Zoekmachine optimalisatie

training seo met resultaat
Training SEO: de praktische details

SEO begeleiding: praktisch

Als je net zo bent als ik en net zo als de meeste van mijn klanten, dan begin je vol goede moed, maar gaandeweg ga je het SEO werk opschuiven en uitstellen. Volhouden is gewoon altijd lastig.

Maar als je SEO als marketingstrategie kiest, dan is het belangrijk en noodzakelijk dat je een discipline ontwikkelt. Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige gebeurtenis, het gaat eeuwig door.

In 10 lessen leer ik je zoveel dat je daarna zonder hulp verder kunt en gewoon weet wat je moet doen en moet laten.

Tarieven en aantal lessen

Tarief

Dit zijn lessen van eens per maand een uur en deze lessen kosten 65 euro per les excl. btw. Je koopt deze lessen in de vorm van een abonnement van 10 lessen.

Als naar mijn kantoor in Heiloo wilt komen kun je de training ook in 4 blokken van elk 2,5 uur volgen.

Contact

Als je dat wilt kun je ook eerst beginnen leren hoe je de plugin van Yoast zo kunt gebruiken dat er ook echt iets aan hebt. Een vrijblijvend anderhalf uurtje Yoast zodat je daarna ook weet wat je aan mij hebt. Anderhalf uur Yoast kost 97,50 euro excl. btw.

Je hebt dan niet alleen een voorproefje van de SEO lessen. Als je besluit om door te gaan dan heb je ook minder lessen nodig want dit kun je dan al. Dit verrekenen we dan.

Marjolijn Engelhard

Onderwerp: Zoekmachine optimalisatie

Ik wilde je laten weten dat mijn sessie met jou om beter vindbaar te worden, vruchten afwerpt. Het is opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg voor workshops pottenbakken en cursus pottenbakken. Leuk dus!
Marjolijn Engelhard, Atelier Marjolijn Engelhard
Marjolijn Engelhard
Zoekmachine optimalisatie was last modified: by
lessen zoekmachine
Zoekmachine optimalisatie

Volgende pagina: SEO van Yoast leren

Terug naar de inhoudsopgave


Zoekmachine optimalisatie was last modified: by