Zomerschool SEO en MailChimp

Zomerschool

Zomerschool SEO of MailChimp

T/m 25 juli 15% korting op privé lessen SEO of MailChimp in Heiloo.

  • 2 uur privéles SEO of MailChimp
  • Van 150 euro voor 2 uur les nu met 15% korting voor 127,50 voor 2 uur privéles.

 


Privésessie SEO door Judith de Vries is verhelderend en probleemoplossend

18 juli 2018

Heel prettig om via een privé sessie wegwijs te worden in SEO. Het belang van SEO is me nog meer duidelijk geworden en de wijze hoe ik verbeteringen kan doorvoeren en problemen kan oplossen.

Marjolijn Engelhard

Automation Workflow

17 september 2018

Een paar weken gelden van Judith een duidelijk uitleg gekregen hoe zo’n workflow te maken. Vandaag samen met haar de door mij gemaakt workflow doorgenomen en hij was helemaal in orde en heeft ze gelijk wat handige tips/tricks doorgeven voor de volgende keer. Uitleg van een paar weken gelden was dus helemaal top anders was het me niet gelukt. Ik ga haar zeker weer benaderen als ik met andere vragen zit omtrent MailChimp

Somatic De Fysioclub

Kennis van zaken en no nonsens

31 augustus 2018

In drie sessies heeft Judith ons geweldig geholpen met het onder de knie krijgen van het altijd lastige MailChimp. Vooral praktisch en met een enorme ervaring aan kennis heeft ze tegelijk een aantal probleempjes met ons opgelost. Complimenten voor de training! En bedankt.

Mango Travel

Zelden zulke vlotte en goede service tegengekomen!

21 augustus 2018

In één woord? Gewoon 1000% top. Okay, dat waren 3 woorden.Als je met je handen in het haar zit omdat je al enige tijd aan het ploeteren bent, ondanks alle gevraag om je heen, dan is het gewoon heerlijk een specialist tegen te komen die de regie neemt. En zegt dat je dit of dat kunt doen, en ook nog aangeeft waarom, zodat je probleem eigenlijk in no time verholpen is. En je weer verder kunt met waar jij goed in bent.Zelden heb ik voor de zeer heldere en vlotte service zó graag willen betalen als hier. Money’s worth, zeggen ze. En dat klopt ook 1000%. Ik zeg: gewoon doen, deze MC-specialist!

Lynn Hogendoorn Grip op gezondheid

Bruikbare tips, snelle respons!

18 juli 2018

Als je een stap verder wilt gaan in Mailchimp, helpt Judith je zeer snel vooruit en ze denkt mee na in concrete oplossing. Haar tips tijdens een workshop zijn zeer bruikbaar en geven directe quick wins.

Tine Coopman, AVR

Praktisch

Wanneer: volg de button, dan ga je naar mijn agenda en daar kun je zelf een datum en een tijd kiezen.

Waar:

  • Willibrordus Business Centrum
  • Kennemerstraatweg 464, unit 02.28
  • 1851 NG Heiloo

Wat:

2 uur privéles over jouw SEO of MailChimp onderwerp.

Zomerschool SEO en MailChimp: buitenkans!

Deze zomerschool SEO en MailChimp is een buitenkans, want als je nu alles in orde maakt ga je in de 2e helft van het jaar als een speer!

Stijgen in Google door kwaliteit

Stijgen in Google door kwaliteit

gratis seo checklist

Als je wilt stijgen in Google dan is verbetering van de kwaliteit van je website het enige logische antwoord. Je kunt hier een checklist aanvragen waarin ik de punten benoem die hierbij belangrijk zijn.

Recensie

Via Skypesessie met Judith aan je SEO werken, gaat top. Ik krijg precies de informatie die ik nodig heb, Judith legt alles helder en geduldig uit en ze heeft een hele praktische, haalbare aanpak van SEO. Het is super om zo hulp op maat te krijgen.

Fenny Brandsma
Zomerschool SEO en MailChimp was last modified: by
Zomerschool SEO en MailChimp was last modified: by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *