2 reacties op “Mailchimp wachtwoord wijzigen

 1. Beste Judith.
  Via een bedrijf heb ik de gratis mailchimp.
  Ik wil de mailchimp prive, en heb een website bridgespanje.nl.
  Is dat mogelijk? Kan ik ook mijn lijsten etc dan overzetten?
  Groet,
  Jan van Holstein.

 2. Lastige vraag. Je kunt een MailChimp account aanmaken op je eigen naam.

  Maar je vraagt ook of je je lijsten kunt overzetten. Technisch gezien kan dat gewoon, maar het lijkt me dat het wettelijk niet mag, omdat je abonnees hebben ingeschreven voor de e-mails van het bedrijf. Voor het versturen van bulk e-mails heb je actieve toestemming nodig en je moet de mensen vooraf goed informeren. Die actieve toestemming heb je voor e-mails van het bedrijf, maar niet voor andere bulk e-mails, lijkt me.

  Kun je hier iets mee?

  Het is wel belangrijk dat je als afzender een e-mailadres op een eigen domein gebruikt: https://virtueelpresent.nl/geen-eigen-domein/

Reacties zijn gesloten.