Vriendschapsverzoeken verwijderen

Vriendschapsverzoeken verwijderen

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op

Facebook vriendschapsverzoeken verwijderen. Te lang openstaande vriendschapsverzoeken kun je beter verwijderen van je Facebookprofiel om je account schoon te houden.

Vriendschapsverzoeken op Facebook mag je alleen naar mensen sturen die je in werkelijke leven ook echt kent en als je je daar niet aan houdt, dan kun je problemen met Facebook krijgen.


Straf

Bij een onbeantwoorde liefde zal Facebook niet troosten maar straffen. Die straf bestaat eruit dat Facebook het je onmogelijk maakt om nog vriendschapsverzoeken te versturen.

Daar moet je wel eerst iets voor gedaan hebben. Je hebt bijvoorbeeld mensen uitgenodigd die je helemaal niet kent en je hebt lange rijen onbeantwoorde vriendschappen staan.


Straffen van Facebook

Dat Facebook hier straffen op zet is wel een klein beetje begrijpelijk, want Facebook wil graag dat een privé profiel privé is. En dat je je bedrijfsactiviteiten op een fanpage laat plaatsvinden. En ook dat is begrijpelijk, want Facebook kan ook niet leven van de wind en verdient aan de betaalde advertenties van een fanpage.

Maar anderzijds: Facebook biedt net zo vrolijk mensen aan die je mogelijk kent met een uitnodiging om ze een vriendschapsuitnodiging te sturen.

Enerzijds aanbieden en uitnodigen en anderzijds straffen als je hierop ingaat is natuurlijk een beetje raar, maar Facebook is nou eenmaal een beetje raar.


Vriendschapsverzoeken verwijderen

Als je een vriendschapsverzoek verstuurd hebt moet je dus even opletten of de ander je vriendschapsverzoek accepteert en zo niet, dan doe er goed aan de uitnodiging in te trekken zodat je account niet teveel belast wordt met onbeantwoorde vriendschapsverzoeken.

De plaats waar je vriendschapsverzoeken kunt verwijderen is niet eenvoudig te vinden, maar als de volgende navigatie volgt zal het zeker gaan lukken.

Vriendschapsverzoeken verwijderen

Navigatie: als je op Facebook inlogt zie helemaal bovenaan o.a. twee poppetjes staan.

vriendschapsverzoeken verwijderen

Klik daarop en scrol helemaal naar beneden, tot je ziet staan: Alles bekijken.

Klik op Alles bekijken.


Openstaande vriendschapsverzoeken

Je komt dan op een nieuwe pagina waar links boven, duidelijk in het oog springend, je openstaande vriendschapsverzoeken staan.

Vlak daaronder staat, veel kleiner, de mogelijkheid om je verzonden vriendschapsverzoeken te bekijken.

reageer op je vriendschapsverzoeken

Als op dat kleine regeltje klikt: Verzonden verzoeken weergeven dan kom je op een pagina waar je precies kunt zien welke mensen je hebt uitgenodigd.

En op deze pagina kun je deze uitnodigingen ook weer intrekken.

Je ziet aan de linkerkant van de pagina de profielfoto van de persoon die je hebt uitgenodigd. Rechts daarvan staat een button:

vriendschapsverzoek is verstuurd

Als je op deze button klikt krijg je de mogelijkheid om het vriendschapsverzoek te annuleren.

vriendschapsverzoek annuleren

Je krijgt nog een keer de vraag of je zeker weet dat je deze uitnodiging wilt annuleren en als je dit bevestigt dan ben je klaar.

weet je het zeker

Loop het hele rijtje vriendschapsverzoeken waar niet op gereageerd is af en annuleer ze, zodat je Facebook-account schoon blijft.

Vriendschap op Facebook

Kijk, iedereen weet natuurlijk dat je mensen die je niet kent als vriend uitnodigt omdat je ze daarna om een like wilt vragen voor je fanpage.

Dat is niet de effectiefste manier om klanten te krijgen.

Er zijn veel effectievere manieren die je veel minder problemen geven.

Als je dat wilt kan ik je leren wat effectieve manieren zijn om klanten te krijgen en wat omslachtige hopeloze manieren zijn.

tip

Daar kun je meer over lezen op deze pagina: Get Clients Now!™.

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op


Social media voor marketing

aanvulling

Wat kunnen de social media betekenen voor marketing en hoe zet je ze in om er iets aan te hebben? Gratis.

Vriendschapsverzoeken verwijderen was last modified: by

Lees ook: de valkuil van Facebook

Vriendschapsverzoeken verwijderen: met dank aan Alexas_Fotos voor de uitgelichte afbeelding.

Vriendschapsverzoeken verwijderen was last modified: by

Over Judith de Vries

Ik kan je helpen meer klanten te krijgen. Erkend als expert door MailChimp en MailerLite. Yoast SEO en Hubspot gecertificeerd. Licentiehouder van het 28-dagen marketingprogramma Get Clients Now!™.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *