Zoekmachine optimalisatie

training seo met resultaat
Training SEO: de praktische details

Training SEO: praktisch

Als je net zo bent als ik en net zo als de meeste van mijn klanten, dan begin je vol goede moed, maar gaandeweg ga je het SEO werk opschuiven en uitstellen. Volhouden is gewoon altijd lastig.

Maar als je SEO als marketingstrategie kiest, dan is het belangrijk en noodzakelijk dat je een discipline ontwikkelt. Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige gebeurtenis, het gaat eeuwig door.

Om je te helpen deze discipline te ontwikkelen koop je deze lessen in in de vorm van een abonnement. We maken dan een vaste afspraak dat we eens per maand contact hebben om de volgende stap door te spreken. En na dat contact heb je dingen geleerd die je in de maand daarna gaat implementeren in je website.

Doordat je de volgende datum voor ons contact al hebt vastgesteld, weet je ook hoeveel tijd je hebt om de nieuw geleerde zaken te implementeren. En doordat je jezelf hierop vast legt, ga je het ook doen. Hierdoor krijg je betere resultaten en je ziet ook sneller resultaat.

Tarieven en aantal lessen

Dit zijn lessen van eens per maand een uur en deze lessen kosten 65 euro per les excl. btw. Je koopt deze lessen in de vorm van een abonnement van 10 lessen zodat we er allebei zeker van zijn dat je van plan bent vol te houden en we ook resultaten kunnen analyseren.

Of je komt naar mijn kantoor in Heiloo en je volgt de training in 4 blokken van elk 2,5 uur.

Deze lessen hoef je niet vooruit te betalen, maar je bent wel zo serieus dat je bereid bent een abonnement voor alle lessen af te sluiten.

Contact

Als je dat wilt kun je ook eerst beginnen leren hoe je de plugin van Yoast zo kunt gebruiken dat er ook echt iets aan hebt. Een vrijblijvend anderhalf uurtje Yoast zodat je daarna ook weet wat je aan mij hebt. Een uurtje Yoast kost 97,50 euro excl. btw.

Marjolijn Engelhard

Onderwerp: Zoekmachine optimalisatie

Ik wilde je laten weten dat mijn sessie met jou om beter vindbaar te worden, vruchten afwerpt. Het is opvallend dat ik ineens allemaal vragen krijg voor workshops pottenbakken en cursus pottenbakken. Leuk dus!
Marjolijn Engelhard, Atelier Marjolijn Engelhard
Marjolijn Engelhard
Zoekmachine optimalisatie was last modified: by
training seo met resultaat
Training zoekmachine optimalisatie

Volgende pagina: SEO van Yoast leren

Terug naar de inhoudsopgave


Zoekmachine optimalisatie was last modified: by