Zoekmachine optimalisatie

SEO plugin van Yoast leren
SEO plugin van Yoast leren

Plugin van Yoast leren

Plugin van Yoast leren: bijna iedereen die een WordPress website heeft, heeft de plugin van Yoast op z’n website staan. Maar heel veel mensen gebruiken ‘m niet.

Plugin van Yoast leren

Deze plugin kan je enorm helpen als je weet hoe je ‘m moet gebruiken. En daarom is het heel erg jammer als je dat niet doet.

Ik bied je daarom aan om in anderhalf uur de plugin van Yoast te leren. Dan gaan we samen een pagina of blogpost optimaliseren met de plugin van Yoast. Eentje is genoeg, want dan weet je hoe het moet en de rest kun je dan gewoon zelf.

Dit is dus een eenmalige investering waar je heel veel profijt van zult hebben. Ik ga je in deze tijd precies leren wat ik zelf doe als ik een pagina optimaliseer.


Duidelijke uitleg, Judith weet veel!

5,0 rating
30 september 2018

Judith weet duidelijk veel van haar vakgebied. Ze kan het goed uitleggen, is to-the-point en ook duidelijk in wat belangrijk is en wat niet en waar je aandacht naar uit zou moeten gaan.

Jocelyn Vlaar ToHealth!

Hoe plugin van Yoast leren

Als je in de buurt van Heiloo woont ben je van harte welkom in mijn werkruimte in het Willibrordus Business Centrum. Maar als Heiloo een beetje ver voor je is dan is dat geen enkel probleem want dan doen we het via Skype of Meet. Dan kunnen we de schermen van de pc delen en met elkaar meekijken en dat werkt net zo goed.

Afspraak maken

Je gaat naar mijn agenda

Hier vind je het privacybeleid en hier de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn.


Als je liever nog meer wilt leren, dan kun je hier een training SEO vinden.

SEO plugin van Yoast leren
SEO plugin van Yoast leren

Terug naar de inhoudsopgave


Zoekmachine optimalisatie was last modified: by