen was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.