Zoekmachine optimalisatie

Training SEO
SEO begeleiding

Zoekmachine optimalisatie

Als je schrijven en publiceren als marketingstrategie gekozen hebt, dan is SEO begeleiding hier een prachtig vervolg op.

Dit doen we een-op-een via vergadersoftware of als persoonlijke een-op-een lessen in mijn kantoor in Heiloo bij Alkmaar.

Voor wie?

SEO trainingen zijn er te kust en te keur. Het is dus zaak een SEO training te vinden die past bij jouw situatie en jouw wensen. Kijk hieronder eens of deze SEO training bij je past.

Je hebt een Nederlandstalige WordPress website met daarop een blog. Het belangrijkste deel van je website bestaat uit je dienstenpagina’s en je blog.

Bloggen is je marketingstrategie: je doet het vaak en je doet het graag. Dat is ook te zien aan je website want daar staan al minimaal 10 blogposts.

Misschien heb je ook nog een shop met een paar producten, maar die shop is niet waar je website om draait.

De technische kant van je website is in orde, daar gaan we niet aan werken. Als je twijfelt of de technische kant van je website in orde is, overweeg dan om vooraf een “APK-keuring” te laten doen (als je mij dit voor je laat aanvragen krijg je een leuk tarief).

Zoekmachine optimalisatie was last modified: by

Voor wie niet?

Deze training zoekmachine optimalisatie is niet geschikt voor jou als je

geen WordPress website hebt

of geen blog op je website hebt

geen zin hebt om te bloggen

of geen tijd hebt om te bloggen

Maar ook als je in het verleden SEO technieken hebt gebruikt die Google verboden heeft en je website daarna niet netjes hersteld is.

Zoekmachine optimalisatie was last modified: by

Zoekmachine optimalisatie

SEO hulp bied ik in de vorm van persoonlijke een-op-een begeleiding. Je gaat het dus zelf doen. Deze SEO begeleiding is no nonsense. Je gaat leren hoe je ervoor kunt zorgen dat Google jouw website als het beste antwoord op een zoekopdracht ziet. Dit doe je hands on: wat je leert pas je direct toe.

Ik zou het fantastisch vinden als je dit ging doen. Maar ik weet ook dat SEO niet voor iedereen de beste marketingoplossing is. Hier kun je uitvinden of SEO als marketingstrategie bij jou past.


WordPress en SEO

Een WordPress website is als een zeewaardig schip. Als je website technisch goed is (taak voor je webmaster) dan kun je er mee aan de top komen.

Maar net als met een schip wordt de zeewaardigheid niet alleen bepaald door de kwaliteiten van het schip. Als de bemanning niet zeewaardig is, dan kun je nog zo’n mooi schip hebben, maar je zult er weinig mee bereiken.

Met deze SEO begeleiding word jij zeewaardig zodat je je schip kunt hanteren. Je leert de voorwaarden te scheppen voor een hoge positie in de zoekresultaten. Je leert hoe je dit mogelijk maakt en je weet wat je moet doen.

Zoekmachine optimalisatie was last modified: by

Marketing met een hart

5,0 rating
9 oktober 2018

Judith is een fijne coach, die het vermogen heeft zich aan te passen aan haar cursist. Ze heeft een onmetelijke schat aan kennis en ervaring, die ze gul deelt. Ze is gewoon een pareltje dat me op verschillende vlakken verder helpt bij de op- en uitbouw van mijn bedrijf.

Tanja Cavaljé

Privésessie SEO door Judith de Vries is verhelderend en probleemoplossend

4,0 rating
18 juli 2018

Heel prettig om via een privé sessie wegwijs te worden in SEO. Het belang van SEO is me nog meer duidelijk geworden en de wijze hoe ik verbeteringen kan doorvoeren en problemen kan oplossen.

Marjolijn Engelhard
SEO stef

Wil je liever zonder begeleiding aan de slag? Dan kun je op het blog een categorie met SEO tips vinden. En er is ook een groot artikel over SEO zelf doen.

Zoekmachine optimalisatie was last modified: by